Lördag natt/morgon...?

Ännu en natt/morgon spenderas vaken framför datorn, mest för att huvudet fortfarande springer omkring och ej kommit till ro. Även benen har sprungit sin beskärda del idag inte iform av träning utan mer jobbhets. Härligt med lite tempo. Dock så kan jag nog med all säkerhet säga att kollegorna borta på Safiren hade det aningens mer.
Tyvärr så var jag själv så urbotad dum att jag både glömde andas och dricka vatten så framåt 01 så var en svimning nära till hands men som tur är så skärpte jag till mig och insöp både ett och två glas vatten.
Live & Jive helgen är nu till sin ända och jag hoppas att alla haft det roligt som varit och svängt sina lurviga.

Jag ska nu försöka att krypa till kojs och sluta de små blå och hoppas på en god natts sömn för imorgon är en ny dag som jag vill åtnjuta pigg och fräsch. Känns dock tyvärr som att jag kommer slå upp ögonen både trött och skapligt ofräsch, haha.





RaggarTina i all ära..


Redan torsdag...?

Klockan är inte ens elva och här sitter jag och gäspar ikapp med Alice som ligger bredvid och snoozar. Inte konstigt att hon är utslagen..en dag med moster och Dex sätter väl sina spår ;)
Känns att man varit igång mycket de senaste dagarna men bättre det än bara sitta och rulla tummarna dagarna i ända. Träningen den här veckan har gått bra, har ju inte varit de längsta passen alla dagar men det är ju bättre än inget i alla fall.

Imorgon börjar Live & Jive helgen så då är det fullt sjå, blir spännande.

Nu blir det sängen med nya Lantliv...



Ögongodis.


Kväller



Tjejer som längtar till sommaren..?

Hemma efter jobb och träning och SKA verkligen gå och lägga mig nu.
Fick skjuta lite på jobbtider imorgon blir 11.30-20.30 ist för 9-18 inte gör det mig något då jag slipper ordna hundvakt. Fint med lite sovmorgon också :)

Ska mysa ner mig med min lilla familj och hålla tummarna att inte lilla Mattias vaknar eftersom hans kl ringer bra många timmar innan min. moahaha <3 Inte är 7-16 ett jobb jag skulle sukta efter det är ett som är säkert...

Puss


Söndag igen..

Det är något visst med söndagar, de är den tråkigaste och mest deprimerade dagen tror jag bestämt på hela veckan. Tur är att det snart är läggdags då...

Gårdagen var rolig i all ära tills mitt mamma hjärta för Alice blev skapligt omskakat.
Kan man inte läsa och ta hundar behöver man verkligen inte tvinga sig på de mot deras vilja.
Att skrämma och göra min bebis rädd är för mig inte acceptabelt, hade jag velat ha en hund som älskar allt och alla så hade jag väl skaffat en golden men nu är så inte fallet. Tills nästa gång så är jag så smart att jag besparar henne från fulla människor, för att stänga in henne i ett rum där jag trodde på fullaste allvar att hon skulle få vara ifred fungerade ju uppenbart inte. Kanske låter jag arg och orättvis nu men egentligen så bryr jag mig inte om det, hon ät viktigast för mig och det är synd om vissa missuppfattat henne, eftersom hon egentligen är världens gulligaste och gladaste hund.
Att sedan Mattias kom hem och var en jävla tjurskalle gjorde ju inte saken bättre men som tur är insåg han det själv.
Det som är härligt är att jag har så underbara vänner, allra helst Sandra som finns där i alla med och motgångar. Tänk om alla fick ha en vän som henne <3


Nu ska jag upp i sängen och mysa med min aggressiva kamphund..hmmpfhh



Heeelg

Nu är det officiellt helg för mig, fan vad nice det ska bli! :)

Skrämde upp mig själv igår, sen att Jimmy och Tobbe hjälpte till gjorde inte saken bättre.  En liten glasbit åkte in i foten innan jag började jobba och inte fick jag ut den, utan gick och trampade på den medans jag jobbade och tränade. De påstod att man kunde dö och få proppar av att ha glas kvar i kroppen. Vaknade med ett ryck inatt vid halv 4 av ont i foten och sant som Barbro lugnade mig med på kvällen så kan den åka ut av sig själv när såret börjar vara. Lilla glasbiten som jag trodde var en bastant, spetsig sak på 1 cm, skönt.

Ikväll står Fredagsmys med Mattias på schemat, var ett tag sen vi hade en helt egen kväll med varandra så det ska bli mys.

Nu ska det städas :)


hmmpfhh

Lyckan över att snön kom i år var ju så fruktansvärt stor för mig men nu kan det väl för fan smälta..!? Mitt humör har börjat tryta och det är inte okej att gå runt och vara en känslomässig ostabil tjurfi**a. För det är vad jag är just nu. Funderar på varför men har egentligen inget vettigt svar, mitt vanliga höstdepp blev ju väldigt kortvarigt så kanske är det som spökar nu.

Ikväll har huvudet kokat och det hjälpte något enorm att jag lyckades dra mig till hälsogymet efter jobbet 23.30 och springa av mig. Ilskan rann sakta men säkert av mig och nu sitter jag här rätt trött och lite lugnare :)




Puss
I love you in the moonlight ◊

:)

Jaha då är dagen här då syster och svåger kommer hem, lilla Kira flyttar då ifrån oss efter tre veckor. Lite skönt ska det allt bli, jag säger ju att jag inte är lämpad att ha en liten hund. Dock så tycker jag att både hon och jag klarat av biffen rätt bra.



Ser väl inte helt fel ut va?

Upp och hoppa

Vaknar med ett rätt bra humör, hoppas att det håller i sig. Vill inte veta av någe PMS fasoner idag.
Inväntar nu lilla Bella och Carl som ska komma över på lite frukost.

Mattias är iväg på cup så får rumstera runt här hemma utan honom idag ♥. Ikväll blir det jobbaa :)



8 veckor


12 veckor



Lilla skruttan 5 månader



8 1/2 månad



11 månader


12 månader



15 månader



16 månader


Min bebis bara växer och växer och min kärlek till henne gör detsamma. Min älskade lilla råtta :)
Nu ligger 36 kg Zeclas Lacerta "Alice" i mammas knä och tigger kramar så det är bäst att göra henne till viljes...


Never forget



Det är så lätt att säga att man ALDRIG ska glömma, men ändå så smyger sig glömskan på vare sig man vill eller inte. Jag vill inte glömma ljudet av din röst, styrkan i dina kramar... tassande ljudet från dina tassar, dina snarkningar bredvid mig i sängen. Ibland skulle man vilja kunna stoppa tiden och samla minnen/känslor på burk så att man kan plocka fram de när saknaden gör sig påmind. Det är så mycket som ni missar, så mycket minnen som vi kunnat få tillsammans.♥  Det härliga är att man alltid kan samla nya med sina nära och kära som man fortfarande har bland sig.


Should do

"Hur skiljer man på vad man kan göra och vad man borde göra?
Varför "borde" vi göra så mycket."
- SATC season 6




Fick till både träning och långpromenad efter jobbet, härligt att vara lite slut.
Skönt att inte bara jag själv är trött utan att även hundarna ligger utslagna i soffan.
Det viktigaste på långpromenaderna är nästan sällskapet, tiden går ju så mycket fortare och ikväll fick jag med mig Sandris :)
Sitter och maler Satc nu och bara längtar efter den kommande filmen.

Torsdag

Redan torsdag..!
Dagarna bara springer iväg, hoppas att det fortsätter så, så att våren kommer snart.

Gårdagen spenderades med lilla Micke ute i Paradiset, kaffe i stora mängder och puls i snö. Har redan förvarnat honom att jag kommer sno hans tomt i sommar ett antal ggr, perfekt för lite sol och lugn...
Bella och jag fick till lite kvällsmys på kvällen, åt och drack gott. Gick lite otippat till Harrys för att möta upp Carl och Robin satt där en sväng och skrattade tills jag grät innan kudden lockade mer...

Iväg och jobbaa

Puss

Kinder then ever..?



Shit vad snygg hon är.

Inatt laddar jag om batterierna så jag orkar köra stenhårt imorgon, rätt frustrerad över att vågen visar samma siffor som 5dgr tidigare. Motivationen måste åter infinna sig.
Frustrerad över att vissa människor tror sig veta bättre enbart för att de är av motsatt kön, äldre och har mer livserfarenhet eller vad fan man ska kalla det. Vad är det som säger att jag, en blond ung tjej på blott 21 år faktiskt inte kan veta bättre..?

Ut med hundarna och sedan ska jag gömma mig under täcket.♥


Dreaming














Egentligen så tror inte jag att jag behöver några ord för att beskriva längtan just nu, bilderna talar för sig...

work



Off to work... Ikväll blir det salsa!


När hjärtat talar ler själen...

Sitter lätt illamående efter en kväll i synd, både kladdkaka, sås etc. slank ner. Ibland är man väl ändå värd att unna sig? Hur roligt skulle det annars vara att kämpa. Kurerar mig imorgon med ett pass på gymet 09.00 sharp!
Sandrisen, Simon och Dex kom över och gjorde vår kväll, Alice är helt slut och sover nog gott inatt.

Sitter och suktar i inredning och värre blir det när jag kryper ner i sängen med Drömhem & Trädgård, kalla mig tråkig men jag gillar't. Hade jag bara haft mer pengar så hade jag gladeligen kastat bort varenda öre på inredning, det är så roligt! Har aldrig annars brytt mig men nu är mitt hem mitt på riktigt, här ska jag bygga mig en framtid och jag vill trivas. Andra har sina sätt för att må bra, mitt må bra är att få komma hem till mitt eget hem där jag kan koppla av.
Problemet är bara att jag vill göra allt NU.


Ge mig schäslongen, den skulle macha i vårat sovrum efter byte av tapet. 


Sommar!

Just nu så är längtan efter grill och vinkvällar så otroligt. Sena sommarkvällar med familj och vänner är väl aldrig fel? Jag håller tummarna så hårt jag kan att sommaren 2010 kommer bli den bästa!
Förra årets började så bra sen gick det mest utför. Sommaren försvann så fort och spillde så mycket tårar och smärta.
Det blir vad man gör det till har jag hört någonstans och jag ska göra så gott jag kan i år.
Kanske vågar jag t.om. visa mig på stranden i år om vågen fortsätter neråt...




Jag saknar dig så otroligt mycket lilla gumman, det går inte en dag utan att jag tänker på dig ♥ Jag vill bara att du ska vara här igen...


RSS 2.0