08.12.31

Jaha så var vi här igen...sista dagen detta år och jag orkar bara inte. Helst av allt skulle jag vilja spendera dagen i ryggläge i soffan med en kopp te och ute i skogen med vovvarna. Det är sån hysteri kring allt.
Är riktigt trött kanske är det därför jag känner mig olustig, lillstrumpa har varit sjuk hela natten så har inte fått mycket till sömn. Ett antal pappersrullar blev förbrukade inatt när allt skulle torkas upp. Är det såhär det är att ha en riktig bebis?
Får hoppas att hon blir bättre under dagen ska iväg och köpa a-fil och barnmats-morotspuré till henne nu plus att jag ska städa och feja hela hust innan alla kommer. Gott nytt år!

Söndag


TaxAliceTaxAlice

Juldag

Insåg precis att tydligen så har alla ställen öppet till 03 inatt, helt plötsligt så blev det så mycket jobbigare att gå till jobbet :S Asch, det betyder ju dubbelt bet. en timme till så det är bara skratta och vara glad.
Imorgon så ska vi ta en sväng förbi Ikea också, tjiiho


God jul

Men nog infann sig lite julefrid allt, här sitter jag och myyser vid datorn medan Mattias slår in julklappar, Becca och Alice busar med sina julklappar :) Fick upp en lite julgran igår också och förresten så går julmusik i ett här i vårat hus.
Nu ska iväg till mamma och äta julfrukost och sen, sen ja då drar allt igång, släkter, mat, tjo tjim och klappar.


God jul alla!!

puss

Alice

www.zeclas.seBild lånad från zeclas.se

Dagen före dopparedagen...

Dagen före julafton och det känn som vår..? Kanske blir det bättre fram på dagen när jag börjar slå in julklapparna och sätter igång med all julmat. Det visar sig för just nu är det nere på 0, har stressat runt hela dcember så har inte fått någon julro/mys, har inte ens blivit någon tripp iväg för att gå runt och mysa en hel dag och köpa julklappar. Besviken.
Jag fick hasta runt igår och slänga ner det jag hittade plus att jag iår har beställt julklappar via internet. Skandal.

Nu är det slut med bitter Tina för idag ska jag pyssla här hemma, försöka få upp julgranen och slå in paket, vilket naturligtvis inkluderar glögg och pepparkakor. :) Ska försöka mig på att köpa ett till köksbord också...

Bebis.

Hon är en sötis, becca har fått en lillasyster. ♥

Löördag!!

Nu ska jag tamme tusan börja supa tror jag, ska fira att jag inte börjar jobba igen förrän 4:jan, fy så härligt för mig!!

SKÅL

Home sweet home

nu sitter jag HEMMA i mitt EGET hem, fy så skönt. Tänt i kaklugnen för att försöka få upp lite värme, även bäddat med nya täcken, lakan och kuddar så snart ska jag krypa ner och njuta av mitt husägeri :) Men så mycket jag har att göra imorgon, det är inte en kartong. Ikea på söndag för att inhandla piff och ett till köksbord.

Imorgon så fyller min älskling år också, grattis till honom <3
Älskar dig

16.12.08

Alla papper är skrivna så nu är vi officielt husägare och många,många kronor fattigare :) Imorgon börjar mitt nya liv som citygirl i vårat härliga hus. Ska bli så fint (så småningom)
Var även och kollade på bebisen, ska försöka vara rationell och realistisk och tänka igenom allt...men det är ju tusan svårt att motstå dom där små ögonen. Men varför skulle jag misslyckas egentligen?  Så vi får se vad som händer med allt men man vet inte, kanske så utökas familjen Berggren/Jonsson lagom till jul.  :)


15.12.08

äntligen hemma från jobbet, och jag är risigare än någonsin...kan inte andas, huvudet dunkar av huvudvärk och feber och näsan bara rinner. Jävla skit. Varför ska det komma precis när man ska ha semester och flytta, tamme fan typiskt.

Imorgon ska vi alla fall skriva de sista papprena för huset :)

Längtar!!

sjuuk

Jag är sjuk, det är fan inte roligt... kom ju lägligt när man ska flytta. Men nu så är det inte lång tid kvar!
På tisdag ska jag kolla på bebis också :)


Lucia

HELT SERIÖST, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!


12.12.08

Varit ute i vintern och gått, skönt. Ska börja göra mig iordning för jobb nu, blir många låånga timmar idag 11.30-03 (?), sedan börjar man 09 på lördag morgonen. Jobbigt, men det är sånt man får ta för sen börjar min s.k. ledighet, jobbar ett par dagar i alla fall.

Väldigt rolig kväll igår, julbordet var inte min grej men det har ju sina orsaker men artisterna var finfina.


tjoo

Rubrik?

Så hade jag skrivit ett superinlägg och så försvinner allt, typiskt.

Korta drag: Jag sitter här och inväntar morgondagen då jag äntligen är LEDIG, då ska jag vara en duktig hundägare och få massa annat gjort. Becca ska vara glad att hon har en snäll pappa som ställer upp för henne, för dom här dagarna får jag nästan skämmas så dålig som jag varit. Dock så fick hon röja med sin idol Mandis såhär på kvällskvisten, det uppskattades inte bara från henne :) Jag har varit ifrån social kontakt på tok för länge, nästan glömt bort hur det känns att vara social...

Imorgon så vankas det även julbord, egentligen vill jag bara spy på skiten, för det enda man ser var eviga dag är dessa köttbullar och sillbitar.. Även torsdag så bjuds det på julbord denna gång i Sthlm i globen (?), detta står jobbet för och rykten säger att det lir en låång kväl. Jobbigt.Jag.Vill.Sova Äh det kan bli roligt!

December har gått så himla fort, jag börjat bli stressad hinner inte med allt jag vill göra. Glöggkvällar, pepparkaksbak, julpyntning och julklappshandlande.

Morgonen den 17/12 tar vi vårta pick & pack och flyttar, mest jag på morgonen eftersom jag jobbar. Alla som känner sig motiverade är hemskt välkomna att hjälpa till! Jippie
Förresten så sänks bolåneräntorna, någon annan än jag som bryr mig, haha!


-

är jag full eller..det är ju bara en vecka kvar!

08.12.08

Mitt liv har tillfälligt upphört och består endast av jobb, jobb och ännu mer jobb. Så jävla värdelöst!
Plus att jag får spunk på vissa, sorgliga människor som inte har någe bättre för sig än att gå runt och vara sura och gnälliga.  Det är dumt att lägga ner energi på att svara upp så jag ska nog fan ta och lägga ner det, varför ska jag bry mig. Nog med bitterhet.

11 dagar kvar...!

05.12.08

Jaha ut på promenad innan det är dags att pallra sig iväg till jobbet.
Blev sent igår så är väl inte så himla motiverad, trött..!
Blir många dagar på rad nu :(

pusshej

I like

I like it and I do what I like,
And if you do what I like, then you'll like it




After dinner

Precis intagit en härlig måltid lagad av mig själv, blir lika förvånad varje gång man lagar något gott & nyttigt, varför gör man inte det oftare!? Jag och Mattias diskuterade, han var mer för pizza men tyckte att grönsakerna dög, jag är av helt motsatt åsikt, pizza går an mest för att man är slö och inte orkar laga mat.
Idag i alla fall såg menyn ut såhär: En gratäng gjord på sötpotatis/morötter/paprika och salladslök sedan ugnsstekt fisk och till det en ljummen sallad av haricots verts/grillad tomat och rödlök.

Sitter övrigt och lyssnar igenom Britneys nya skiva -Circus-, faktiskt väldigt bra måste jag säga. She's back
Så nu ska jag ladda ner lite mer musik och sedan pumpa in fullt med bra låtar till min mp3. Träningsmotivation.


Over and out

02.12.08

yeey..jag fick vara ledig idag också!! Lyckliga jag :)

<3 angel

Hittade en bild på pappsen som busade till sig lite på malins student.

saknar dig <3

You say that you must leave
Your work has al been done
You say that you're flying back towards the sund
I know you must have a reason to leave us al alone
When the angel is weaving goodbye
I'm smiling, but deep down I cry
Wondering why

There must be an answer. I know it in my heart.
And if I knew the question I would surely ask

Skägget i brevlådan

... blev riktigt besviken av denna julkalender, vad var det för skit!?
Tacka vet jag "mysteriet på greveholm" , det var jul så det bara skrek om det.
Idag så fick jag även en härlig choklad/julkalender :) sånt växer man aldrig ifrån.

pusshej

01.12.08

Idag så är det den 1/12 alltså två veckor kvar tills vi flyttar! :)

Nyss varit ute och gosat lite med hästarna så nu ska jag försöka mig på lite städning


RSS 2.0