Pelleplutt

Min lilla Pelle har i 16 år och lite mer förgyllt våra liv men nu är tyvärr dagen inne för honom att få vila.
Mamma tog beslutet som måste tas och jag vet att det är till det bästa och fastän det "bara" är en katt så rinner tårarna.
För mig så är mina djur och alla djur inget "bara", för mig är de individer som fastnar i mitt hjärta.

All kärlek till dig Pelle, jag kommer sakna dig ♥


.

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du.


Mohombi

Kroppen och jag har hamnat i viloläge medan hjärnan stundtals försöker rycka upp sig och övertala till aktivitet. Kroppen och jag vinner gång på gång. Varför ska man få dåligt samvete över att inte fått något vettigt gjort på sin lediga dag?
Ibland så är det ju faktiskt skönt att vara lugn och trött. För trött är jag och det är en bra trötthet som är ett bevis på en bra jobbhelg.

Fick middagsbesök av Mami, sis och en sliten Chrille som insöp allt vad Statt och klassfest kunde bjuda på igår. Det och kaffe på Statt är väl det sociala jag lyckats inbringa idag.
Nej nu laddar jag om för en ny vecka med nya möjligheter!

Puss


Come away with me?

Energin (?) och glädjen spritter i kroppen, jag är så himla, otroligt glad över att kvällen/natten gick så bra!
Över förväntan och det var så fantastiskt roligt att jobba. Alla arbetskamrater gjorde sitt och alla glada gäster.
Kvällen bjöd både på 1,2,3,4,5.... erbjudanden. Vissa smickrande andra mindre smickrande om man ska uttrycka det milt men vad gör väl det, inget kan stoppa mitt glada humör idag.

Det enda som jag annars vill klargöra är att bland det värsta jag vet är sura människor. Vad vinner man på det?

Nu värker fötterna men hjärnan går på högvarv och jag vill bli sysselsatt, får se om den extremt goda bröllopstårtsbiten som jag fick med mig hem kan få mig att lugna ner mig. Jag är värd den lilla kcal bomben sådetså ;)

Kärlek.
24.09.2010

10.58 började min dag med panik då jag skulle befinna mig på Hudvårdsguiden 11.00. Rekordfart på 10 min senare så fick jag bryn och fransar fixade.

Rasspecialen som jag sett fram emot blev inställd från min sida då min lilla skrutt Alice åkt på en ögonifektion. Så himla tråkigt men det är inte så mycket att göra åt. Hennes välmående går absolut först, nu hoppas vi att det blir bättre fort så får vi satsa ordentligt på nästa utställnig. Vi har ju fortfarande lyd1 i november att se fram emot, tränaträna!

After Worken ikväll på statt blev full rulle med fullsatt restaurang. Ont i fötterna nu kan jag medge men imorgon åker de riktiga skorna på för då blir det full rulle igen. Såg ut som det även var fullt ös på Safirn när jag gled förbi förut... kul :)


Too busy thinking about my baby.

Mitt proteinpulver smakr inte gott längre, det smakar smält glass och det faller mig inte riktigt i smaken. Finns det ingen som smakar gott och fräscht?
Håller för näsan och låter allt rinna ner genom strupen, fort, fort så att smaken ska bli ett minne blott illa kvickt. Hulkar till men ner kom det, lite som när man var liten och pappa tvingade i oss tomatjuice för nyttighetens skull.
Träningen efter jobbet idag gick segt, kroppen och jag var inte överens. Båda strejkade och trånade efter sängen och hemmets lugna vrå men med lite vilja så gick ju även det.

Nu ska räkningarna betalas och det är ju inte den mest lyckosamma sysslan men äntligen har jag och även min S kommit överens om att ta tag i vårat "shoppingberoende".
 Så nu ska garderoben rensas ur från en massa "-bra att ha"och säljas ut på tradera, pengar ska sparas och vi ska bli hälsan (?) själv. Lyckospark från någon lär behövas.. ;)

Imorgon drar en helg med en massa - att göra+ full restaurang 2 dgr igång. Härligt!
Alice ska ställas lördag så sparkar och tummar för oss där, tyvärr så har träningen där varit minimal i all denna stress så det får gå som det går helt enkelt.22.09.2010

Dagen började inte bra och verkar sluta därefter. Vissa glimtar fångar jag varje dag men idag blev skörden relativt dålig. Vissa dagar är varma rakt igenom utan speciella anledningar och vissa obefogat grådassiga.
Skulle kunna kräkas över mig själv och mitt ofantligt dåliga humör just nu och över många andra som förtjänar både en och två skopor ovett med. Oftast så är mina dagar sedda från den positiva sidan och jag blundar för bitterfittor som försöker dra ner andra i sitt fördärv men idag är jag just en av dem. Härlig insikt!
Just nu är jag både ful, tjock, otrevlig, sur, ledsen, besviken, pessimistisk, arg.

Plattform för lycka.— Man behöver bli sedd och bekräftad. Men kravlöst. Bara för den man är.

Det måste inte vara något märkvärdigt. En blick, en klapp på axeln eller några positiva ord räcker länge. Ett samtal till en sjuk vän, en slant till en tiggare, en utsträckt hand vid behov. Det är sådant vi alla, oavsett inkomst, oavsett stressnivå, oavsett samhällsposition, oavsett yrke och oavsett ålder kan bjuda på. Varje dag.

Så gallan är ute i det fria så nu ska jag snart lägga huvudet på kudden och ladda för en ny morgondag med nya möjligheter!


Man kan inte fly från sitt öde, ödet kommer fly från ossSå säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i migMåndagsbarn.

Lägligt nog när träningslusten kom till mig som ett stort paket på posten så låg mitt träningskort säkert inlåst i min bil som är inlåst i en verkstad, lagom nöjd men då var det bara att pallra sig ut i rusket. 1 1/2h senare och jag och hundarna ser ut som dränkta katter, konstigt nog så var det skönt att springa i regn. Nu är min kropp lugn och min hjärna med alla tankar i standby, den enda som har energi kvar i huset är givetvis Allan.

Alice gjorde mig stolt på kursen ikväll och visade att hon nog inte är så blåst som hon ofta ger sken av stumpan.

Imorgon fick jag mig en planeringsdag istället för lunchjobb, väl behövligt då hösten har kickat igång då evenemang efter evenemang ligger bakom hörnet och lurar.

Puss och god natt.


Catch me if you can

Valvaka i all ära så struntar jag ödmjukast i det och beger mig ut på en liten promenad med hundarna innan jag bäddar ner mig med bok och en sista kopp te (!), infinner sig orken blir det ett skumbad innan.
Natten/morgonen som jag trodde var sjukdom var idag som bortblåst, kanske fungerade kuren vatten och mat utomordentligt. Så imorgon ska det banne mig tränas! Jobb 9-17 sedan kurs med Alice 18-20.15 och sedan träning, skönt.

Idag har det blivit solskens promenad med S, kaffe med  släkt 1, matlagning till släkt2, städning, kalasande för bebisarna och röstning. Ovanligt aktiv för att vara söndag.

Äntligen är mina UGGs hemklickade, så nu fryser jag inte om tossorna i vinter på mina promenader.

Puss
error

De första 11,5 h gick ju lätt som en plätt sista 1,5 h blev skakig, yrslig och lätt illamående och avslutas nu med lite kramp i magen. Så jävla härligt! Har varken tid eller lust att bli sjuk nu.
Vill igång och träna igen, jag vill springa tills benen skakar och tills jag nästan spyr av utmattning. Sista  två veckorna har varit så halvhjärtade när kroppen på någotvis har varit ur funktion.

Idag blir hjärtat 2 år, grattis till henne ♥


fredagsmys

Är billös fram till tisdag så nu ska min blåa lilla skutt bli hel och fin. Men utan bil är jag nästan likamed handikappad, tyvärr så är jag så beroende av den. Man blir slö och bekväm.

Fick en ledig fredag och den avnjöt jag med min Sandra och alla hundar. Hundarn röjde loss medan jag blev mer avslppnad och lugn än jag varit på länge. Mat, idol, tjejfilm, ansiktsmask, ögonbrynsplock, nagellack, lite promenad och en massa prat. Kvalite.
Min ledig lördag blev till jobb 14-03 men det gör absolut ingenting, känner att jag inte riktigt orkar med någon far och fläng ändå just nu.

Styrkekramar idag till min lilla mormor som hamnade på sjukhuset igår, tänker på dig men snrt ska du se är du uppe på benen igen pigg och glad ♥

Tänkte bege mig på dammsugaren och greja lite innan sömn men just nu så blev minn panna febrig och jag inbäddad i ett töcken, hoppas att det bara är inbillning så knaprar i mig lite alvedon och nässprej och hoppas på det bästa.
Puss


Whiskey-spoken


Don't play that song

Sommaren bjöd på många härliga, spontana kvällar och de är saknade som tusan. Speciellt de stunder som fick mig att förlora fotfästet och tappa andan, när tankeverksamheten gick ner på noll och allt var som ett rosaskimrande brus.
Strawberry swing

Allt kaffe som under dagen smakat så himla bra gjorde mig tillslut yr och hispig. Så nu till natten fick det bli vaniljte. Starkt kaffe smakar godare och idag smakade dubbel espresso riktigt gott, vuxenpoäng?

Tankrna är upp och ner, hit och dit. Ingen ordning på riktigt någonting.
Just nu så står en kram på önskelistan, ibland så behövs det så lite...

They were sitting
They were sitting in the strawberry swing
Every moment was so precious

They were sitting
They were talking in the strawberry swing
Everybody was for fighting
Wouldn't wanna waste a thingNostalgikväll

Nostalgikväll idag på jobbet. Musiken från deras och mitt förr spelade ikapp och längtan efter ett bekymmersfritt, tokigt, spännande 14 lockade igen. Där blicken från en 15-årig kille kunde få hjärtat att slå dubbla slag och där en 70's en fredagkväll verkade vara en bra idé.
Samtidigt så lockar inte 14 tillbaka mig till dessa mörka tankar och där skärsåren i armar, ben gjorde sig tillkänna. Jag själv då kallade mig inte får fjårtis men jag nu erkänner till högsta grad att jag var en renodlad sådan men ändå rätt så vettig med tanke på att jag alltid såg till att få bra betyg och var rätt så ödmjuk ändå.

Alla åldrar har väl sin charm ändå antar jag.


14.09.2010

 Måste medge attdet är lite skönt, har bara mig själv att tänka på..givetvis mina bebisar också men det ansvarstagandet skulle jag aldrig vilja vara utan.
Jag kan slänga mina kläder precis hur och vart jag vill, jag kan sitta vid datorn hur mycket och när jag vill, kan spela min "dåliga musiksmak" på högsta volym hela natten och lång, jag kan dra fram dammsugaren kl 01 på natten om jag vill och det är INGEN som kan gnälla eller ha en eller två åsikter om detta. Sen är det konstigt nog mycket renare och prydligare hemma...  Givetvis finns det även nackdelar som sova själv tex. gillar inte.

Imorgon blir det projekt storstädning hemma innan jobbet och det ska bli så skönt att få lite ordning och reda.

Idag har jag och mina hundar + dextah + kira hängt ute hos mamma, där vi pysslar och donar.
Men snart bär det av in till staden för jobb.
Sov nu lilla klulmpeduns...

Vissa minnen, vissa känslor skulle jag vilja stoppa ner i en liten burk och emellanåt när livet känns grått och vardagligt kunna öppna och bli omfamnad av på nytt. Det kan handla om sekunder som gjort mig knäsvag, varm och lycklig inifrån och ut.
Det är inte ofta de kommer och kanske är det egentligen ingenting som någon annan skulle anse vara viktigt men konstigt nog är det de små sakerna i livet som kan betyda mest.

Natti natti


Fredagsmys

Alice och Allan knaprar köttbullar och jag syndar med godis. Har stått emot mitt sjukliga chokladbegär i en vecka nu men nu gick det helt åt helvete. Samvetet får komma ikapp när sista tuggan slunkit ner. Sitter även och lyssnar på halvtaskiga fransk kärleksballader, känns väl sådär.

M begav sig till Turkiet idag för sol, semester och en hel del öl antar jag i en vecka. Konstigt att vara ifrån varandra så länge, aldrig hänt tidigare men helt seriöst tror jag bara att det är för det bästa för oss nu. Hundarna får ta upp den tomma sängplatsen.

Nytt löshår åkte i idag och det känns hur skönt som helst, värt varenda öre om jag ska vara ärlig..även om vissa inte håller med mig kanske ;)

Imorgon ska vi ut på lydnadsplanen och sedan besöka HG innan bebisar får köra en sleepover hos mormor och jag börjar vina. 


Puss och god natt på er. 

Väntans tider.I väntan på Isabelle Alexandra Annette Pettersson

What is your favorite way of kissing?


Lets make out in the middle of the street.
Foam

Fegade förändring och fortsätter med att var blondin, dock inte riktigt samma nyans. Fredag eftermiddag åker det nya löshåret i, vill ha nununu! Sedan blir det till och leva sparsamt resten av månaden, har varit lite för levnadsglad sista månaden(erna). Unnar mig lördagen också för då blir det tjejfest hos Lina troligtvis men sen är jag nog sparsamheten själv..hmm

En ansiktsmask och lite vanilj/kanel skumbad på det här. Skumbad är på tok för underskattad...

...

Hon gjorde mig så stolt ikväll mitt lilla hjärtegryn, hon var så duktig på kursen. Hon har blivit så mycket piggare och alert, så tydligen ger mitt jobb resultat. Fritt följ är väl för första gången roligt för både henne och mig..Målet med kursen är tävling i lyd. 1 första helgen i november, spännande och nervöst!

Allan var helt ensam hemma i 45 min och hade minsann inte sönder en enda sak och när sedan syster kom hem så spenderade de kvalitetstid på 2h hemma och det enda som rök då var en kudde. Det är framsteg vill jag lova för lillkillen! Camen åkte på dessa 2h och de sov, busade och åt. Riktiga filbunkar förutom då kudden som fick sätta livet till. Det bara SKA gå, jag tänker inte ge mig! tränatränaträna.

♥ till mina små gullegrisar

Tävlinskurs- utställning

Idag drar tävlingskursen igång 18.00, det ska bli så roligt och jag håller tummarna för att vi ska platsa och att det kommer att gå bra. Rasspecialen den 25/9 i Esilstuna är även bokad så det är många tummar att hålla nu (:
Bara madame får igång lite tempo och vill springa så är jag nöjd, första gången i vuxenklassen för övrigt, spännande!
Dexter ska ställas även han och detta blir första gången för honom, spännande det också!Fotograf: Jenni, Brookweiler's kennel i Finland

Top of the notch

Att för lite sömn för tillfället gjort mig så jävla irriterad och lättretlig är inte okej. Faktiskt så anser jag att det inte är mitt fel. Fredag mot lördag var det Mattias och lördag mot Söndag så var det skälliga småhundar som ekade över kvarteret och oj visst Mattias igen. Att smyga omkring fungerar tydligen inte...
Visserligen är det en normal tid på dygnet att vara vaken när klockan slagit 09 men inte om man somnat 05:30 men det är en konst att förstå det för vissa.

Det var min galla som fick utlopp idag. Glömde jag säga att jag har pms också..?

Min dag har ändå varit bra, min syster passade på att fylla 24år så hennes och Christians nyinköpta hus intogs av hundar, människor i alla åldrar, prat, skratt och mat. Minstingen Elis snart 2år charmade nog alla, söt som socker...Happy B'day


down
Snart är även den här dagen till ända. Det blev en lång dag på jobbet men tiden rusade på och plötsligt var det dags att stämpla ut.

Morgondagen nörjar alltför tidigt med tripp till nyköping så borde inse att det är dags att lägga huvudet på kudden men har inte riktigt kommit till ro än.

På fredag blir jag gräsänka i en hel vecka när Mattias drar till Turkiet, blir intressant. Förhopningsvis blir det klackarna i taket med brudsen lördag, det behöver jag kan jag säga.

Godnatt

Onepiece

Felfelfel tillfälle men det kan inte hjälpas.

Där alkoholen gick in gick ditt förstånd tydligen ut, hur illa ställt det än skulle vara ställt min vän så tänker jag tamme fan ett steg längre. Med en viss ålder så kommer vissa självklara ansvar speciellt om man själv åtagit sig dom. Allt handlar inte alltid om en själv, den åldern är passerad.

Annars bortsett från mitt irritationsmoment just nu så har min dag varit sjukt bekväm.
Nöjd över min lilla skrutt som var så duktig på träningen, fick till kvällspromend med Lina som följdes av myskväll med min Sandris som i sin tur resulterade i två glas vin på Harrys med Flisan och Eas.Eefter idag ska jag försöka Efter idag ska jag försöka mig på ännu ett köpstopp, får väl se hur det går...

PussÄr den inte bra söt, vad tror ni om en sådan myssak i vinter?

Turning up the radio.

Kroppen är trött och värker, innanför tinningen dunkar det och jag tycker inte om det. Inte alls faktiskt för jag har varken tid eller som sagt lust att bli sjuk nu. Trycker i mig vitaminer och hoppas på det bästa.

Kanske är det dags att inse att det är dags för jacka..så imorgon blir det jag och Sara som drar iväg för lite shopping. Skinnjacka, halsduk, stövlar och uggs står på önskelistan.
Frustrationen är skyhög, jag vill bara få bort mina sista kilon nu, nu! Men för det såklrävs den extra motivationen och just nu så finns den inte. Min kropp strejkar. Förhopningsvis är det bara den trötta och halvkrassliga Tina som nu är bitter, imorgon är det en ny dag med nya tag.

update

En uppdatering som egentligen är helt onödigt, mest ett snabbt hej och hejdå i höstnatten.
Träningen som skulle vara igång precis nu blev till inget då jag glömde kläderna på jobbet, var väl en ursäkt det också..?

Behöver sömntimmarna inatt för imorgon bär det av tidigt till nyköping för att hjälpa sis och chrille med flytt,flytt.
Första gången till hu för de och vad spännande det måste vara för de. Själv var jag som ett barn på julafton månaderna innan och första månaderna i huset. Att det kan var så stor skillnad känslomässigt att bo i en lgh jämfört med ett hus.

Godnattpuss.


Mess in your mind

Jaha då var öppetiderna tis, ons och tors ändrade till 00 så hädanefter blir det till att jobba till 00.30 vilket i sin tur innebär ännu senare träning när jag tränar på nätterna. Kanske ska jag försöka ta tag i det och träna som vettiga människor på dagarna. Problemet är ju att jag är så trött på dagarna, men det kan ju vara värt att prova..?

Idag har det varit en hit och dit dag. Lager med Bella och tur var att det knappt fanns något så min plånbok överlevde med bravur. Ska jag vara ärlig är det inte ofta jag hittar något där, är väl inte min affär helt enkelt.
Sedan blev det lite lyd. med Alice på bruks innan det var dags för jobb.
Efter jobbet hamnade jag ute hos mami i skogen och kanske är det dags för kudden eftsrom jag lockat hit Sandra på frukost kl 8.

puss


RSS 2.0