Sista december 2009 part2

Tillpiffad med ett glas vin i handen, snart är alla redo att bege sig iväg för firande.  Det ända som är kvar är rosa lack på naglarna sen är jag 100%, Mattias blir redo efter att jag fått leka lite med hans hår. 
Håller tummarna för ett super 2010 och att allt jag vill går vägen.
Systrarna Berggren ♥


Sista december 2009


http://iemmasvitahem.blogspot.com/


Lite så hade jag tänkt våran lilla toalett, tar tag i detta när 2010 tagit sin början.

The Victoria's secret fashion show 2009

Sitter och suktar över alla små(!) änglar som trippar omkring på catwalken i alla fina små utstyrslar och ja, jag är fruktansvärt avundsjuk. Vem är inte det liksom?
Sen förstår jag att mycket blod, svett och tårar (hoppas jag i alla fall) ligger bakom deras kroppar och framförallt pengar. Dock så kanske man hade ansträngt sig bra mycket mer om man hade sin kropp/utseende som inkomstkälla. Själv så hoppas jag att 2010 innehåller ett snyggare jag. I väntan på detta unnar jag mig lite vin ;)

2009.12.29

Kl ringde 07.30 och kändes helt seriöst som att kliva upp mitt i natten men har man lovat lilla mamma att lämna in hennes bil så har man. Nu står jag i valet och kvalet att antingen gå ut på en kall långpromenad med Alice eller dra ett varv nere i tvättstugan, dock så lyser ju solen mer lockande måste medges.
Kl 12.00 blir det dagbio med Karlsson och co. sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på...
Saknar min Sandra, hon bara jobbar och jobbar stackarn, sen när hon blir ledig så drar hon till jämtland och sen lagom till hon är ledig och hemma ja då börjar jag jobba. Det är som vanligt :(Värt

Fan så pepp! Klarar jag det inte nu då är det ingen idé.


Merry Christmas

God jul till er alla, eller ja egentligen är det juldagen nu men bättre sent än aldrig?
Dagen har varit fullpackad med massa mys, mat, ljus och skratt.
Ska krype ner i sängen nu och njuta av ett par tysta minuter innan John Blund hälsar på.

Puss
23 december

Har verkligen inte tid att sitta här, har så himla mycket att göra idag.
Huset städas, julborden preppas, sista klapparna handlas, all julmat köpas, hämta glömda saker på statt/mange, åka till farmor etc.. + Att  jag sitter här och är bakis och trött mitt i allt, inte alls okej :)

Gårdagen var sjukt rolig, tänk att man fått turen att hamna på ett jobb med så mycket härliga människor!


Julafton imorgon, shiihoo"I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet"

Sista sittningen.

är idag. December har gått fort och jag , jag är trött nu. Dock så har det varit roligt.
Nu är jag stressad i vanlig ordning mest pga att jag fastnar vid datorn, så jag får ännu en gång bege mig till jobbet och se ut som en trött skata.

Imorgon ska jag + släkten äta julbord, mindre sugen på julbord måste medges. Igår ville jag spy över all julmat som korsade mitt synfält. Inte alls okej.

Idag är jag arg. Arg för att allt som inte får hända, händer ändå. Arg över att det alltid händer de bästa ♥

Berg och dalbana
När jag ser bilden på min älskade lilla bebis så kan man inte låta bli att le trots att hjärtat känns tyngre än sten idag. Jag älskar dig

Snöbjörnar
Finsk Vinnare 2009

Deminas Viggo blev BIR och Finsk Vinare 2009 igår, grattis till Alice duktiga pappa nu är det bara Int. Champion kvar :)Bild lånad från deminasviggo.se


Kvar i något jag lämnat

Min lilla mamma gick precis och la sig så nu sitter jag ensam här i skogen och fördriver lite tid.
Har haft en skön kväll men absolut inga måsten, ha egentligen inte tagit till vara på timmarna på något effektivt nyttigt sätt. Men man måste väl inte alltid göra det? Ibland som just nu så kan det vara rätt skönt att gömma sig i skogen i en stor myströja och en ihopsnodd knut på huvudet.
Rastlösheten gjorde sig påmind dock efter en stunds stillasittande i soffan vilket gjorde mammas hy len (efter en chokladmask) och hennes hår mörkbrunt och platt.

Ligger efter hemma med all julpynt och piff, varken haft tid eller någon vidare motivation. Motivationen är rätt segstartad på mina lediga söndagar då är det mest vila som gäller inför näst kommande vecka. Kan även ha att göra med att det inte kommer bli en riktig jul i år, utan syster och allt :(

Skulle vilja ha mer tid för träning med min lilla bebis också, har blivit så dåligt med det sista tiden. Inte för att hon verkar hispig på något sätt, snarare tvärtom men det är ändå något jag tagit på mig med en sådan ras. Sen så är det så jävla härligt att se en hund arbeta och ha roligt, det värmer mitt hjärta ♥

Ska snart tvinga mig i säng så jag får något vettigt gjort imorgon men sover nog kvar i skogen orkar inte riktigt pallra mig in till staden igen, skulle i så fall vara för att sova med min älskade boo. Men jag får klara mig utan honom inatt.värdelöst!

FÖR FAN TINA ELISABET BERGGREN, BLI TRÖTT DÅÅ!

om man skulle ta oo...Midnight talker

Jag hade verkligen lovat mig själv att däcka i sängen bums så fort jag kunde smita ifrån jobbet men så blev det som vanligt inte. Dock så är det enbart min näsas fel inatt, sitter och inväntar ett mirakel nämligens nässpreyens underverk. Kan verkligen inte sova om jag är täppt i näsan, får smått panik.
Vet inte om det bara är jag som märkt av det, men visst känns det som om jag blir sjuk oftare än andra?
Min Mattias t.ex. blir aldrig sjuk, hmm jo en dag i april då han i och för sig var magsjuk, men räknas verkligen en dag..!? Har jag verkligen så taskigt immunförsvar, lite orättvist är det allt men visst ska jag var glad över att det bara är förkylning och feber, det finns ett antal fler som drabbas av värre saker än så *peppar,peppar*
För oftast så är det just så här jag blir sjuk, förkyld, feber, huvudvärk och ond hals.
Inte blev det bättre av att jag råkade somna med ett öppet fönster inatt i X antal timmar, inte smart alls Berggren.

Jag pallrade mig ändå till jobbet, kan verkligen inte vara hemma just nu. Allt gick kanon, alla gäster verkade nöjda. Ett riktigt smidigt julbord. När julborden gick mot sitt slut tog Rockbjörnarna vid, ett gäng medelålders trängdes på dansgolvet och svängde sina lurviga i takt med musiken.

Imorgon är det dags för ännu mer julbord och ännu mer dansanta människor, kul! Håller tummarna att det går minst lika bra då. Ska även försöka hinna med lite spårning innan jobbet kallar imorgon, det tycker ju både jag och Alice är kanonkul!Jag kan inte skilja på. 


Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor.
Aldrig ställt några krav.

- M. Horn


Winter wonderlandJag vill ha snö! 
Det är synd att snöbjörnarna Manda och Beccis inte kan vara med i år, de som älskade sin snö.
Ska göra mig iordning för så jag kan pallra mig ner till apoteket för att inhandla nässprey, enchinaforce etc. för snabbt tillfrisknande, vägrar vara sjuk.
Nu är det inte heller lång kvar till Julafton, dock så känns den här inte alls lika rolig eftersom min kära syster inte kan vara med, har aldrig firat en jul utan henne. Inte heller Christian kan vara med i år...
Jaja, ikväll är det Rockafton på statt + julbord.


För Sandra... :)


Det är att leka med eld

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte räddRSS 2.0