Juni 29, 2010

Värmen har satt sitt grepp om mig och många, många andra. Fastän jag stundtals gnällt lite på jobbet idag är det egentligen helt sjukt underbart. Lite sorgsen är jag över att jag hört rykten om att det ska regna imorgon och då är jag givetvis ledig. Har planerat en heldag med sol, bad, bebbar, vänner, vin och skratt. Håller tummarna för att inget grått moln kommer ivägen.

Stämplade ut 18.00 och har hunnit med en hel del sen dess känns det som. Drog och tränade, cyklade med hundarna, kvällsdopp med M, betalat räkningarna, lagt en ansiktsmask, gjort en hårinpackning och nu ska det sprayas på lite brunhet på min bleka kropp.

Puss natt

Denna pojken har aldrig riktigt
sett någon i ögonen
och jag förstår om du skulle träffa någon bättre sen
Men månen är död när jag tänker på det
och himmlen är gjord av sten

Jag har inga starka armar att bära dig på
jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men du kommer aldrig att behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen..


Hjärtegryn

Ett år av saknad, ett år utan min absolut bästa. Du var speciell min vän och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.



 Mitt lilla hjärtegryn ♥




Grattis till min älskade pappa som skulle fyllt 57 år igår, att behöva gå till en grav för att "fira" sin pappas födelsedag känns inte rättvist. Känns som om de bästa försvinner upp till himlen först. Saknar och älskar dig pappsen ♥






Spring i benen

Vanligt folk blir trötta och möter upp med John Blund såhär dags. Jag är van att börja jobba upptempo nu eller annars slå klackarna i taket, nu blir det helt snevridet. Sitter hemma med ett gäng tröttmössor i alla åldrar yngsta 8 månaders bebisar och äldsta 32 årig karl och kollar på film. Har haft en trevlig lördags kväll i ett tempo som jag absolut inte är van med. Kanske är det nyttigt?  I vilket fall som helst så är jag rastlös :)

Imorgon tar jag tag i projekt mig själv igen, börjar med morgon pw.

Sol i sinnet.




Kan vara min blivande man ;)

Mitten av sommaren

Midsommarafton - Vänner, god mat, rosé, kubb och skratt. Natten intog jag och S skog och vatten där fann vi Pop Johnny, en manlig Berglundare och en Karlsson. Där blev det eld, hundbus och skratt. For hem nästan nykter i sinnet och vaknar därför betydligt mycket piggare idag än vad många andra lär göra. Väldigt skönt måste jag medge.

Midsommardagen - Behöver dra ett par varv i huset efter gårdgens bravader, Besök från s-tälje lite senare så får vi se vad som händer när de ramlar in genom dörren.







waka waka

Äntligen är håret på plats igen efter 24h som korthårig, trodde inte att ångesten skulle infinna sig men det går nog fortare än vad man tror att bli beroende. Hamnade samtidigt i en fas där jag vill ha förändring i mitt utseende men vad är frågan? Började med att ändra lite på hårfärgen. Mer ask och lite mörkare slingor, de i löshåret blev kanske lite mörka men de släpper ju så småningom. Klurar vidare på fler förändringar.. :)

Hade en trevlig kväll/natt igår med ett huvud tom på tankar och funderingar. Kan vara helt fantastiskt att vara så tillfreds mitt i ett egentligt kaos ibland.

Imorgon är det midsommar och människorna är hitbjudna, vinet inköpt. Däremot så har jag i vanlig ordning inga kläder för tillfälle. Kvällen börjar hemma så får vi se vart den hamnar tillslut, helkväll hemma eller ute..?

puss

svårt att se ordentligt på bild hur det ser ut i verkligheten men men...


.

ONT I MAGEN som ett jävla helvete
Upptäckte när jag slog upp ögonen att sinnestillståndet med håret fortfarande är: Ser ut som en kille i page och längtar/trånar efter mitt långa igen. Men snart så åker det på igen med lite ny färg.
Kaffe.nu

.

Är galet pigg men vet inte vad jag ska göra åt saken?
Hostar så att lugnerna är på väg att spricka.
Lever som 42.
Trånar
Längtar efter hår¨
Ser ut som en kille i page
Skabb hy
Fett
Surt humör
Glatt humör



wtf!?


.

Hur fan ser människan ut!? Ser bara jävligt sorgligt ut.. detta är tamme en - Lilla gumman.

22 juni

Sötaste Zeclas Lupus i lördags, han är bara sådär stor och söt mysbjörn :)

Min dag har inte riktigt börjat än, funderar på vad jag ska hitta på. Gräsmattan skulle behöva få sig en omgång, men det är väl inte tjej-göra egentligen?

Min kvällsvecka må-tors och sen är jag leedig fre,lör, sön, fint! Men imorgon så hoppas jag på lite rosé efter jobbet, det är ju sommar då får man ställa om dygnet och bara leva.

puss


Nr. 166 Zeclas Lacerta SSU

Svensk Segrar Utställning södertälje 19-20 juni 2010.
Klass: Unghund


Kritik:
21 months. Medium sized. Well build female. Good broad scull. Well set and carried ears. Very good stop. Brown almond shaped eyes. Pigmentation correct. A bit loose lip. Scissor bite. Strong neck. Very good top and underline. Very good chest. Natural set and carried tail. Good front angleations. Very good back angleations. Very good coat and markings. Shes walking on egg-shells. Free mover. Nicely handled. If she would move/trott better she would be an Excellent. Betyg: SG

För de som inte förstår så är det här en grymt fin kritik, det som gjorde att Alice inte blev placerad var att hon inte orkade springa som de ska. Pga. värmen och att hon har för dålig kondition. Domaren sa att om hon skulle sprungit bättre hade hon kommit i topp 3. Alice kullsyster vann. Jag är väldigt besviken när jag vet att hon kan springa så fint och att vi var såå nära. Kvällen innan när vi tränade sprang hon som tåget. Hon avskyr verkligen värmen men nästa gång då jävlar ska hon vara på alerten för här ska cyklas och springas! Att jag har en snygg rottis är det dock inget snack om. Hon stod grymt, som en staty :) Bilder från gårdagen kommer så fort som möjligt. Kul att jag fick bra kritik för bra visat också.




Kvällen igår bestod utav vänner, rosé, skratt och dans. Allt var perfekt tills det helt plötsligt inte var det längre. Beslut måste snart tas, förändring måste ske.
Söndagens schema var personaldag, djulö blev till statt pga av vädret. Sedan blev det brännboll mot Harrys som de tyvärr vann, men vad gör väl det? Drog sedan vidare till djulö med en bunt statt-chiks där vi fikade som aldrig förr, skrattade och delade hemligheter. 4h senare så försökte knotten äta upp oss och det var dags att tänka hemåt. Nu sitter jag här som vanligt men ska stänga ner nu och promenera med bebbarna.

Puss

Smile dumbass

Förtränger idiotin och fokuserar på saker som får mitt leende att krypa upp till öronen.

Min lediga kväll har spenderats på cykeln med hundarna springandes bredvid, första gången båda fick följa med på en gång. Gick riktigt bra för att vara första gången mitt i stan. Sedan blev det träning och nu är det snart dags för sängen tror jag. Imorgon blir det tokträning inför lördagen :)



Show me a good time.

Huset har somnat men jag är i vanlig ordning vaken. Spring i benen som tusan men jag har hållt mig hemma och relativt lugn hela kvällen. Sådant som jag förr njöt av gör mig nu stressad. Stressad av att ta det lugnt och vara hemma, hur går det ihop? Är det jag som blivit knäpp eller är det sommaren som spökar. Sommar kvällar/nätter är så härliga. Om man kunde spara de i en liten, liten burk och öppna på vintern när mörkret omfamnat en.

SSU är på intågande och visst börjar jag bli nervös, det är ju så stort! På lördag bär det iväg till södertälje så då är det bäst att alla håller tummarna för mig och bebis. Ledig lördagkväll sen, vad ska det då busas med ;) sedan är det söndag och då blir det personaldag, nice. Nu ska det spraytanas.

Kärlek

The fear of falling

Skriver, deletar, skriver, deletar.

Istället för bokstäver i en sammanhängande text så får det bli en vacker låt som flödar ut ur högtalarna.
God natt och kärlek till alla.


There are no boundaries

Helg är oftast likamed jobb men denna helg tycker jag att jag hunnit med både det enda och det andra.
Fredagen innebar att kusin Tobias tog studenten så vi begav oss till nyköping för att kika, lagom tillbaka i staden var det dags för vin med Sara på det anrika. Fastän det var dåligt med folk ute så tyckte jag att jag, Sara och Flisan roade oss rätt bra själva. Lördagen började för tidigt, rättare sagt 07 och då bar det av till nyköping igen för hundkurs. Efter hundkurs blev det jobb på safiren där studenter och alla vanliga människor drack och dansade ikapp.
Söndag idag och då blev det nyköping IGEN :) där det idag blev ringträning med Alice. Har äntligen landat och det i ett par mysbyxor som jag faktiskt inte kommer ihåg när jag hade sist och en collagetröja. Jag är värd ett par lata timmar nu känner jag för sen ska jag och Alice bege oss ut på en springrunda.


Så underbar

Jag försöker att förtränga och ignorera men dagarna för årsdagen närmar sig med stormsteg.
Kan det snart verkligen ha gått ett år sedan du lämnade oss lilla hjärtat? Livet är bra orättvist ibland, de bästa försvinner alltid för tidigt. Lilla  gumman, jag saknar dig så...min första, min bästa♥

Dagen innan är det din födelsedag älskade pappa och inte är du heller bland oss för att fira den. Jag vill inte behöva gå till en grav för att fira dig på din dag. Jag vill ha dig här, frisk och glad. Kom tillbaka ♥

 


Förhoppningar och regnbågar

Jag känner så mycket men har väldigt svårt att sätta ord och formulera vettiga meningar av allt som snurrar i huvudet. Ibland är det lättare att förtränga och inte låtsas se sprickorna i fasaden, men hur länge håller det innan allt rämnar? För det mesta är jag otroligt bra på att vara stark men det är i dessa timmar som garden sänks och jag tillåter mig själv att vara liten och svag. Imorgon är leendet på igen och tankarna mer positiva. Allt måste faktiskt inte vara bra jämnt och jag tycker att folk överlag är dåliga på att erkänna det.


Want to be my friend?



Om jag såg ut på detta viset, skulle du vara min vän då? haha

Fick en trevlig kväll igår efter jag slutade 23.30. Blev Harrys med Bella och co. Drack rosé och skrattade om vartannat, dock så var det sjukligt mycket studenter ute och de var mest irriterande. Men de måste ju få få röja nu sista veckan som studenter. Fick höra att jag inte såg svensk ut vilket jag har lite delade känslor kring men va ska man göra ;)

Allan dampar okring i 180 här hemma. sött.
Tur att de gör mig glada för min andra halva här hemma retar för tillfället bara upp mig och jag honom antar jag.
Så tröttsamt att bara bråka 24/7. Grr


9/6-2010

Mina bebisar röjer runt och härjar med varandra medan jag sitter och försöker få lite lugn och ro. Alice är rätt dryg och lättretlig för tillfället i tron att hon snart ska valpa. Efter varje löp blir madame skendräktig och det är så himla, otroligt rent ut sagt jävla synd för det är inte så kalaskul direkt, varken för henne eller för mig. Såhär kan det ju inte vara två ggr om året hela hennes liv ut, för seriöst så är hon deppig och knäpp 4,5 månader då allt som allt. Fast i vilket fall som helst så är hon min älskade lillabebis, så hur knäpp hon än skulle bli så skulle jag aldrig sluta älska henne ♥ Vissa människor förstår verkligen inte hur mycket "en hund" kan betyda för en. Som min Beccis hon var en del av mig, saknar henne något otroligt att det snart har gått ett år är ju helt sjukt.
Det är så mycket som hänt under ett år, och hur livet för mig ser ut om ett år från nu är ju jätte svårt att spekulera i. Allt eller inget?

Drog med mig Cicci efter jobbet och tränade, skönt. Orkade inte stretcha så ser fram emot värken imorgon.
Har snart mumsat i mig et äpple och funderar på om jag ska orka pallra mig ut med vovvarna en sväng eller om sängen är mer inbjudande ut..

Puss



Outfiten och kroppen, ja tack!

Skratt är det härligaste ljudet i hela världen.

Ett äkta glatt och uppriktigt skratt, vissa är bullriga medan vissa är kluckande... Alla är de olika men fortfarande är alla härliga på sitt sätt. Finns det något vackrare än en människa som är uppfylld av glädje?
Jag kan aldrig få nog av skratt, det skrattas helt enkelt för lite.



Breathless






Vacker tjej.

Lägger mig i hängmattan och trånar efter lite solbrun hy.

 


Won't back down

Sitter här och är pigg, egentligen rätt så nöjd och tillfredställd med detta men lite stressad över att klockan ringer tidigt imorgon. Men är man pigg så är man.. drar ut på en snabb power walk och hoppas att ögonen slocknar så fort som huvudet landar på kudden sen.


Vissa människor förvånar mig, att det finns mer djup än vad man tidigare anat. Egentligen hade jag dömt denne till ytligheten själv fär längesedan men från och med ikväll så får jag ändra min åsikt. Att en människa har behövt genomlida så mycket gör ont i mig. Det är hemskt men fortfarande så är det otroligt beundransvärt att man kan resa sig upp efter dessa omständigheter och ändå vara så positiv tii livet. Ibland är man för snabb med att dömma, kanske kan man leta djupare innan man stämplar någon? För saken är säker att även jag blir dömd av andra, och säkerligen har många en väldigt skev uppfattning om mig.

Kvällen har gått finemang, synd att kassjäveln strulade till det på slutet bara. Nu skriker magen av hunger men finns ingen tid för nu åker mp3 på och skorna på... Puss!


































hmm

Jag är trött, kroppen och humöret vill så gärna vara på topp och skina ikapp med solen.
Har dåligt samvete för att jag inte hinner med Alice och Allan så som jag vill, har dåligt samvete för att jag inte har ett kliniskt rent hus, har dåligt samvete för att jag ser ogräset sticka fram på grusgången, har dlugt samvete för att jag inte hinner vara på gymmet och svettas. Så det var väl allt!?

Annars är jag en glad tjej och tacksam för att jag har mina bebisar, har ett eget hus, att jag har en trädgård och att jag har en helt fungerande kropp.

Så nu satsar jag på på ännu en helg med minimalt med sömn, lovely!

Puss

Sweet as sugar







Min lediga dag blev helmys ♥ med allt vad det innebär och tacken för detta är två av mina älskade vänner.
Dagen började med sol på gräsmattan och slutade med kvälls/nattpromenad med Sandrisen, däremellan så shoppades det i norrköping, jobbades 1,5h och sedan blev det rosé och redbull + mat på det anrika. Jag har haft det toppen och vet att jag kommer somna med sol i sinnet.

De flesta problem är världsliga och kommer så småningom att lösa sig, det är ingen idé´att grubbla. Jag lever livet under tiden och låter framtiden visa vägen... Natti!

Puss


Av hela mitt hjärta

"Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som dennes glädje." - Druste Hulshoff




Memories



Hoppa in i duschen och sedan sätta fart på dagen som stavas : J O B B

RSS 2.0