Nude artMen det vilda livet rev mig
någon reser och nån blir kvar
Guds ära till dem som stannar
och bär de döda till sin grav
Nu går jag gator genom minnen
genom spårvagnars land
Genom röken från fabrikerna
innan alla jobb försvann
Och bilder från min hemstad jagar mig i sömnen
Det här är för dom som aldrig kom fram
till andra sidan drömmen
Folk skjuter sig för pannan
eller dödar någon annan
Och vi dricker för kärlekens skull
Vi är fulla för kärlekens skull

Bra helg, mycket tempo. Tempot är inte slut fastän kroppen skriker efter sömn. Imorgon är slutspurten, ända in i kaklet är vad som ska hända. Vi kan, vi ska och vi vill! Det som känns extra bra är att jag levt på kakor idag, såattde...
Anytime is Coffee time

I genomsnitt så dricker Svensken 3,4 koppar kaffe per dag, alltså utslaget på alla som realistiskt skulle kunna vara kaffedrickare.

Kaffe och choklad har blivit min stora last och kanske innefattar inte barometern "normal" mig då jag idag hävt i mig 18 koppar (läs glas+koppar). Givetvis har det varit en lång dag därav så föll det ju sig naturligt att det blev ett par koppar extra. Inte just för att vara pigg utanför saken mest. Att man blir pigg av kaffe tror jag mest är snack, för mig passar det närsom. Innan sömn som efter.

Det godaste är vanligt bryggt kaffe med gärna en dubbel espresso i, galet gott. Kaffe ska smaka kaffe, på riktigt.
Blask kan jag vara utan, dock med mjölk i...

Onödigt vetande
"Vid 1756 års riksdag infördes förbud mot kaffedrickande, och blev någon ertappad med kaffedrickande utdömdes böter. "
I keep on searching for the old me, I keep on thinking I can change
I keep on hoping for a new day, will I ever feel the same?
Now I wonder
spinning around

Imorgon drar en hysterisk helg igång med allt från full After Work till Halloween och författare.
Klockan ringer tidigt imorgon och så fort ögonen slår upp så kastar jag upp alla bollar i luften och förväntar mig att de landar återigen söndag kväll.

Jag är galet sugen på vin och håller tummarna för att jag är relativt pigg och fräsch efter utstämpling imorgon kväll...


In the ghetto

Om dygnet bara skulle ha fler timmar så skulle jag kunna göra så mycket mer. Hinna vara och träna med mina bebisar mer, träffa mina nära som ligger mig varmt om hjärtat oftare. Jag vill, vill, vill!
En annan idé är om ni skaffar samma dygnsrytm som jag har?

Nattens träning uteblev till förmån för egentid (sedan gör träningsvärk i ben och rygg sitt också) som består av vaniljthe och massa ljus. Man kan inte tända för mycket ljus den saken är jag säker på.
Att jag en gång i tiden valde the framför kaffe finner jag nu helt otroligt lustigt om jag tänker efter.
 
Nu blir det Kungarna av Tylösand, idioti.


Make peace with your past so It wont screw up the presentCarolina Gynning. 3500:-

Ge mig.

Längesen

Musklerna är sådär avslappnade efter ett nattpass på gymmet. Passade fint efter allt...
Min dag var rätt emotionellt jobbig, inte bara för mig utanför ett par i min närhet också men det finns inte så mycket man kan göra. Man får helt enkelt göra det bästa av en förjävlig situation. Min undran är om det någonsin blir helt vindstilla, inte för alltid men bara för en liten stund så man hinner hämta andan?

Nej dags att börja räkna får så jag kanske somnar snart...26 okt.

Vädret är sådär underbart höstigt ute och här inne sitter jag och lyssnar på julmusik. En kombo som inte riktigt kommer överens men det ska börjas i tid..?
Jag är en obotligt julfanatiker, jag älskar julen. Julfia som jag är så längtar jag efter alla mysiga glöggkvällar med mina flickor ♥

Tror att alla vet att jag är gärna en sådan som vill ha alla bollar i luften samtidigt, gärna utspridda och svårfångde.
Helst av allt så vill jag heller aldrig vara ensam, kroppen börjar spritta så fort jag slår upp ögonen.
Kanske är jag lite som Allan, ingen ro i kroppen, lätt seperationsångest och vill hela tiden aktiveras?
Imorse bestämde jag mig rätt upp och ner att jag ska vara själv och jag ska tycka om det hela tiden tills mamma och syster kommer. (Vilket innebar att jag redan bjudit över Bella och Sandra på kaffe men ingen kunde och Malin och mamma skulle dröja 2h.)
Just nu så är det ju helt underbart och kanske är det något som jag ska lära mig tycka om igen, jag har ju mina bebisar hos mig trots allt. En sprallig Allan och en mammamysig Alice som är i höglöp.

Pusspuss
Struttelistrutt

Äntligen så sitter jag rätt upp och ner i soffan och har det mys.
Kvällen har varit far och fläng. Kvällens hundkurs gick bra men satan vad kallt det är, alla andra verkar vara så duktiga med att klä sig efter väder men jag är verkligen dålig på det, jag struttar runt i det jag känner för liksom.
Efter två timmars kyla tyckte jag att det var dags att svettas lite och drog och tränade mig själv istället.
Men nu är jag lugn, lugn så att jag kan sitta sitta still och bara titta in i kakelugnen som sprakar...


 Mycket vill ha mer.

Man behöver inte alltid vara vuxen och seriös och det har jag nog bevisat under veckan med snöbollskrig och bollspark med hundarna, låg nivå på jobb och toppade det med lite hopprepshopp och busbråk i soffan ikväll.

Kan helt ärligt säga att jag inte gjort något vettigt idag, fikat mig runt och chillat heela dagen, dåligt skönt.
Med tanke på att klockan ringer 07 imorgon så borde jag gå och lägga mig så jag för ovanlighetens skull kan vara pigg när klockan tjuter. Misstänker att det dock är många timmar av orolig "sömn" då jag tog sovmorgon till 13:47 idag.

Ut med hundarna en sväng, puss!

Bara för attJag är trött, riktigt trött och därför så unnade jag mig att klicka hem ett par G-star leggins/jeans från Nelly för 1599:- bara för att jag just nu i denna stund är så jävla värd det.

Nu väntar det fika med Elin, mys.

NO1

Mitt nya bästa förutom no1 kanebo så får det bli volympudret. Det ska råda bot på mitt infernaliskt platta och tråkiga hår. Jag må var utseendefixerad men vilken tjej är inte det och är det egentligen negativt? Tycker kanske inte heller att jag är överdriven eller orealistisk med mina "mål" som jag har uppsatta. Kanske skulle det ultimata dock vara att bara gilla läget över hur man ser ut och inte gå och bekymra sig om allt man vill ska vara annorlunda? Finns ju alltid de som har det värre och alla har nog komplex över något men att fullständigt strunta i sitt utseende känns mest sorgligt för mig.

Idag har det varit en glad dag trots att energikluttarna varit sällsynta stundtals. Mitt oseriösa, trötta jag kom stundtals fram men hellre det än vara en sur jävel. Trots att datumet skvallrade om ekande tomma plånböcker hos folk i stan så blev det ändå bra för att vara precis innan löning. Tyvärr så gick jag ju inte vinnande ur striden om största kassan..men nästa gång :)
Lagom som jag nästan var hemma så ångrade jag mig och ville verkligen ha min mobil som jag glömt på jobbet så det var bara att brumma tillbaka, hur beroende är man inte av sin mobil? Fick sällis av fylle Eas och man kan nästan säga att vi lösa världsproblem sådär på morgonkvisten.

Nu är mitt problem brist på sömn men ska försöka ta tag i det snart så...för nu måste det laddas upp inför nästa vecka som är fullspäckad. Kul!

Puss
Dry your eyes

Det som borde vara så självklart är just nu för många steg för att ork ta tag i. Nämligen att gå upp och lägga sig, alla bestyr innan jag äntligen får slå ner huvudet på kudden är så många och istället ja då fastnar jag här. Verkligen nödvändigt.

Gammal musik som spelades på högvarv under gymnasietiden ekar nu här hemma och jag drömmer mig bort. Kánske inte just för att allt var bättre utan för att det ibland bara kan vara rätt så skötn att spela upp minnen om och om igen. Det var en mer okomplicerad tid, stundtals i alla fall.
 2004 var allt helt otroligt roligt med nya vänner och ingen som undrade eller frågade, jag gjorde precis hur jag ville. 2005 var lycka och rosa skimmer första halvåret och världens helvete sista månaderna. En tvärvändning av livet som jag aldrig kunnat förutspå...
2006 finns inget ordentligt minne av, där var väl där jag började få upp ögonen för jobb,jobb. Mina vänner festade och jag jobbade, gick i skolan och åkte berg och dalbana med M. Stundens hetta avslutade mitt och M's förhållande en kort stund men sedan var vi, vi igen. 2007 innebar mer jobb, studenten, blev med bebis Becca och flytt  till bie till första "huset" som dock var av kedje varianten. Min okomplicerade gymnasietid var väl då egentligen 2004 och halva 2005. Inte undra på att man ibland känner sig lite lill gammal.

Nog med tanke utsvävningar.

Puss


Life and how to live it

Det vita täcket ligger kvar och tjockare än det var när mina ögon blev trött 03.
Snöbollskrig med hundarna innan kaffedags, Allan blev tokig. Ser allt lite Beccis förkärlek till snö, det värmer.
Hennes bästa var sommaren för då kunde man bada och vintern för hon älskade snön. Saknar henne så otroligt.

 Idag är det fredag och imorgon lördag och jag ser faktiskt fram emot att få jobba "som vanligt" i helgen med serv+nattklubb. Hoppas på mycket folk för nu var det ett bra tag sen jag var i baren och jag saknar det! Woop woop!

Just nu är jag trött, att sova i ett par dagar känns som en enkelt match. Laddar kaffebryggaren och hoppas på motsatt effekt.


Natten då årets första snö kom till staden...

Årets första snö är här, de små flingorna dalar ner till marken och lägger sig som ett vitt otroligt tunt täcke på marken. Konstigt nog så känns det inte som så länge sen den försvann. Konstigt men ändå förståligt med tanke på hur lång föregående vinter var. Vi får se hur länge dessa små flingor får vara kvar för känns lite för tidigt med vinter än, jag har ju just börjar förlika mig med att hösten är är. Kanske tar dock inte vädergudarna någon notis om mina små rosa luddiga åsikter den som väntar får se...

Jag har fått en deadline. Jag får leva i min rosa bubbla tills jag är 25 år sedan så ska ALLT rosa ligga på hyllan. Har svårt att förlika mig med tanken men det är ju än dock 2 ½ år kvar, kanske flyr det sin kos självmant.
Färgen rosa är lite barnslig men känns varmt och gästvänligt. Ingen är för gammal för att bejaka sitt barnasinne sådetså.

Kan helt ärligt säga och stå fullt ut för att jag hatar (!) tråkiga, torra, lata/slöa, negativa och bittra människor. De drar ner så många fina människor när de sätter igång och förpestar sin och många andras vardag. Givetvis så har alla dåliga dagar, jag själv hade t.ex. en ikväll men man kan faktiskt ändå försöka att göra det bästa av situationen.  Det finns så många andra som har det värre men ändå har en positiv livssyn, beundransvärt.

Nerbäddadmed datorn i knät och jag ska ta mig för att titta på kvällens lyxfällan och skratta åt den härligt korkade bruden.

PussMin fina bebis ♥

Ryan Star

Jag ryser. Kan vara min dröm. Se, lyssna och njut...

Första så mycket bättre än orginalet. Andra tvingade jag mig att lyssna igenom trots att jobbiga tankar dyker upp. Tredje är rent ögongodis.

Baby let's go

I'm gonna be the last one standing.

Fick en viss känsla, den kom och smög sig på imorse när en viss låt dök upp på spotify. Julkänslan, viljan att få igång alla julbestyr. Jag bara älskar julen och allt som kommer till. Kanske inte bara känslan när det känns som om all julmat står en upp i halsen. Menar inte då inte bara julaftonskvällen när man själv äter utan alla andra dagar from. 27/11 när det vankas julbord för alla andra företag som privat.
Bara man bortser från julmaten så är det ju hur härligt som helst med jul. Det är verkligen inte långt kvar heller, man har knappt hunnit greppa att sommaren verkligen är slut förrän företagen börjar med julbordsutskick och affärerna startar upp årets julskyltning. Sedan att världen över slår rekord på rekord i att spendera pengar på julklappar finner jag mest som ett skydd mot det kanske dåliga samvetet. Räcker det inte med att finnas där och visa sin kärlek? Presenter i all ära men en kram lever jag längre på i alla fall...


In sickness and in health

Blir så trött på mig själv när jag fastnar framför dessa "intellektuella" tvprogram, bartenderskolan och kungarna av tylösand. Bartenderskolan har väl mer ett syfte men det är människorna som får mig att skratta tills jag gråter samtidigt som jag stundtals måste gömma mig bakom en kudde för att jag skäms så mycket över de. Jag hopps innerligt att vissa av de värsta nötterna spelar mer nöt än vad de egentligen är, för annars så är det ju bara sorgligt.

Hoppas att min lugna kväll återspeglar sig i en frisk Tina imorgon bitti för jut nu så känner jag mig inte riktigt kry. Mosiga ögon, tungt huvud och matt kropp. Det som är så irriterande är att det kommer och går utan att helt bryta ut. Irriterande för att jag inte vågar träna ordentligt under tiden jag känner mig dålig och jag vill känna mig helt fokuserad och klar i det jag gör. Jobbet ligger mig hack i häl och bokningarna ramlar in i 180. Jätteroligt verkligen och då vill jag kunna ge allt!

Den lugna kvällen efter utstämpling 17.44 innehöll Bella och Nirre sällskap för att sedan ha hemmamys med alk.fritt vin.


Fröken fräken.

Fröken duktig leker jag idag. Bilen är städad och tvättat, vissa delar av huset även så och duktig gällande organisation av papper/räkningar, tråkiga samtal till företag, kaffe och promenad. Lite nöjd men nu är jag givetvis stressad till jobbet i vanlig ordning. Så hopp ur myskläder in i duschen och piff,piff.


HöstenVackra höstdag. Lugn dag innehållande kaffe här och där, volleyboll och ett par vänder på statt, pizza med stattbrudarna och slutlige en långpromenad ute i kylan med mina bebisar och lite sällis av Flisan.

Att gå är min terapi, vad skulle jag göra utan mina promenader. Jag, mina älskade bebisar och mina tankar.
Oftast löser det ingenting men det är viktigt för mig att just filosofera. Väldigt rogivande kombination.
Hösten är den mest promenadvänliga, luften och färgerna är fantastiskt uppfriskande.Söndag

Hoppet som brukar gå bra som brukar vara smidigt blev igår till ett platt fall rätt ner i betongen. Gjorde inte alls ont faktiskt men inatt efter stillasittande och idag så gör det ont, ont i knäet. Typiskt mig på något sätt, fick även en dörr i pannan igår, sedärja.

Alkoholsugna tjejer som vi var igår efter jobbat på Safirn så drog vi till Statt efteråt och hetsdrack och hetsdansade. Dom andra drog på efterfest och jag hamnade ute i de skönaste skinnfotöljerna av de alla med en Emma till en början och en Dennis sedan. Funderar allvarligt att börja ha ljud på min mob istället för lljudlöst hela tiden, missade samtal var skyhög när jag väl slängde ett öga. Beata och Jonna stod för mestadelen ;)

Nu blir den en snabbpromenad innan jag återigen slänger mig ner i skinnsofforna,den här gången med Eas.


Time to run

Jag vill bara så gärna ha allt på en och samma gång, jag har ingen ro att vänta. Jag är inte alls duktig på att vänta och vara tålmodig. Kanske har det inte bara en negativ innebörd jämt utan stundtals även positiv.
Man ska inte vara rädd för att ta för sig då kommer man ingenstans i livet, kanske är jag girig ibland men vet jag vad jag vill så ser jag helt enkelt till att få det. Sen kanske jag skulle önska att min motivation och gåpåanda var lika stark i alla saker som jag tar mig för.

Nu är Thailand bokat och klart så den 28/1 så beger vi oss för 14 dagars relaxande. Vi kommer att flaxa runt för att hinna se och uppleva så mycket som möjligt. Som tur är så har vi sis och C som guidar..
Ser dock inte fram emot flygresan då jag är flygrädd och har svårt att sitta still så 10h i en flygstol uppe i luften är inte så lockande. Så projekt -5kg har startat men det ska väl inte vara så omöjligt.

Imorgon är en lång dag så kanske är det dags att försöka somna snart..?
Kanske hade jag kunnat strunta i de sista 3 kopparna kaffe som intogs 03, sömnen hade nog kommit fortare då misstänker jag. Idag har det varit en riktig kaffe dag, att kaffe på olika ställen kan smaka så fruktansvärt olika.
Idag blev det Hemmakaffe, Flisankaffe, hemmakaffe, Safirenkaffe.

Safiren blir min borg imorgon med men jag hoppas att vi blir färdiga fort, fort så ja kan få i mig lite vin på Statt efter det.

Puss


Tempo

Har seriöst snart lagt ner 1 1/2 h på att kolla på Kungarna av Tylösand och läsa några av deltagarnas bloggar. Skäms över mig själv och förstår inte hur jag kan viga den tiden åt ett koncept och ett program som jag anser vara sjukt inkompetent och tramsigt. Kanske är det just det att jag roas av jubelidioter?

Imorgon kör första Safirendansen igång, vi ses där!
Det är mycket nu, love it.

Puss

Att älska höstenNeedy

Nelly.com är farligt, så mycket vackert som jag bara vill klicka hem. Jag vill ha nya kläder, nya vackra, sköna, bekväma höstkläder. Skor, klänningar, väskor..ja allt vill jag ha! Min garderob verkar eka tom fast kläderna egentligen ligger på hög och knappt får plats. Jag har ju lovat att inte shoppa så mycket och jag tror det går bra men på något sätt så har jag ändå blivit fattig den här månaden. Skyller allt på jackan och håret men random shopping och nätklickande har jag hållit mig ifrån och det är faktiskt inte det lättaste för mig. Antingen skulle man behöva vinna massa pengar, ha en rik karl, eller jobba än mer för att finansiera mitt shoppingbegär. Hmm...

Resonerar så att det är jag som jobbar och sliter för mina pengar och då är det ju upp till mig vad jag gör med det som blir över efter räkningar etc. Så länge som jag shoppar efter den ekonomin jag har så är det ju inga problem, bara det att det skulle ju vara roligt att ibland vara den som är mer spara än slösa.


Coldness

Dagen började tidigt i och med att klockjäveln ringde 08, på tok för tidigt för min dyngsrytm men bara att släpa sig upp och ut i kylan till jobbet. Bilen såg kall och frusen ut för första gången i år...
Stämplade ut 17.03 och ut i kylan igen med Alice för tävlingskurs ett par timmar, hem från den och ut med båda hundarna i kylan för promenad med Sandris. Sammanfattar dagen som kall helt enkelt.

Imorgon 12.00 börjar jag troligtvis gråta då mitt älskade löshår ryker till förmån för en önskan om ett friskare hår. Det ska klippas och färgas, jag håller tummarna såinihelvete att det ska bli bra men faktumet att jag älskar långt hår gör att jag troligtvis kommer bli ett blekt panikartat missfoster. Men vad ska man göra..?
Jag måste bara känner jag.

Puss


.
Dagen började bra i nyköping där det vaknades höstmys.
Träning med Tina C senare på kvällen där hon gjorde vad hon kunde för att ge mig goda råd och tips, förhoppningsvis ska hennes pepp ge lite resultat. Nu är det slut på att ligga på latsidan ett tag framöver. Maten ska bli rätt, träningen rätt, allt handlar om prio. Med rätt menar jag målmedveten.
Jag vet vad jag vill och jag ska se till att få det.
Ser även fram emot Sandras och mina söndagshajker tillsammans.


09.10.2010 / 05:22

Absolut helt fel att skriva av sig nu. Vill skrika, gapa, gråta, skratta, bli tröstad, kramad och pussad på men istället blir det ingenting utav någonting. Jag är inte en svag människa det vet jag, min styrka har många gånger ställts på prov med diverse kriser och egentligen är inte idag någonting att jämföra med men än dock så kände jag mig en gnutta svag ikväll stundtals. Svag är väl egentligen inte rätt ord snarare otillräcklig. Otillräcklig för att jag vill göra det bästa i alla olika situationer som jag ställs inför.
Jag tror att den dåliga dagen började med att jag glömde ta på mig mitt "tur halsband". Turen i det halsbandet sitter i berlocken som stavar pappa, att min pappa och hans övervakning idag fick ligga hemma i smyckeslådan istället för runt min hals tror jag ställde till mycket. Ska även poängtera att jag inte är larvig nu och att tron är det sista som överger människan.

Nattklubben inatt fyllde överfullt vilket var sjukt kul och jag trivdes otroligt bra när jag fick hoppa in och gästspela en kortis. Jag älskar när det går undan så man inte hinner tänka och allt bara går per automatik samtidigt som musiken dånar i öronen.

Nu är det dags för mig att koppla av och försöka somna innan klockan ringer på tok för tidigt imorgon

<3


Nöjd.

Bra start på dagen. Min äggstock gör ont, Alice började löpa, sjuk personal, lite förkyld, vågen visar fel siffror. kul!
Förhoppningsvis så löser sig allt och jag kan bli glad igen, går upp till mormor och mamma för lite kaffe.


Loco

Jag sitter med min loka päron medan Eldkvarna "Inget bra för mig själv" skrålar ur datorns högtalare.
Känner att jag skulle vara värd ett glas vin nu efter kvällens jobbpass men vinhyllan ekar tom, tom. Förutom då en Bollinger men den ska sparas till den är värd att poppas. Suget får stanna vid tanken om att ett glas vore gott.

Kvällen gick över förväntan och timmarna flög fram. Nu är kropp, ögon, fötter trötta så nu är det dags att börja ladda om för imorgon är det ännu en kväll med full rulle. Kul, kul!

Min rygg fick lite skäll av Tina C i eftermiddag, sliten och trötta muskler. Förhoppningsvis så får jag rätsida och pepp på söndag för då ska hon kolla över min träning på Hälsogymmet. På måndag så drar Anna E med mig och med lite övertalning Elin också hoppas jag på Cirkelfys, det ska bli spännande!

Hann även med lite Mammamys i skogarna idag innan klockan drog iväg, ibland skulle dagarna ha fler timmar..jag vill hinna med så mycket.

Puss

Kroppen, kroppen, kroppen..allt jag säger.

surrr

Knäckebröd och film efter jobbslut. Kvällen var full rulle men det fixade ju vi galant.

Att dagen var regning gjorde mig glad, jag gillar att vara ute i skogen i regn. Jag och hundarna sprang en sväng med Bella och påvis rusket, det gjorde dom trötta och mig stressad till jobbet.

Meningslös uppdatering men ändå sysselsättning för mig i väntan på att mina ögon ska bli trötta.
pussIt's a thief in the night to come and grab you
It can creep up inside you and consume you
A disease of the mind it can control you
It's too close for comfort

Sen en tid tillbaka

Texten som är förväntad att ploppa upp någon gång mellan 21 och 03 infaller nu straxt innan deadline. Tiden för bloggning är genomskådad av smurf. Tiden natt passar mig bättre än tiden dag. Jag får vara ifred, ingen mobil som ringer enformigt, inga måsten som jag kan ta tag i, inget tjat. Jag kan sitta rätt upp och ner och vara lugn.

Det värsta med nätterna dock är att man mitt i sin ensamhet får så mycket tid över till sina egna tankar. På dagarna surrar så mycket annat men på natten är de klarare än någonsin. Lösningarna kan ligga så nära till hands och valen så givna men när morgonen sedan gryr så ser allt såklart annorlunda ut.


Idag har jag hunnit med kafferep hos Flisan, promenader och sedan jobb. Jobbandet bestod av 415 brandmän, inte helt fel ska medges ;) Synd att uniformerna inte satt på, vem gillar inte uniformer liksom? Poliser är jag inte mycket för men annars så...

Nu är fötter och ögon trötta. Min kropp är relativt tålig vad gäller många timmar och mycket spring men jag börjar bli lite sliten nu faktiskt. Inte gnäller jag för jag älskar att jag har ett jobb som jag trivs att gå till men ibland är det fullt upp. Som nu när jag känner mig lite bortplockad från mitt sociala liv men det kommer.

Ångesten pockar och jag grämer mig över motivationen som flugit sin kos. Kom tillbaka är du snäll för jag vill känna mig platt igen och inte som en svullen ballong.

Nattpuss

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

För dig, för digGrattis till min vän som jag räknat som "min" sedan 17 år tillbaka. Min flaxande vän som upptäcker livet från alla möjliga platser, håll och kanter.


nattpuss

Dagen skulle bestå av lite fiske i nyköping men slutade med shopping istället. Men nu har jag min räv som kommer få värma mig ordentligt i vinter, var ute efter en peak men det blev en fjällräv istället men det får fungera lika fint. Så nu får det vara köpstopp resetn av månaden...
Kvällen fick bestå av jobb och nu är jag äntligen hemma men måste snart bädda ner mig för instämpling igen 09.00. Tycker verkligen inte om att behöva gå upp tidigt!

Börjar bli skapligt orolig över att min kamera är borta, ska leta ordentligt en sista gång imorgon annars är det väl bara att foga sig i att någon tattare tyckte att mitt var dennes. Att denne då får sig ett antal (!) skratt på min bekostnad får jag väl bara bjuda på i så fall. Men håll för fan tummar och tår nu att jag hittar den!

Pussnatt

Stay Polite

Min eftermiddag bjöd på teambilding på Statt och efter mycket knepande, knåpande så vann vårat lag. Skratten flödade och i mitt nuvarande sinnestillstånd (läs lite bakis och trött) så har jag rätt lätt till skratt. Roligt hade jag i alla fall!

Beslutet är taget, mitt hårsvall blir till en lång page när denna omgång löshår gjort sitt. Jag ska rädda det som kan räddas kan av mitt slitna, massakerade hår. Att blondera om och om igen + lite ohälsosam bantning + 5 månaders löshår gjorde sitt så småningom. Så mycket pengar som jag lagt ner de sista månaderna på mitt hår är sjukt, men inget jag ångrar. Klickade hem schampo och balsam för 800:- härom veckan så nu ska det banne mig kureras!
Kanske är det page och brunt hår som ska krävas för att folk ska börja ta en på allvar för nu börjar det seriöst störa mig. Bara för att jag är blond och har långt hår, tycker om att sminka mig etc. så betyder inte det att jag på något sätt är blåst eller inte förtjänar samma respekt som andra.


You too busy sleepin', won't wake up

You got away with words.

Den trevliga kvällen stod min Sandra för. Vi drack moijto och skrattade åt människor som..som..ja. Punkt på detta samtalsämne. Imorgn är det teambilding med alla stattare,roligt!
Nja nu ska ångesten och jag dela säng, puss!

you got away with words

01.10.2010

Är det något jag inte är så är det dum och korkad. Kanske kan det blonda svallet luras men du borde ha lärt dig vid det här laget att jag får ALLTID i slutändan reda på just ALLT. Din jävla idiot! Trodde för ett ögonblicket att spelreglerna ändrats för ett ögonblick men återigen så spelar vi på varsitt håll.Jag vill ha dig nu.


River en vacker dröm

Ibland räcker orden inte till och känslorna som är undanskuffade så noga bubblar envist upp emellanåt.
 Att ta djupa andetag och ta fokus på något annat är något jag med åren blivit rätt så bra på om jag ska vara ärlig. Stundtals så lyckas jag med bravur men ibland så lyckas någon ledsen känsla krypa upp till ytan och ställa till det.
Alla har vi dåliga dagar, ibland är vi flera på samma gång som delar skitdagarna och ibland är vi ensamma om de.
Jag kör helst solo på mina dåliga dagar, mest för att folk runt omkring mig då kan agera peppcoacher och få mig på andra tankar. Spiralen går lätt fort neråt om man istället för att peppa varandra drar ner varandra i fördärvet.Att misslyckas betyder inte att jag inte har utfört någonting. Det betyder att jag har lärt mig någonting.
Att misslyckas betyder inte att jag är underlägsen. Det betyder att jag inte är helt perfekt.

RSS 2.0