Sunday

Då sitter man här igen då ihopkrupen i soffan med en kopp te och datorn i högsta hugg.
Ögonen är grusiga av trötthet och kroppen borde tillhöra en gammal kärring. Ännu en helg med mycket jobb och lite sömn, men varför gnälla man är väl ung!?

Lördagen bestod av jobb först fiskeboda och sedan bar statt. Söndagen spenderdes i nyköping där jag kikade på western tävlingar.

Imorgon så är det Beccis födelsedag, 3 år blir min lilla bebis (: Det ska firas med pompa och ståt tillsammans med bästisen Manda som även hon fått ett till år på nacken nyligen, Grattis till dom!

Det är han...

Som Linda sa: - Är det det han som är han?
Det är han som är han.
På fredag blir det vår dag - Frukost på säng, shopping, bio och restaurang.  Längtar

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två
Drama

Igår var jag så rädd att jag vet inte vet vad.
Morgonen började med en prom med tre (!) hundar, tur är så springer ju beccis lös.
Mitt i allt trasslande med koppel i skogen så fick becca upp ett spår märkte jag jag lät henne dra en liten bit innan jag visslade på henne att hon skulle stanna och helt ur tomma intet så förstod jag att det var en hjort hon spårat för där, där kom den ur skogen, SPRINGANDES! Tydligen så var den förbannad och ville äta upp oss.
Har nog aldrig sprungit så fort och satan vad rädd jag var...,
Det är inte varje dag man blir jagad av en hjort och vad är det för jävla hjort som anfaller!?


Världens bästa                                                                          Världens bästa

Världen bästaSen mer drama, lyckliga jag som inte jobbat på statt när rånaren varit där. Vad är det för lodis som rånar en reception?

Ångest?

Idag så har jag ångest för jag har ett konststycke jag inte vet hur jag ska lyckas med.

Fiskeboda
11.30- 21.30
Statt
21-03
Fiskeboda
6.30- 18

Vilken tur jag har som har ett jobb, vilken tur jag har som tjänar cash :S
God natt ...

God natt!

God natt

Kvällsmys

Då sitter jag här ihopkrupen i soffan inbyltad i filtar och stickad kofta. Ute regnar det och här sitter jag och slötittar på living lohan och försöker samtidigt få ner ett par rader till min AUS vän Anna, snart har hon varit borta i ett halvår vilket betyder att det är lika länge kvar tills hon kommer hem. Min Mattias är hos svärmor men han kommer väl hem snart hoppas jag så jag får lite mys innan han ska sova. För jag får sovmorgon imorn så ska nog ta mig en uppesittarkväll. Ska ta och nerda vidare, vill hitta mig en fin klänning tror jag Kolla in Gynnings blogg, alltid tyckt att hon varit ganska blåst men är rätt charmig trots allt.

Arkivering

Så då var man här fast jag kan inte påstå att jag är överförtjust i det här med bloggning.
Fast stundtals så är det ganska fint att få skriva av sig och rensa bland alla tankar och just nu så är det - jagsaknarpappasåattjagintevetvartjagskatavägen arkivet som måste rensas. Jag saknar dig fruktansvärt mycket och jag trodde att sorg och smärta är sådant som man lär sig leva med och visst är det så men det blir aldrig någonsin lättare bara uthärdligt...


RSS 2.0