05:02

Egentligen är det just nu i dessa timmar och i detta humör man inte ska skriva av sig. Speciellt samtidigt som man lyssnar på depp musik. Sitter och tittar ut genom fönstret och ser solen gå upp här på nävertorpsgatan och funderar i vanlig ordning, egentligen på inget men ändå allt. Tankarna far samman i ett enda nystan. Samtidigt som allt är fruktansvärt djupt så är det längtan efter det ytliga som är starkast.
Ögonen värker av för lite sömn och för många timmar bakom de blå linserna.

Kvällen har varit intensiv, väldigt intensiv stundtals...

Nu avslutar jag min rappakalja som överlag bara är ludd. Ludd i en trött 22-årings rosaskimrande lilla hjärna.

Puss på er.

Come away with me

Ännu en dag som snart nått sitt slut för mig, ska alldeles alldeles strax sluta mina grå/blå i väntan på John Blund. Han är välkommen men ändå är mina ögon rätt så pigga, men förnuftet säger rekommenderar sömn.

Min dag idag har bjudit på många skratt och glada tankar. Linda gjorde morgonen i och med att hon drog med mig på promenad sedan så lullade jag mest runt hemma i väntan på kvällen. Kvällen startades med en väldigt efterlängtad SATC film, så bra, så otroligt himla bra! Sandra och jag häpnade mer än en gång över deras kroppar. Att de som är medelålder har mer vältränade och snygga kroppar än en 22-åring är väl egentligen sjukt.  Det i sin tur gör mig ännu mer pepp att ta tag i mig själv. Har en smärre panik nu över mina minimalt existerande muskler som min kropp bär på, men alla vägar har sin början och jag är på väg. SKASKASKA!
Sedan blev det safiren med en massa studenter och de hördes lång väg och sprang omkring som en skock höns, men det hör väl till? Kan dock i minnas att jag själv var så hysterisk i den åldern...

Nu har jag officiellt ett år äldre, firandet tar jag tag i på söndag för min morgondag/idag ska bestå av vila och mys...plus lite bus det hinns alltid med ;) innan jobbstart igen 17.00.

God natt på er.
Avslutar med lite harmoniska toner som passar min sinnesstämning för tillfället. Mitt i allt så är jag ändå rofylld, för inte blir det bättre av att fundera och oroa sig. Jag tar dagarna som dom kommer och hoppas på att varje dag blir till ett litet guldkorn.

 

 


Vaggvisa för flyktbenägna

Sitter med ett huvud tomt på tankar. Rätt skönt.
Min lediga fredag blev till jobb men bekymrar mig om ännu helg med trötta ögon någon annan dag.
Har i vanlig ordning inte tid med att fylla år, varje år blir det så.. men men jag har ju i alla fall roligt just nu och det är huvudsaken.

Pusspusspuss

Jag skrattar idag

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

02:08

Är på god väg att få ett rent hus, mina ensamma rofyllda timmar på natten gör sitt. Idag fick jag även till träning efter jobbet som gjorde mig än lugnare. Det är inte ofta jag bara kan sitta och ta det lugnt utan att känna av alla måsten men på natten når inte dessa oroliga tankar mig. Det finns inget jag kan göra åt saken, allt måste helt enkelt vänta till morgondagen.. detta plus att jag faktiskt är helt ensam. Förutom mina snarkande bebisar som ligger bredvid mig ihopkrupna. Överlag så gillar jag inte att vara själv men på natten så här ett par timmar är det faktiskt behagligt. Speciellt nu när hela min kropp är avslappnad och hjärnan är tom på tankar, tiden på löpbandet gjorde sitt. Dock så blev jag förvånad över hur pass svag jag blivit men det är sådant som lätt kan fixas ju.

Upp och gosa ner sig i sängen med ♥

Puss


Zeclas Lacerta <3

Jag är så stolt över min lilla bebis som gjort bra ifrån sig i helgen. Igår var det på bevakningskursen i nyköping där kamplekar äntligen verkade vara roligt, jag bara SKA klara av att få fart på denna lilla madame, men vi är på väg :) Markerade bra och lekte t.om. med en figge.

Idag var vi på vår andra utställning i Oxelösund den här gången, allt gick kanon! Hon var inte jätte sugen på att springa runt i ringen och visa upp sig när himlen öppnat sig ett par min tidigare men däremot så stod hon som en rktig donna när det sedan var dags för den individuella bedömningen. Hon stod riktigt snyggt och verkade tycka att det var riktigt roligt att vara i centrum. Hon och kullsyster Lyra var sedan sist kvar i klassen och det var riktigt jämnt men första priset gick till Lyra. Dock är ju en 2:a plats hur bra som helst! Hon föll nog på att Lyra hunnt bli grövre.

Har precis änmält oss till SSU som är 19 juni i södertälje och tills dess ska vi se till att få lite fart på madame och lägga på ett par kg.Den fina kritiken:

Utmärkt typ välskuret feminint huvud med ett vackert uttryck. Tillräckligt nosparti. Valansatta öron. Utmärkt hals och bra grovlek. Tillräckligt förbröst och bröstdjup. Något kort och rak överarm. Bra rygg, aningen kort ländparti. Rör sig väl från sidan med bra påskjut bak. Parallellt framifrån dock något vida armbågar. Rör sig väl bakifrån. Utmärkt päls och färg i tantecken.


Another day

Egentligen ett helt oviktigt inlägg mest för att fördriva tiden. Tiden som jag egentligen skulle kunna göra något vettigt utav... En ledig kväll som än så länge är relativt oplanerad, övervåningen skulle faktiskt behöva städas men resonerar nu att det är för varmt. Kanske infinner sig lusten senare, oftast gör den det på kvälls/natt timmarna, konstigt nog så är det då jag vaknar till.

Just nu är även min kropp och motivation inne i en svacka. Det jag skulle vilja är att orken till att vara nyttig och träna ska infinna sig. Ursäkten jag kommer med är att dygnet har för få timmar och att jag hamnat i en Pms vecka. Inte det ultimata. För saken är den att jag vill bli tight, inte smal och puffig utan smal och just tight. Äh det får ta den tid det tar för just nu så orkar jag inte stressa fram någo. Att må dåligt på vägen till målet vill jag inte.


Ångest
Ångesten över att ha ätit på tok för fel idag är påtaglig, finns inget att egentligen göra åt saken än ta nya tag imorgon. Har inte vågat ställa mig på vågen, vill inte se vad vin och bakis mat gjort med siffrorna. Självklart ska man kunna unna och moffa ibland för att vara strikt hela tiden är väl inget liv? Jag vet det men ändå så mår man ju lite dåligt om man börjar räkna kcal som flödat igår och idag. Taggad för kommande vecka, det ska power walkas och gymmas vareviga dag!
Lördagen 15/5
Känner mig rund som en boll, pluffig och sunkig. Veckan som kommer ska det tränas för fullt, fettet ska bort och musklerna in!

Lördagen bjöd på fart och fläkt i vanlig ordning, 06.30 ringde kl och det var dags att gå upp och bege sig till nyköping för bevakningskurs. Det gick bra, synd bara att Alice är en riktig tröttmössa men det ska (!) tränas bort. Eftermiddagen spenderades med kära syster Malin. Jag och Alice slog oss ner i gräset utanför hennes jobb och lapade sol i väntan på att hon skulle sluta, då slog det mig att vi är på väg mot sommaren med raska steg. Sedan fördrev vi lite tid på staden innan det var dags för mig att bege mig hemåt igen. Väl hemma började piffstressen därefter bjöds det på grillat av Bella häck i häck. Min box tre apor flödade och snart var det tält & statt dags. Hade mer än gärna hoppat staden då jag mest hade tråkigt. Vissa dagar har man roligare än andra och gårdagen var överlag sockersöt...


Upp som en sol ner som en pannkaka

En far och fläng dag, helt i min smak. En ledig sådan. Har fått en dos av både Bella och Sofia och givetvis en massa hundar, härligt! Jag och Fia begav oss ut på en promenad så våra busar fick springa av sig sedan så mötte Bella upp oss och så blev det Nobel som jag har lite ångest av fortfarande. Men vad gör väl det om 100 år :)

Sitter hemma nu och försöker chilla lite, inte det lättaste när man vet att alla andra skruvar upp tempot så här dags. Kollegorna i tältet är jag lite avis på som ikväll kommer förhoppningsvis få jobba rumpan av sig. Mina dagar i tältet var vääldigt lugna :/ Imorgon får jag äntligen skruva upp tempot igen med bevaningskurs 9-15 och sedan all in på kvällen.

Nu kan du få mig så lätt - H.H

Egentligen så finns det en undermening i allt, i allt som sägs och i allt som skrivs. Det är folks arbete omkring att tolka och analysera sönder det till endast mikropartikler av det forna finns kvar. Allra helst vi tjejer är extra bra på den sortens arbete, sedan om det blir så nära sanningen som möjligt är inte alltid troligt.

Just nu är jag en sådan, en sådan som analyserar, tolkar och funderar på det mesta från himmel till jord. Kommer inte fram till ett endaste dugg, inte ett endaste beslut. Troligtvis så kommer framtiden visa vägen...
Håkan är en bra kille att lyssna på när huvudet är fullt med tankar, en behaglig sinnesstämning sprider sig i kroppen. Jag föddes till en tänkade människa, vissa stunder skulle det vara skönt att vara en av de andra. En av de andra som bara kör på utan att just tänka. Ibland verkar det vara en bra lösning, varför ska man egentligen behöva gå runt och fnula på saker man inte kan göra något åt. Samtidigt som jag med häpnad vissa gånger står bredvid och tänker tvärtom, hur kan man bara köra på utan att tänka på vad konsekenserna kan bli. Överlag så är undertonen i detta inlägg kärleksfullt men alla får tolka bäst de vill..


Let´s do it.

Träningshelgen i juli är nog bet och klar, hade helt glömt bort den men det ska bli så roligt! En hel helg med träning och bus med hundarna.

Tog tag i garderoben förut och det är ett projekt utan dess like. Satan vad kläder i oreda jag har, tänker varje gång att jag ska bli duktig och få sådan ordning men det kör sig rätt fort. Se hur länge det håller sig nu...
Fick även en ledig kväll tack vare lite personal idag på lunchen. Resten av veckan blir kväll förutom fredag och lördag då jag är ledig. yeey!

Ska snart sno in håret i en fläta och krypa till kojs. Lite svårt är det allt att somna för fästena kliar stundtals men man vänjer sig nog, men det är det lätt värt. Varför kunde jag helt enkelt inte haft mitt egna hår såhär så hade plånboken mått så mycket bättre ;) Imorgon ska spec. borste plus torrschampå inhandlas.

Nu är det bara till att spara pengar, spara, spara, spara så ska nog även jag bli nöjd så småningon. :)

Ciao.


God natt världen...En härlig kväll, dock en väldigt lugn men det vägde gästerna upp hela kvällen/natten med ett trevligt och glatt humör. Avslutar dagen med humör på topp. Lovely! ;)


7 maj

Ja jag ville leva farligt
så jag slängde mina skor
men när man väntat allt för länge
blir inget som man tror

och jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån
när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

Jag ska sakna dig imorgon...


Det är galet att datumet redan visar 7 maj, det går fort nu.
Ikväll blir det safiren med Tensta och Safiren, stämplar in 16.00, så vi ses i vimlet sen då!?


Crea Diem

-Skapa dagen-

Det är bara jag som kan se till att mina dagar blir till de bästa möjliga. Just nu lever jag för nuet och tar en dag i sänder, mer kan jag inte göra för tillfället. Står och trampar i väntan... egentligen vet jag inte ens vad jag väntar på. Kanske på att den pirrande livslusten ska infinna sig, kanske på att motivationen åter ska ta min kropp i besättning..?

Dagen har varit runt och överallt som vanligt. Bella och morgonkaffe, mamma och trixande, Mikael och kaffe/promenad, Sandra och solning, B & S på tacomys och nu infann sig lugnet i en trött kropp. Inte trött fysiskt utan psykiskt. Alla tankar bara flyger runt och vet inte riktigt vad jag ska göra med dom... + att pms'en närmar sig och då går humret automatiskt ned ett par (!) snäpp.
Good night baby <3


Fnulligdutt?

Egentligen vet jag inte vad det är, men något gör sig påminnt...

Bella är på g över på kaffe och sedan så beger sig jag och busarna ut i solskenet. Längtar till på fredag då löshåret åker i, hoppas på bra resultat så jag slipper se mitt egna stripiga och förstörda hår.

Pusshej!

Weekend.

Ännu en helg till ändå och jag har hunnit med en hel del saker, fart och flängt i vanlig ordning men snart så landar jag på kudden och får förhopningsvis en god natts sömn.
Valborg för mig innebar jobb och nattklubb för alla studenter. Kom i säng sent och skulle givetvis upp tidigt, väldigt tidigt, begav mig till nyköping för lite bevakningsträning. Gick väldigt bra men Alice var lite trött även hon tror jag. Stressade hemåt för att piffa i ordning för personalfest på det anrika. Hade det kalas bra med mina arbetskamrater och somnade sedan gott vid halv 5 snåret. Som vanligt så kan jag inte sova när jag är på hatten utan vaknade även idag väldigt tidigt och har sedan mest vandrat omkring i ett töcken hela dagen. Nu funderar jag på att gå och lägga mig men har som sagt även svårt att somna när jag är såhär övertrött så vi får väl se...

Alla bilder som knäpptes igår försvann nyss mystiskt, har ingen aning om hur detta kan ha skett..? Tråkigt på så härliga bilder.
RSS 2.0