28 nov

Ena månaden är jag ett känsligt vrak som gråter för minsta lilla, andra månaden arg som ett bi.
Den här månaden så blev det biet. Kan inte rå för det men jag försöker dölja det och behärska mig så gott det går, någon här och där kan bli drabbad av små fräsiga kommentarer och bistick och det är ju såklart inte okej...
Men vad ska man göra?

Nya tag nu då, med glada miner!

Ska röja upp här hemma efter allas pimplande sen igår, det blev både det ena och det tredje som slank ner.
Så det står vin, shot och chamagneglas nu högt och lågt, måttligt inspirerande att ta reda på allt...
Sedan blir det fika med Elin, mys :)

Puss!

04:45

Berätta aldrig för mig vad jag kan och inte kan. Låt mig avgöra det själv. Speciellt inte när mitt innre är upp och ner för då kan jag tydligen allt! Speciellt så är jaget allt 04:45 på natten med en viss alkoholhalt i kroppen större än  andras åsikter och synpunkter... Nu ska jag mysa ihop mig med mina små bebisar ♥

Puss till dig och till mig...

26 nov.
Drog med mig Emma på shopping i norrpan men det som skulle hittas, hittades givetvis inte. Nämligen morgondgens outfit, blev lite randoms som får fylla ut garderoben, eller garderobsgolvet snart om jag ska vara ärlig ;) Billigt skit som förgyller själen i några få sekunder innan man hittar något nytt i nästa kedja och så försvinner pirret om man inte får det också.
Gina, H&M whatever i all ära men jag tröttnar så himla fort.
Varför inte lägga pengarna på saker som det som tydligt är markerade med TINA i stora bokstäver, sådant som får huden att pirra till sig till gåshud. Mina nya kärlek stavas skor, de som shoppades idag tror jag dock är en tillfällig förbindelse utan större krav. Kommer säkerligen vara otrogen snart... men just nu så pirrar det till lite extra i mitt skohjärt för dessa små finingar.Solning och slingning har inte hunnits med men det får jag klämma in imorgon. Dagen har i alla fall varit mysig men nu är jag trött och frusen. Men nu ska här pyntas och städas!

26 nov

Vaknar av att jag fryser om näsn, känns inte alls okej. Dags att bli realist och dra på elementen mer misstänker jag.
Jag undrar verkligen vart sommarn tog vägen, gick det inte ovenligt fort det här året.?
Hösten hann jag inte ens med, när blev den inklämd mellan rosé och snöhög?

Ut i kylan med mig, kul.

knowledge

Jag hatar att rent ut sagt att inte veta. Att inte veta det jag vill veta. Varför kan man inte bara nästla sig in där man vill vara ett par extra öron och ögon. Det mesta jag vill veta är att jag inte blir förd bakom ljuset. Att känna sig lurad i slutänden gör mig sjukt förbannad! Självklart så förstår jag att vissa människor givetvis snackar otroligt mycket skit och har åsikter om hur jag är, inte är, jobbar, ser ut, etc. Har satt mig i den positionen självmant när jag har det jobbet jag har plus att jag oftast har åsikter om det mesta. Jag bjuder mer än gärna på mig själv och har inget emot att folk driver med mig på rätt sätt. Men som sagt så hatar jag folk som myglar, det sticker i ögonen på mig och gör mig oxtokig.
Jag ställer upp länge och väl men oärliga människor kan ödmjukast dra åt helvete!

01.13 fick jag äntligen sätta mig ner efter full fart hel kvällen. Allt gick ju galant och vi sålde som aldrig förr!
Det som händer nu är att jag tar HELG, kommer inte ihåg när jag sa det sist, ska bli så galet skönt. Först så ska bra det sista ordnas imorgon inför helgen med allt vad statt har att erbjuda såsom after work, julbord och nattklubb.

På lördag blir det tjejfest, woop woop!! Så imorgon ska jag äntligen få shoppa lite, wiee."Vad jag bryr mig om nu är dina armar omkring mig, trots att jag vet att jag måste glömma dig..."- Håkan.H

...

Man kan bli luurad..?


Memories

"Åh vad fin du är! Tack som fasen för den där texten, det drog utav bara tusan i smilbanden. Det kan mycket väl ha varit då vi försökte punktera sprayflaskan, men det slutade väl med att du sprang ned med den till vägslutet för att kasta bort den av rädsla för att den skulle explodera? Hahaha, det var tider det. Men favoriten var nog ändå när vi pulade ned rödvin i plastpåsar mot dina skinkor under dina vita jeans på McDonalds. Ja herregud du, Tinan! Hur vi lyckades bli såhär pass vuxna är ett mysterium." - http://www.slunden.blogg.se

Skrattar fortfarande så jag gråter av minnena. Min kära mamma sitter bredvid och kollar på mig med en anklagande blick och muttrar något i stil med - Så du är...

Kvällen bestod/består av mys med rödvin, ost och kex. Inte alls fel en måndag. Kvalite


Snowflake

Ut i kylan på morgonpromend, lockade minimalt för fem min sedan men ju mer jag vaknar till så ser snön och de nypudrade trottoarerna i gatuljusets sken lite mysigt ut.

Förresten så stavas det PMS, kul.Idag ska jag börja julpynta på jobbet :)

Söndagkväll.

Nu är städartiklerna inhandlade så nu finns det nästan inga ursäkter. Förutom då att jag är mätt och trött, ser det som en dålig ursäkt så bäst att börja höja volymen och sätta igång. Kanske blir jag då mer tillfreds och kanske kan somna denna söndag utan att snurra runt 100 varv i sängen. Sömnen är inte den som kommer som ett brev på posten på söndagskvällar.  Viss skillnad att försöka somna vid midnatt när man dygnet innan krypit till kojs 06.

Funderingarna kring födelsedagsbarnet Sofias uppdatering på sin blogg är att facebook är bra för viss information. Infomation kring folks födelsedagar som man inte står så nära, information om folks privatliv i största allmänhet, vilka som hookat upp under helgen och de som har fylleångest etc etc.  Facebook är mitt tidsfördriv mest om natten då min hjärna behöver stängas av och ladda batterierna för nästkommande vecka, och som väntan efter trötta ögon.

Sista raderna här för dagen tillägnar jag Sofia Lundén som fyller 22 år idag.
Förvånad över att det känns som rätt så nyligen som vi två strejkade från Ing-Maries mattelektioner och låste in oss på toaletterna på nyhemsskolan och ändå mer nyligen som Sofia liten var full och trött och strejkade på en gräsmtta från djulö in till staden. Att det s.k. strejkandet berodde på häxblandning a la allt möjligt är väl mest en petitess. Om jag inte missminner så kan det t.om. ha varit den dagen vi ihärdigt försökte öppna en proffs hårsprejflaska för att gömma den härliga blandningen. Grattis till dig min käre bundsförvant!
Before Coffee

Vaknade upp alldeles nyss och insåg att mina timmar i sömnens värld gav 0 för min trötthet...
Förhoppningsvis så är det gruset i ögonen som talar sitt språk och att det svarta guldet kickar in och gör sitt som koffein förespråkare snarast.

Bella skynda dig hit nu! :)


05:02

Äntligen hemma och återigen så vägrade bilen att starta vid hemgång. Varför ska det vara så svårt för mig att ta tag i den?
Tråkigt vuxet "att göra" som jag tycker ska innefatta att det andra könet egentligen ska ta hand om.
Inte just för att jag inte kan, utan just för själva principen.

Just nu är jag ett litet bi som allra helst skulle behöva skrika och gapa lite, rensa systemet. Men det är bara att le, le, le och åter le. Här ska ingen ilska ut på fel individer och egentligen så är jag faktsikt glad överlag. Sådetså.
Bara det att man ibland behöver få bete sig och få utlopp för sina små irritationsmoment på ett barnsligt sätt.
Men just nu är det kontroll som är melodin.
Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont

Kanske är det så att jag börjar bli kräsen. Jag letar och letar på internet efter någon fin klänning men hittar seriöst inte en endaste. Lägger ett band på mig och ska försöka hålla mig, kanske kan vara idé att sortera upp och se vad som gömmer sig här hemma först. Vuxenpoäng?

Imorgon 13.00 börjar min jobbdag med först lite wallmans til 23 sedan blir det entréhäng tills klockan slår stängning och det är dags att röja undan efter allas kalasande. Det är egentligen helt otroligt hur det ser ut efter en natts klubbande och drickande. Folk skulle faktiskt få ta sig en titt i dagsljus och nyktert tillstånd, ingen fröjd för ögat. Men givetvis så har tempot sitt pris och jag tycker att det absolut är värt det, men frågan för mig är om jag stökar till/har sönder lika mycket när jag är i farten..? Inte omöjligt när jag tänker på hur mitt hem brukar se ut efter en förfest, haha!

Natten är ung men inte jag med den inatt.

PussJag förespråkar fria ord men mina fria ord förblir tystade just nu.


Kiss & Tell


Keep it real.

The moment I wake up
Before I put on my makeup
I say a little prayer for you
While combing my hair, now,
And wondering what dress to wear, now,
I say a little prayer for you


Mjölken tog slut halvvägs in i sju koppar färskbryggt kaffe, och motivationen att bege sig ut i kylan är inte alarmerande stark. Så antingen får kaffet svalna och glömmas bort annars så blir det svart.

Förvånansvärt skönt att bara sitta rätt uppochner på min pinnstol i köket själv. Ingen stress någonstans, inga tankar iväg på vift, ingen panik över situationen själv. Passar på att njuta av min egenfunna stillhet som varat i hela 35 min sedan Fia begav sig. Kanske tar ett husligt tag med städning? Vore inte helt fel.

Chocolat for lovers

Vi är på väg mot en ny dag med vingar av guld.


Mycket ord, dåliga formuleringar, många tankar pockar på uppmärksamhet men jag orkar helt enkelt inte just nu. Lägger dem på den berömda hyllan så länge. För just nu så finns inga lösningar, inga lösningar som på natten verkar förnuftig i dagsljus. Varför är det så att mycket som verkar självklart om natten inte alls har samma effekt i hjärnbalken på dagtid?

Min dag just idag eller snarare igår har betytt fart och fläkt. Uppe med halv 9 tuppen för besök på vårdcentralen sedan ut i kylan med S och alla hundar. Sedan sedvanliga kaffet med sedvanligt skvaller och skratt. Att vi efter kaffekick bestämde oss för att leka sälar i simbassängen längd hit och längd dit var väldigt skönt. Så jag, Sandra och Flisan sälade runt tills bubbel och hårinpackning i bastu lockade mer. Att säla runt låter säkert i mångas öron som simpelt men tro mig vi blev trötta, riktigt trötta. Inte sista gången ska jag säga, varva det med gym tror jag blir finemang. (pepptalk till mig och min motivation). Min kropp återhämtade sig så småningom och det var dags för kotknäckning/massage av Tina innan jobb 17-01.

Imorgon/Idag är det en ny dag med nya tag med träning, jobb, möten, skvaller etc. etc.
Mitt liv får vara inrutat tills jag är där jag vill vara. Det som gör mig irriterad är att disciplinen på mig själv den här veckan gett 0 resultat där jag vill ha snabba glädje besked. Att vara vän med tålamodet är jag inte bra på.

Chocolat for lovers ligger i sängen och väntar på mig så bäst att kryp ner så ögonen blir trötta fort eftersom klockan ringer för tidigt imorgon/idag. Det som är lovande är att boken är på engelska så bara det kanske gör susen...

puss.
16:54

Kroppen är öm, nu ska jag hinka (!) kaffe så jag vaknar till så jag orkar jobba.
Pusshej!


23:37

Spänningshuvudvärken släpper av och till. Trycket mot huvudet gör mig tokig, likaså värken i käkarna...
Toms massage och träningen+promenaden ikväll gjorde susen, känner nu att det kommer krypandes tillbaka så dags att puttra på lite te och bara ta det luuugnt. Fan så tråkigt! Vill inte, vill inte.
.


12:35

Han ålar sig fram, upp och ner i soffan, pussar hela mitt ansikte, ser på mig med sina sammetsögon och har hela tiden ett fast grepp runt min arm. Det är min Allan det.

 Hon ser på mig med frågande ögon när jag står inne i hallen och tjatar på henne att gå ut och kissa. De frågande ögonen byts så småningom till ett tjurskalligt -Är du seriös!? När hon inser att det regnar. Vi kompromissar så hon går ner på nedersta trappsteget och vänder och går tillbaka in igen och lägger sig i soffan. Innan så ger hon mig en blöt puss som - Förlåt mamma men du är ju knäpp. Det är min Alice det.Jag är den som från och med nu ska peppa, tagga och vara så in i helveta ambitiös. För nu räknar jag mig som frisk och nu jävlar ska här svettas och detoxas. För 27:e novmeber vankas det tjejfest och jag bara ska vara nere i omfång och viktmässigt då. Börjar "morgonen" med gröt och kaffe...


Wicked game

Ibland så får man ta loss en tejpbit och dra den över munnen samtidigt som man får bita sig i tungan för att hindra orden som vill forma sig till meningar. Stundtals så skulle mina ord behöva få en spark i rumpan så att de sätter fart och faktiskt kommer ut och ibland kommer man på i efterhand att man skulle vilja stoppa in de igen och svälja tillbaka dom där dom kom ifrån. Just nu är det en härlig blandning med goda och onda saker som egentligen skulle behöva komma ut, kanske mest för att mitt jag skulle må bättre då. Rätt eller fel det vet jag inte, men jag lägger det berömda locket på och tvingar mig själv att skaka av mig det som kan skakas av. Allt blir till inget samtidigt som inget blir till allt.
Summan av kardemumman är att inget är tillräckligt...


man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva
man måste genom skam
man måste genom drömmar
man måste dö några gånger innan man kan leva

15:07

Fruksotkaffet puttrar för fullt och jag inbillar mig att jag är pigg efter 5h sömn.
Det är helt otroligt att man inte blir människa förrän man fått i sig lite kaffe.

Laddar igång för kvällen med blues på högsta volym här hemma och njuter av att se M städa och feja. En få förunnad syn...


05:41

Kvällen och natten har inneburit Titanix, aldrig hört talas om tidigare men de var väl som dansband är mest.
Häxorna fick sig ett besök inatt med och jag fick skratta tills tårarna rann och läsken sprutade ur munnen.
Folk och jag själv i största allmänhet har väl som vana att stundtals bjuda på sig själva i mild bemärkelse.

Imorgon blir det safirn igen men då är det Hassles tur att skråla ur högtalarna, vi ses där gott folk!

Ska demonstrativt snart försöka lägga mig ner och tvinga mig själv att bli trött. Så!'


Touch and go.Bella drog med mig ut till hennes älskade tillhåll stallet och sagt och gjort så hoppade vi upp på Påvis och Sotis för tur i skogen. Min själ blev varm när hovarna dundrade fram så snön yrde omkring oss, så himla härligt!
Nu är kroppen kall men mitt sinne varmt. Dags att skutta in i duschen och piffa för jobb.

Kärlek.


Fröken duktig

Fröken duktig som bävar för elräkningar gick lydigt upp och tände kakelugnen så fort ögonen slogs upp.
Har tidigare år mest överlämnat det åt Mattias men kanske börjar vuxenpoängen ramla in då jag hellre eldar än betalar saftiga elräkningar. Saftiga lär de väl bli i alla fall men kanske kan ett par kronor sparas och istället läggas på roligare saker som..kläder kanske ;)
Fick tips av Majsan igår att använda hårfönen och det gick ju galant! Snart börjar jag väl stryka med plattången, hah!


03:26

Egentligen beter man sig som en idiot när man beger sig ut på promenad och kastrullhäxkaffe mitt inatten.
Alla andra Svenssons ligger uppbenbarligen och sover sin törnrosesömn medan personer som jag och Flis irrar omkring. Hon mer än jag, jag kortare tid men på större yta. Det är förbannat lönlöst att försöka sova när ögonlocken vägrar bli tunga. Det är inte så mycket att göra åt dygnsrytmen, den är som den är när man jobbar som jag gör. Mig rör det inte i ryggen, vad klockan är spelar inte så stor roll.

Att vissa sen verkar tycka att jag är dum i huvudet när jag ibland lever min dag på natten slår jag bara bort för skulle de gå ett par veckor i mina skor så skulle de nog förstå.
Att jobba ett dagpass i veckan och resten kväll vecka ut och vecka in sätter sina rutiner, att det även blivit måånga lördagar bakom och framför mig gör min rytm ännu mer nattlig. Skulle inte alls uppskatta må-fre ledig varje lör-sö, vad skulle man göra vareviga helg? Nu är mina lediga lördagar heliga och innebär alltid roligt, annars skulle de ju bara samlas på hög och tillsist bli dammiga och tråkiga.
Att det nu känns i hela kroppen att jag behöver ha en ledig lördag sticker jag inte under stol med men den 27/11 är det dags och det är faktiskt inte alls långt kvar nu :) wie.
Tänkte och tänkte på när jag hade det sist och blev förvånad över att det känns som att 11/9 och 2/10 var rätt nyligen...Nej nu ska jag nog försöka sova.


Catch my breathe

Blir man för gammal för snöbollskrig?
Försökte bevisa motsatsen inatt när jag tog ut mina bebisar för skutt och bollkastning i snön.
Som kalvar på grönbete, dom inte jag. Eller jag tyckte ju också att det var roligt så.
Alla mår vi nog bra av lite bus ibland, som bomull för själen.

Det jag skulle behöva just nu är en bra bok att krypa ihop med så att mina tankar kan få vila och istället ge plats åt en fantasivärld.


Dum av dig

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig


Scout-HolidayI skogen och andas frisk luft och ser förtvivlat att luften ut från lungorna antar skepnad i och med att temperaturen sjunker, nu visar celsius - 4.3. Vad hände med lata sommardagar?
Är inte redo att möta frost på bilruta, paniken från dusch in i handduk, förfrusna tår efter långa promenader, irritationen över att jag inte får fjutt i kakelugnen.
Samtidigt som raderna plitades ner så kände jag ändå att det jag för två sekunder sedan bävade för känns rätt okej och kanske till och med lite mysigt. Förutom då paniken in i handduken, jag avskyr det.

För kvällar framför kakelugnen ihopkrupen i soffan låter ju inte helt fel, ska bara få in snitsen med att just tända den...

Känga mot magen

När kroppen vaknade imorse mådde den nära till sängliggande men ju fler timmar av dygnet som avverkade höjdes adrenalinet och tillsist så gick allt bara av farten trots lätt feber och snuva. Filosofin är att bara köra på, har ju varit med om värre. Faktiskt så hade jag riktigt roligt när musiken började pumpa och människorna strömmade in, allt blir ju vad man gör det till. Woop woop!

Orden - tack men nej tack har gått varma ikväll tillsammans med orden - 4cl eller 6cl?
Tröttheten kom aldrig på besök men magen kurrade så småningom till efter timme på timme utan mat och häxorn blev ett faktum för mig och brudarna 04.00.

Det enda som saknas nu är en helkväll med skratt, vin, dans och bus.

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig
01:31

Snor och jag snor. Musik från all världens människor som delar med sig av spotift listor.
Jag är sämst på att veta vad saker och ting heter utan snor helt enkelt från andra som fördelaktigt lagt ut sina i det öppna. Det som tar tid är att jag lyssnar på ALLT och många verkar ha en röd tråd i sina listor medan mina är ett garnnystan med favoriter. All musik har sitt humör, sina tankar och funderingar och sitt sällskap.

Just nu är jag i en rosa mössa och huvtröja uppdragen så endast öga, näsa kikar fram för jag fryser men är ändå nöjd för tillfället. Ensam hemma och njuter av att musiken kan dåna och jag kan skutta runt och låta bäst jag vill.
Älskade sex and the city 2 ska väl strax på och somnas till men ska bara vandra iväg lite i mina tankar ett tag till...

Alla på facebook verkar ta helg men jag kurerar för att orka jobba imorgon, ska nog gå fint men längtar allt lite tills jag också kan säga att jag tar helg. Blir rättare sagt 27 november.


 Just nu är Matisyahu i högtalarna och jag kan inte låta bli att vara glad och pigg. pusss

Allahelgona 2010
Dagen idag är en märklig dag
Den är din
Gårdagen föll ur dina händer
Den kan inte få mer innehåll
än du redan givit den
Morgondagen vet du ingenting om
Men dagen idag den har du
Använd dig av det
Idag kan du glädja någon
Idag kan du hjälpa en annan människa
Dagen idag är en märklig dag
Den är din


Grr

Jag är arg. Arg för att jag börjar bli sjuk igen (!), ska det vara så jävla svårt för mig att hålla mig frisk och pigg!?
Att det går såhär i vågor är ju så fruktansvärt värdelös. Verkar aldrig bryta ut helt utan ligger och spökar till då och då. Förbannade! Givetvis nu när jag börjat träna igen, skit också.
Min motivation ska tydligen slås ner gång på gång.
Pumpa vitaminer igen då.

04.11.2010

Långpromenaden är avklarad frukost 14.00 likaså och nu torkar turkost lack innan smink och jobbkläder ska på.
På något konstigt vis blev min städdag bortprioriterad som vanligt, det är konstigt vad jag är duktig på att hitta bortförklaringar och ursäkter. Försöker mig på't imorgon igen och faktiskt så har jag planerat in en trädgårdsdag på söndag. Håller tummarna att jag är slut på ursäkter fram tills dess.

Out.


Isabel Adrian

Var med i Robinson 2004, skillnaden från då och nu är skapligt markant.
Nu är hon en av Hollywoodfruarna som figurerar i tv3.
Är det bara jag som tyckte att hon var sötare innan?

Att gissa vilken som är före & efter bilden är ju inte det svåraste.
Usch och fy.

03.11.2010

Tänk vad en ledig dag kan göra en tillfreds.

La undan alla måsten igår och gjorde tisdagen till lyx med morgonpromenad, kaffeumgänge, ansiktsbehandling, lite shopping, matlagning, mammamys med årets första glögg, julmust och pepparkaka.

Så himla, otroligt skönt. Varför unnar man sig inte lite vardagslyx oftare, ansiktsbehandlingar är ju gudomligt!
Årets rosa mysdress är även inhandlad och den skruttar jag omkring i nu medan jag väntar på lilla Bella som ska joina mig och morgonkaffet. Köpte även superduperdyra rengöringsprodukter igår på http://www.hudvardsguiden.se  så nu ska min stresshy bli flawless.


Dagens "Att göra": Morgonkaffe, bruks för att träna med Alice, träna mig själv, promenad, städa och sen jobb2005.11.02-2010.11.02Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Jag brukar tänka "Varför?"
Men finner inga vettiga svar

Av hela mitt hjärta ♥ 5 år av saknad

Lost in the momentJag vill så gärna få tillbaka min kamera.

Kände att jag var värd en ledig dag imorgon och så blev det precis bestämt, ska bli så fruktansvärt skönt och då passar jag på att unna mig en ansiktsbehandling på www.hudvardsguiden.se
Hoppas att jag även får sällskap för sushi efteråt? För längesen och det är ju otroligt gott.

Kärlek.

Love, anger, depression, happiness

Om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt inte att jag någonsin varit så trött som jag är nu, fysiskt som psykiskt.
Att fokusera nu känns i princip helt omöjligt, att överhuvudtaget tänka realistiska och förnuftiga tankar känns svårare än säkert många tror. Alla tankar, funderingar flyter ihop till en enda grötmassa i huvudet på mig.
Jag är snart nere på noll och då är det dags för mig att äntligen få krypa till sängs. Tyvärr så har jag ofta problem med sömnen när jag är såhär trött, kan helt enkelt inte somna. Jag står i standby-läge och kommer varken hit eller dit.
Summerar helgen som roligt och mycket. Jag tycker att det är sjukt kul med så mycket händelser hit och dit, hellre det dygnet runt än öken. Kanske kommer en tid fö mig när jag bara vill ha mitt inrutade svenssonjobba liv med det är inte nu för nu skulle jag vantrivas med det så offantligt.

Funderar på att unna mig en ansiktsbehandling för helgens dricks, mest för att jag anser mig värd det :)

I veckan blir det hårdträning med Alice inför lördagens tävling, spännande!
Förutom Tisdag kväll då jag bara ska ut i skogen för saknad mammamys.
Det förflutna kom ikapp mig även det här året, innan jag kom på vilken dag som var i antågande hade min kropp redan tagit in och börjat med mina humörsvängningar. Att fem år snart har förflutit utan dig är något som jag inte riktigt kan ta in. Fem år utan min pappa.
2005.11.02 bestämde sig hans hjärta att det inte orkade längre och jag minns hur arg jag då blev stundtals. Arg på honom för att han hade mage nog att lämna oss, arg för allt han skulle missa. Arg även på mig själv för att jag betedde mig som den uppkäftiga 17-åring som jag då var. Nu skulle vi ha så mycket att prata om och min mamma påminner mig ofta om hur lika vi är.
Jag älskar dig ♥

Tröttmössa, kom till mig John Blund.

RSS 2.0