29 april


25 aprilJag var där. Det gjorde ont i ögonen så vackert var det...
Det var varmt ludd som virat sig runt hela mitt hjärta.
Jag vill ha thailändsk natt och sitta i min grop i sanden  och lyssna på vågorna, dricka sötsliskiga drinkar tills mina kroppskomplex ger mig en örfil, lyssna på buffalo soldier och locka med en lopphund till vårat rum.
Eller så vill jag ha thailandsnatt på slinky bar och dansa i sanden med en äcklig bhuket i handen tills musiken tystnar och man får dra runt på gatorna barfota och inse att klockan hunnit blivit morgon och det är dags att gå upp.

Istället sitter jag här i min soffa med alla mina bebisar runt mig och får titta på tomma gator i gatubelysning men har ändå lite varmt ludd kring hjärtat. Ett annat sorts ludd. ♥
Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt
Ville va hög på livet, men gjorde självmål
Letade sextondelar, hitta bara en, två
Jag ville se hela baletten utan snedsteg.
Kanske var det tur, att jag föll så djupt
För det var där min fallskärm vecklades ut.


20 aprilJag vet att bara jag stänger ner skärmen så kommer jag säkerligen kunna somna men tankarna är på annat håll och jag vill inte riktigt slå mig till ro än.
Dailyhoroscope vittnade om en tuff dag i antågande. Pricksäkert eftersom jag vet hur stor del kommer se ut. Klockan ringer för tidigt och jag vet att sömnen skulle behöva ta tills vara på för fram till lördag natt/ söndag morgon kommer jag inte hinna andas. Det är ju organiserat kaos som gör att jag presterar, kom och gör att jag känner mig levande nu då.


I should not invade where my heart can't follow
'Cause this grace gets so far and too hard to swallow
Are you caught up in me like I heard you say
Or just some big cashier that I'll have to pay?
Walk with me -
W.F

19 aprilVet inte om kiropraktorTina knådade och knäckte till mig så pass idag att hon släppte lös massa onödigheter i kroppen. Efteråt kom yrseln som ett brev på posten det har nu bytts ut mot huvudvärk och någon skum känsla i halsen. Kanske inte var det smartaste att dra till hälsogymet, men jag var rastlös så det är bara hålla tummarna att det här bara är små biverkningar av behandlingen. Jag orkar verkligen inte en gång till!

Senaste tiden har varit box. Självbevarelsedriften och envisheten gör att jag är realistisk och strukturerar in mig. Jag ska fixa det här. Vi ska fixa det här. Jag undrar om vissa är medvetna om vad deras egoistiska handlingar ger för konsekvenser.

Helgen var fylld av mycket stulen energi. Kroppen var utmattad till max på söndagen men sakta men säkert har jag den här veckan försökt fylla på med skogspromenader, spårning och lydnad med mina hjärtan, mys, träning och jobb. Sånt som gör att mina tankar försvinner på annat håll och gör mitt hjärta varmt.


11 april

Trafikljuset slog om till grönt och istället för att svänga vänster så styrde bilen sig själv rakt fram. Rakt fram, vänster, rakt fram, höger, vänster, rakt fram, höger rakt fram -Nävertorpsgatan 14.
 Som så många nätter från förr. Det var ett misstag, tårarna kom.

Samtidigt kom smset: Behöver du mig säg till.
Samtidigt kom låten:

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Tårarna var för att det var mitt. Det var mitt ändå in i hjärtat. En känsla som är svår att förklara, svår att förstå om du inte har sjutton år lycklig barndom och tre vuxna år i ett hus som kan vagga ens inre till ett fullkomligt lugn.Det gör inget, imorgon är allt bra igen.
Ibland behöver man bara få lite ont av det som varit. För att uppskatta vad som varit och uppskatta vad man har nu. Mitt i förvirring finns insikt. Inte total men en gnutta åtminstonde.

Puss och snart god natt.


9 aprilI never caught you and I never can
I'll never catch you and I never can

So take my dreams
Take them away
Take my dreams
And take them away

Lediga dagarna snurrar fort. Egentligen har jag inte gjort någe vettigt alls, bara varit och omgett med människor som gör mitt hjärta varmt.  Huvudet är lite dimmigt efter dagens hälsogym, musklerna är sådär härligt utmattade och jag spenderar lite tid med mig själv. Andas...


Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip?

Till the roof comes off
Till the lights go out
Till my legs give out
Can't shut my mouth
Till the smoke clears out
And my high burns out
I'ma rip these shit
Till my bones collapse
6 aprilNånstans slog klockan fyra
Och ute faller regn

Det är konstigt hur jag automatiskt drar mig till att jag slår knut på mig själv tankemässigt.
Det är egna viljor, förvirring och svaga punkter.
Hur vet man..?
Hur vet man vad som är äkta och på riktigt.

3 aprilBesvärliga människor sådana finns det många av och jag är säkerligen en av dom för många.
En föreläsning som varade i tre timmar och som höll mig intresserad konstant. Drivs av en enorm nyfikenhet, kontrollbehov och viljan att förstå samtidigt som mitt intresse är svårt att hålla kontinuerligt.
Många i min närhet skulle nog hålla med.
Det finns säkert en bokstavsdiagnos för det. Verbal inkontinens.


I'm gonna pick up the pieces and build a Lego house
If things go wrong we can knock it down
My three words have two meanings but there's one thing on my mind
It's all for you

I'm gonna paint you by numbers and colour you in
If things go right we can frame it and put you on a wall
And it's so hard to say it but...
Now I'll surrender up my heart and swap it for yours ♥


2 aprilEgentligen är jag för trött för att tänka. Klockan är inte ens mycket och här sitter jag med en trötthet som jag känner igen en lördagnatt efter jobb kl 05-06.
Just nu skulle det vara nice med vår snart sommarnätterna efter jobbet på lördagar, dimmigt, trött huvud och ensam. Det är rogivande på ett sätt som är svårt att förklara. Andas.


Ska göra mig själv till en boll i min säng snart, under alla täcken och med 114 i öronen.1 april

''Nej jag är nog ingen hemma-tjej, du har nog rätt i det S.
I alla fall inte nu. Tvingade mig själv till en lugn lördag och det har ju gått fint till och från. Nu är det från och jag är tjurig. Tjurig på mig själv som är beroende av puls och på min hjärna som snurrar högvarv och ger mig ticks i vänster ben som inte vill vara still. Lackar på min nattmusik som för tillfället irriterar mig och ytterligare på mig själv igen för att jag är sugen på vin. Jag behöver få ur mig min energi som samlats senaste dagarna men inte ens träna får jag för tydligen är jag krasslig också, det suger.

Längtar tills nästa helg då tänker jag vara allt annat än lugn. Punkt.
Let me see your bad-ass behavior
Stumble till you cry
Spin me free
Your time is runnin' out

RSS 2.0