Fashion bwDet är något med söndagar som gör de till den långsammaste och till synes den tråkigaste dagen av veckans alla dagar. Ibland vet jag inte om jag gillar den eller rent av hatar den, det går väl i vågor chansar jag på. Sommar söndagar brukar fungera fint då det innebär en soft dag som oftast spenderas utomhus med allt vad det innebär gräsklippning, promenader, bakis huvud i hängmattan, grillning. Vinter söndagar blir mest ett evigt tragglande inomhus speciellt nu när kylan invaderade oss igen. Fy tusan vad fint det skulle vara med lite sol och fågelkvitter. Dock så är det magiskt vackert ute i skogarna nu, bara hålla tummarna för att fler sådana vintrar återkommer frekvent.

Igår blev det ett argt avslut på kvällen, mest av allt lilla Mattias fel som kan konsten att reta upp mig stundtals.
Ibland känns det verkligen som om jag är äldre än honom. Känns rätt vanligt om man hör sig omkring att det är det kvinnliga könet i ett förhållande som axlar ansvars rollen. Livet kan inte alltid vara oplanerat ibland så måste man faktiskt lära sig att avstå vissa saker hur roliga de än verkar för att som sagt vara lite ansvarsfull.
Visst gör han mig även glad men konstigt vore om allt alltid vore frid och fröjd. Folk som aldrig bråkar i sina förhållanden undrar jag verkligen om de har någon passion gentemot varandra. Kanske är det så att jag medvetet eller inte gärna söker mig till drama, på gott och ont.  PMS humöret får ta slut..NU!

Älskar dig Mattias <3


wtf

Åhvadfanärfeletpåfolkhurfankanmanbetesigsåsomenjävlaidiotmedgottsamveteomognajävlalodis!!!!


Kristerz...

Spelade på Safiren, har ingen uppfattning då jag knappt hörde de. Men de lär väl vara som dansband är mest..?
Fick bästa beställningen i baren: "- 2 kaffe med bullar." Sött

Nu ska jag packa ner mig i sängen under massa täcken och hoppas att jag får en riktig törnrose sömn för imorgon blir det långpanna igen. Hela huset+ sängen för mig själv inatt, uppskattas inte. Mannen drog på kryssning. Kul för honom men roligare för mig imorgon då det är mitt huvud som är finemang till skillnad från vad hans lär vara, moahaha.

Puss!


Beauty is in the eye of the beholder.

Redan torsdag, veckan bara rusar i väg.

Konstaterade idag att påtvingad familjär känsla  skapar distans.
Inget skitsnack om jobb som varit men faktum kvarstår. Där skulle det verkligen VARA att alla jobbade åt samma håll, alla skulle hjälpa alla och alla skulle VARA som en stor familj. Gick ju sådär eftersom skitsnacket flödade emellanåt. Nu däremot är inget uttalat men den riktiga känslan finns där. Kanske har jag mer likasinnade runt mig nu, alla lika galna..? ;)

Ska ta mig en god choklad-mint shake och krypa ihop i soffan och bara myysa.

Puss


The day after.

Jag borde verkligen förstå bättre än att hiva i mig sprit på en tom mage som existerat de sista tre veckorna.
Jag borde verkligen vetat... men nej tron att jag kunde dricka lika mycket som innan var skyhög. Sen så mådde jag som en skata imorse också, shit happens men ångest har jag allt. Nu lär det dröja både en och två månader innan jag beger mig ut igen.

Idag var vi och lämnade av Malin, Christian och Christoffer på Arlanda, de ska tillbringa de närmsta tre veckorna på playan i Thailand. Avis? Ja lite måste medges.

Synden har varit stor under helgen både mat, choklad, vin och sprit har vandrat ner till magen så imorgon blir det nya fräscha tag!


Fresh air

En ny dag med nya tag.
Mår lite halvskumt idag måste jag medge, huvudet hänger inte riktigt med, tankarna orkar inte heller fokusera.
Kanske brist på vatten eller kolhydrater? Ska bälja i mig vatten för att se om det släpper.
Annars så går det väl rätt bra med det nya livet, kilona trillar av långsamt. Visst hade man önskat att det gick fortare men ändå så är jag rätt nöjd med mina -4,5 kg och 7 cm runt magen (2,5 vecka), mer ska det bli men vi tar lite i taget. Pilen pekar alla fall åt rätt håll.

Alice har fått bra med mjölk i tuttarna, gillar vi inte alls så får motionera henne mer för någon mat att skära ner på existerar inte. Matvägrar rätt bra nu.


Ubi bene ibi patria

- Där du trivs, där har du ditt hem.

Fick hem mitt lilla väggord som fick platsa i hallen ovanför lampan vid byrån. Det är något med väggord, me like.


Julstjärnorna åkte och ersattes med lite murgröna.


Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away ♥


Monday morning

Hemma efter lite möten på jobbet och ska strax bege mig ut på lydnadsplanen men Alice.
Sedan så hoppas jag på lite träning med Sandra. Hela veckan så blir det kväll på statt så gäller att passa på att hitta på saker på dagarna. Men i helgen är jag ledig..dodelidoo :)


over and out.Galen dag mest på bra sätt.
Dagen gick finemang, min bebis gör mig så fruktansvärt stolt och tydligen så är hon bra mycket tuffare än jag tror. MH gick alltså super bra med absolut kanon resultat! Nästa är att ställa henne i slutet av mars, spännande!
Även att jag själv kanske ska bli mer aktiv i rottweilerklubben får se vad som händer...

Kvällen var galen, med galet mycket folk och allt vad det innebär. Väldigt roligt men det känns vill jag lova.
Tur att järngänget jobbade ;) vi rockade!

Over and out//

 


Take a walk on the bright side

Ikväll ska jag se till att vara effektiv som en liten ekorre.
Har mycket som ska fixas innan John Blund anländer inatt.

Imorgon jobbar jag kväll som vanligt, har haft en dag vecka och visst är det skönt med de tiderna men bra mycket roligare att jobba kväll. Gästbemötandet är ju helt annorlunda, för är man en riktig service människa så tycker man väl att det är det bästa..? Göra gästerna nöjda och glada. Skulle jag bara jobba för pengar har jag definitivt valt fel yrke, haha!


Lördagen med Alice MH kommer med en rasande fart, jag håller tummarna för fina resultat. Jag tror stenhårt på min lilla bebis, hon är ju som en filbunke i normalt fall.Jag ska sakna dig imorgon

Ja jag ville leva farligt
så jag slängde mina skor
men när man väntat allt för länge
blir inget som man tror

och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

Jag ska sakna dig imorgon...
Fillidutt

Inkommen efter en långpromenad med bebis i snö & skog, härligt! Träffade på två andra hundar som hon fick rasa av sig med, det gjorde nog hennes e.m. i alla fall. Nu är jag så oplanerad som jag kan bli men tänkte fortsätta där jag avslutade igår nämligen med alla våra kläder. Hur fan kan man ha så mycket kläder men ändå inget att ta på sig!? Det är nog ett mysterium som vi kvinnor vet bäst/mest om.

Gårdagen var en rolig kväll på jobbet, energi till tusen. Tror jag har mina påsar och icke-kolhydrats/socker mat att tacka detta för. Inte så mycket som en godis eller spaghetti strå har jag fått i mig sedan sista dec. Märkligt nog inte så värst trånande efter det heller. Good for me. I veckan måste träningen tas upp på allvar också, allt eller inget.

Free Friday

När man äntligen lyckats med att få varmt i stugan, ja då är det läggdags. Typiskt.
För visst är det så att man fryser nu för det mesta. Dock rätt härligt med en riktig vinter.
Idag så spenderades ett par timmar ute i paradiset med lilla Mickepicke och alla råttor, vi tog en långpromenad ute i skogen med kyla och snö allt vad det innebär.
Trodde att kvällen skulle bestå av jobb, men visade sig att min hjärna lurat mig när jag stod på statt redo att stämpla in. Den fria kvällen bestod sedan av besök från min kära Sandra och Dex. Så länge sen.

Ska krypa till kojs nu och drömma sött.Skulle den tapeten passa måntro..?

Whispering
Ibland så är det lättare att fokusera på det ytliga än det som egentligen gnager innanför pannbenet.
Kanske är det bra eller kanske inte, det är något som framtiden får utvisa. Bara man intalar sig att allt kommer gå bra så blir det väl så...? Jag håller mina tummar så hårt jag bara kan och blundar och hoppas att när jag öppnar ögonen så är allt som förut...


Happy new year

Alldeles själv så lyckads jag tända den förbaskade kakelugnen, att det sedan tog sin tid och att jag fick använda sjukt mycket tändvätska spelar väl ingen roll..?
Ska snart bege mig ut på promenix, egentligen skulle man ha full overall mundering nu när man går ut, det är ju SVIN kallt! Men vi fick en riktig vinter och det är ju alldelses underbart.

Gårdagen var väldigt roligt, faktiskt rätt skönt att ta det lugnt, alla andra år har det laddats upp med stress,fest och fylleslag. Huset är i ett betydligt trevligare skick idag än förra året. Vi släktingar samlades och åt god mat och drack öl/vin i alla dess former. 12 slaget firade de andra ute i snön och puffade raketer och jag höll mig inne med hundarna. Kira var rädd men Alice var chill som en filbunke (inte riktigt men jag har varit med om värre, mycket värre!). Faktiskt så var Alice och jag till och med ute och kikade på fyrverkerierna en liten stund och hon uppförde sig exemplariskt min lilla bebis. Det är ju fruktansvärt bra träning för hundar, bara man gör det på rätt sätt. Kan hon vänja sig från tidig ålder att dunder och brak är = godis är det ju kanon! Lilla Becca visste ju knappt vart hon skulle ta vägen vid nyår, hade hon varit i livet i år hade jag åkt och gömt mig någonstans med henne så hon sluppit allt. Tyvärr så upplever de flesta hundar  nyår som något hemsk skräckinjagande än något positivt och egentligen så är jag emot fyrverkerier pga. detta.

Men nu så laddar jag järnet för ett toppen 2010 och hoppas, hoppas att det blir ett bra år med massa trevliga upplevelser!Mästerforografen Mattias, han blev så stolt så♥


RSS 2.0