Uffe Larsson död.

53 år gammal rycktes han iväg upp till himlen. Ingen kommer väl glömma söndagsöppet?
Jag själv måste medge att jag tyckte bättre om honom på den tiden, han var så go och gla',sedan blev han bara läskigt smal. Inte alls han. Dock så lider jag med hans familj och vänner som nu ska påbörja en resa i smärta och ångest som jag aldrig tror man kommer lära sig leva med.

Igår så kände jag av höstdepressionen komma smygande, kom tidigare i år. Men efter den här sommaren så kanske jag kan påstå att det alltid varit ett faktum. Det är konstigt för samtidigt som jag älskar hösten så hatar jag att varje höstdag som går så kommer man närmare  2 november. Alla sista minnen ställer sig på kö i hjärnan och byter av varandra i rasande fart. Tillslut vet man inte vart man ska ta vägen, jag kan inte fly från mina egna tankar. Jag saknar dig pappa.


Badrums funderingar

Sitter och drömmer mig iväg i badrums världen, i vår ska nämligen vårat badrum få sig ett rejält uppsving.
Tankarna går i ljust, fräsch och badkar med lejontassar, det är mitt måste! SKA HA.
Det som är närmast är dock den lilla toaletten som bara ska fixas lite granna. Funderar på pärlspont på väggarna, borde väl inte vara så svårt?




Hittade även den här mysiga bilden som bara får en att längta efter julen. Jag ska verkligen försöka att hinna med att njuta av all julmys det här året. Ska även försöka att hinna med att njuta av det vi befinner oss i just nu nämligen min bästa årstid hösten. Från och med imorgon då..?


Snygg tjej




Verkligen, snygg tjej. Hur tänker denna madame ibland kan man undra, hon hade ju världens chanser att bli en snygg brud i lyxförpackning men istället så blev hon... en trashig, blåst tjej som liknar något fiskliknande.
Dock så kan jag inget annat än att säga att ibland så, så lyckas väl även hon men alltid så finns det något transsexuellt över tjejen.

Egentligen så har jag inget vettigt att flika in mer än att jag ska iväg till jobbet + att jag har lite ont i huvudet och är trött. Men det är inget som ett par koppar kaffe och en redbull fixar :)

Oh lala

Igår när jag stod och kämpade för att ta mig ut från ölrummet med en jävlig Jimmy utanför så slant min mobil i all hast och har nu X antal sprickor i skärmen. Härligt att få köpa en ny, synd att utgiften kom samtidigt som jag tänkte köpa en digitalkamera. Ska för allt i världen inte köpa en lika dyr den här gången, det är det inte värt så klantig som jag är.

Ikväll vankas första safiren, spännande. Så de flesta lär jag möta i deras dimmiga värld ikväll. Själv tänkte jag försöka vara med i matchen och passa upp på er på 'rätt' sida om baren.

Take Care!

Spoiled



Haft en himla skön dag och än är den inte slut, iväll står bowling på schemat, mys.
Dagen började med en "hotellfrukost" hos fröken Nornberg sedan så har jag farit runt med Sandra till flen (!) på lunch sedan så blev det en promenad i det härliga vädret.

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen snabb-piffa.


Mattias Jonsson sköt Julita till femman!


"Mattias Jonsson kliver fram. Han slår frisparken med både kraft och precision och hittar en lucka som inte finns bakom muren, bredvid målvakten och innanför målramen.

Fjärde målet av Matte (Maradona) Jonsson. Tack Matte, för att vi har dig i laget!
Vi har ett härligt go i laget och alla ska ha beröm för att ni spelar en fin fotboll.
+ till Johan Sjunnesson, Jens Sjunnesson och Mattias Jonsson.
Stefan Persson Ekholm - tränare " - laget.se


Grattis till julita som flyttade upp en div. och en stor puss till min babe som gjorde ett kanonjobb.


Igår blev det en massa stress och hets. Stressen klarade jag av på hemmaplan innan avfärd och hetsen stod nog alla av fiskeboda folket för på go kart banan. Det var riktigt roligt och kul att träffa de igen. Sedan så blev det mat på palace och på hemresan så stod nog jag och Bella för vindrickandet rätt bra. Nästan hela 3l boxen gick åt från Norrköping till Katrineholm, vet inte hur vi lyckades men roligt var det... Mindre roligt var det imorse men överlag så mår jag som en prima ballerina.



Var iväg imorse och skrev på högre spår lyd, det gick bra och det var roligt att se alla duktiga små vovvar.



Min älskade bebis fyllde 1 år igår
, känns som om det var igår vi var och hämtade henne. Har inte ångrat henne en dag och jag är så glad över att jag vågade ta steget till att skaffa en råtta. Varför var jag egentligen orolig? Jag vet alltid gjort allt för mina hundar. Visst skulle man alltid kunna träna mer, vara ute och gå mer men jämför man med andra som kanske har bångstyriga, aggressiva och bråkiga hundar så tycker jag ändå att jag lyckats rätt så bra. Sen är det klart att jag själv inte har världens lydigaste Alice men hon har det bra och trivs med livet, det är det som räknas. Lider verkligen med alla dessa betong-hundar som inte vet vad en riktig promenad är. Har man inte motivationen att ge sitt djur ett bra och värdigt liv så tycker jag att man ska vara så realistisk och förnuftig att man avstår, oavsett hur söta och gulliga alla små valpar är.


 


You too busy sleepin', won't wake up

Alice ligger och snarkar förnöjt bredvid mig medan jag som vanligt inte gör något vettigt (som sova tex, som jag egentligen borde göra). Sitter och pumpar lite musik för mig själv med andra koppen te, första fick jag med B.bus som var en ängel och skjutsade hem mig från jobbet. Kom fram till att musik gör en lycklig, vad vore livet utan?

Är ledig hela helgen och jag vill bara nämna vad jag ser fram emot det, hela helgen späckad med BARA roligheter, värt. Även fast jag i princip är 'ute' varje helg bland apraka, dansanta människor kan det vara skojj att för en gångs skull joina. Dock så lider jag ofta med folk när jag står på rätt sida av baren när man ser de raggla omkring, för deras huvuden vill jag inte byta med dagen efter.

Ska vara med och skriva på bruks på lördag, ska bli kul att se lite vältränade, smarta vovvisar. Någon gång ska även jag hamna där, ska försöka få lite mer tid på planen med Pallan. På något vis så känns lyd. som Beccas sak, är väl egentligen därför som jag lagt det på hyllan. Det var ju vi två. Pallan får fortsätta med sina spår tills jag bearbetat tillräckligt, för så länge som jag inte kan träna riktig lydnad med henne med glädje är det ingen ide. Varken för henne eller mig.

Ska försöka sova



Lilla Zeppo

Hic Jacet Otium

Här vilar lugnet

Ska dra igång med lite städ-terapi. Det är så skönt att gå och plocka för sig själv och se hur rent och fint det blir, det blir så lätt att andas. Så får man lite tid att gå runt och fnula på vad nästa projekt blir, vart ska det fixas och donas härnäst, och hur ska det se ut? Det är alltid en process det här med inredning och aldrig lär man väl bli helt färdig, men det är väl inte meningen heller?


And other stories



Headern på Gynnings blogg är grym, den är snygg och hela hon också. Hon blir snyggare med åren och ju mer hon tvättar bort storbystade/bimbo looken dessto coolare blir hon. Jag gillar hennes blogg, känns mer äkta än alla dessa kissie, amanda, blondinbella och rosing. Dock så kan man få sig en hel del skratt av att läsa vilka som. Mattias förstår verkligen inte min fascination över att läsa alla dessa bloggar men kanske är det en tjejgrej eller bara en Tina-grej.

Ska försöka att somna tidigt idag så jag är pigg som en mört imorgon, intar därför sängen redan nu med en kopp te och nya lantliv.

Ciao

Goodie





Härliga bilder, söndagssnygga helt enkelt vilket jag absolut inte är idag.
Är seg, ful och trött..men det är väl det söndagarna är till för?
Inga måsten bara mys.
Sitter hos mami och drar ut på tiden och innan det så var jag en sväng på Fiskeboda och drack kaffe med mina härliga f.d. arbetskamrater. På Fredag blir det go kart med dom och jag tror banne mig att jag kommer vara lika dålig som sist (:
Måste säga att jag 'peppar peppar' alltid haft rätt tur med mina jobb, för aldrig har jag varit tvungen att sänka mig så lågt och behöva jobba med något som verkligen inte är jag.  Jag tycker att det så förbaskat roligt i den här branschen som jag hamnat i, visst finns det nackdelar i vilken bransch man än är i men för mig mig så väger det positiva över med råge.

Ska snart iväg och sola, promenera. Ska nog även unna mig ett varmt och skönt bad sen framåt kvällen.


Morgon inlägg




Fortfarande inte helt kry, vilket suger. Allt blir så mycket mer tungjobbat, inte roligt alls när jag har 17-03 passet att ta mig igenom idag, men med enchinaforce, nässprej och alvedon ska det nog gå vägen. Ska även försöka hinna lägga ett litet spår till Alice innan jag börjar jobba, hon tycker att det är så roligt och det gör mig så glad.
En arbetande råtta är en glad råtta, gladare lär det bli när vi kan få sällskap av S och lillkrabat. Hon ska lära honom allt hon kan, på gott och ont (:

Vädret börjar bli till riktig höst och det betyder att shopping kommer stå på schemat när lönen kommer, sommarklänningarna ska bytas ut mot stickat.

Nej nu ska jag se till att få lite frukost i magen innan dagens bestyr börjar.

Living the glory life

Vet inte vad det är men i princip alltid när jag blir sjuk blir jag lätt sentimental och klängig. Det sentimentala håller jag för mig själv medan kläng-behovet får Mattias ta del av. Ska man någon gång bli ompysslad är det väl ändå när man är sjuk? Inte blir det bättre av att Matias muttrade något i stil med att - Han minsann inte tyckte synd om mig. / När jag låg ihopkrupen i soffan med snorig näsa och berättade exakt HUR synd det var om mig.

Försökte mig på lite aktivitet förut idag som bestod av hundrastning och matköp, gick inget vidare kom hem varm som en ugn med dundrande huvudvärk. Stannar hemma från jobbet imorgon, känner att det tyvärr behövs. Inget jag brukar göra men kände att jag nog är illa tvungen om jag ska bli frisk någon gång.

Bäddade precis ner min lilla Mattias var snäll och pillade honom på ryggen så han somnade, tror inte att det finns någon som inte somnar som en stock efter lite ryggpill.

Nu ska jad dricka 111:e koppen te och sen läsa nya Drömhem & Trädgård (tantvarning..jag vet)

Prayer

Hundens bön:
Jag lever i ungefär 15 år.
Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig.
Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.
Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.
Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad bara
över att höra din röst.
Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.
Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand,
men jag använder inte min styrka mot dig.
När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk
på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.
Ta hand om mig när jag bli gammal, kom ihåg, du blir också gammal.
Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.
Jag Älskar Dig /Din hund




Ääntligen

Ja äntligen får Alice en "lillebror" kan man väl säga, det ska bli så roligt..han ser ut som en liten teddy (:
Finns inget sötare än en rott-baby (Ja, ja vet Sandra att du tycker schäfer bebisar är sötare ;), men jag har fastnat för mina små råttor. Så den 30 september tar Sandra och Simon hem sitt lilla knyte, ska bli så spännande!

Min laga mat/vin/film kväll blev idol och cola istället med S, huvudet är som bomull. Varför ska jag ALLTID bli sjuk när jag ska vara ledig och ser fram mot det så mycket. Det va ju bara en dag men ändå. Typiskt.
Med min tur är det väl svininfluensan.

Nu ska jag krypa ner i soffan och möjligen beställa lite inredning.

Puss


Paus

Fick en liten paus för mig själv intryckt innan jag ska iväg igen. Har börjat uppskatta min ensamma tina tid.
Förut fick man mer eller mindre panikångest över att spendera ett par timmar själv, alltid skulle det göras något men nu när livet snurrar i 150 så är det så skönt så att bara sätta sig i soffan för sig själv och bara vara.
Extra plus är om ett par min bara kan vara helt tysta, upptäckte även lyxen med detta nyss.

Det är skönt när man väljer ensamheten men piss när man är illa tvungen.

Helgen gick bra men den sögmusten ur mig. Visserligen flög timmarna förbi och jag hade roligt men kroppen och huvudet har inte hunnit återhämta sig riktigt än men på onsdag är jag ledig så det ska bli fint. Söndagarna numera går mest åt för att återhämta sig från lördagen, även om jag inte är ute så blir jag ändå bakistrött. Det suger.
Dock så märkte jag idag att gå upp tidigt inte riktigt är min grej, 08 ringde kl och kändes som mitt i natten eftersom jag vanligtvis inte somnar förrän 04 numera. 09.30 är min perfekta vakna upp tid. så det så.

Nej nu ska jag filura lite mera för mig själv innan karln kommer hem och jag börjar jobba.

Grattis!

Grattis till Pappa Viggo som inatt blev pappa igen till 4 pojkar och 4 flickor.
Alltså så har min lilla Alice gått och blivit storasyster :)


deminasviggo.se

Fniss

Dagens måste - amandavardet.blogg.se. Kolla in videosarna, helt seriöst..hur dum i huvudet får man vara!?


Hemma efter promenad och bullätning med S. Nu ska jag börja stressa för såklart hade jag missat att klockan tickat väg i all hast och att jag har en date med Tina C på statt 16.30. Hon ska få dra och slite lite i min onda rygg.
Samtidigt så har Alice vaknat till och pockar på min uppmärksamhet för fullt. Hon kommer och lägger fram sina leksaker så snällt vid mina fötter, dum som jag är har jag inte tid.

Hejpa!


Bright



Nya ljusstakar i fattigmanssilver.



Nya tv-bänken, den fick duga. Det är DÅLIGT utbud av detta på shabby fronten.



Ja det enda nya här är den vita löparen.
Förhopningsvis så byts skrot soffbordet snart ut mot ett fint, vitt;)



Ny takdek.



Det är vad jag hittat och pysslat med idag.
Övrigt är att Amie kommer hem 1/10 - vilket betyder att jag SKA börja rida.
Nu ska jag piffa för 17.00 stämplar jag in.


Grattis älskade Rebecca på 4-års dagen.
Jag tänker på dig hela tiden och önskar att jag fick fira din dag med dig.
Jag älskar dig stumpan.









Det värsta är att folk förstår verkligen inte.
Min sorg och min panikångest är äkta och det känns så in i helvete.
Det är PRECIS som att förlora ett barn.
Man märker vilka som är äkta och vilka som är tidsfördriv.


RSS 2.0