Enklare dagar

Dagarna har gått fort på jobbet den här veckan och varit ganska roliga men min lilla fritid jag har haft har spenderats att förbereda mig själv för att just jobba. Jag är trött och vill sova, samtidigt som ja så gärna vill gå ut med mina vänner skratta, dansa och vara full. Mellantinget blev att jag däckade hemma hos mamma i skogen rödsprängd i ögonen av för lite sömn med en flaska vin. Ibland känner man sig som en jävla lodis. Det.gör.jag.nu.


Baby boo

Fullt upptagen med sminkning framför spegel innan jag drar mig iväg till Fiskeboda för 8:e dagen jobb, inte speciellt sugen måste jag medge. Inte ledig imorgon heller men jag ska försöka dra på mig ett leende och göra alla gäster nöjda i alla fal :S Jag som vill umgås med min gräsmatta och en flaska vin idag.1988.05.29

Så föddes Tina Elisabet Berggren, alltså jag själv.
Måste bara få ur mig att födelsedagar i alla dess former var bra mer underhållande när man var yngre. Förväntningar och pirr som steg mer ju närmare dagen D man kom. Just det här året så är det som vilken dag som helst, inget riktigt firande. Det kommer nästa vecka, då hela släkten Berg/Borg/Sson kan vara samlad samma tidpunkt och det är inte det lättaste då alla jobbar och står i på sitt håll.

Dagen bjöd på jobb och kvällen på grillning+kubb hos min härliga släkt ungefär 150m från mitt eget hus.
Framåt hemgång så trillade min mobil i en vattentunna och är för tillfället ur funktion - Ännu en gång -
Jag hoppas att den repar sig under natten, annars ja... så är jag väl onåbar.
Fast det är väl en världslig sak, haha

Övriga tankar är att jag ibland inte förstår vad felet är på vissa, gamla gubbar. Vad tror dom egentligen?
Chansen på en 21-årig liten flicka är väl minimal, men vissa hänger i och hoppas in i det längsta. uuuuhhhh


Money money

Äntligen så är månadens räkningar betalda och jag har ringt runt till X- antal företag för att reda ut saker och ting. Vilket ledde till en riven räkning och mer pengar till huskontot. Plus att på fredag så säljer jag äntligen min Orbitrac vilket blir mer pengar till mitt eget sparkonto, det kära vänner är inte det vanligaste :) Jag är verkligen dålig på att spara men nu börjar det bli bättre - peppar, peppar -

Nu blir det träning & promenad innan jag beger mig till jobbet där jag kommer få stå i ett tält och huttra hela natten tillsammans med 160 fyllbultar.

Stress

I don't wanna work today, maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there's no stress.
I know it's not an other crime, something pleasure in my mind

Jag själv hade planerat in en chill-jobbdag med endast 4 h på schemat, dessa fyra lyckades på något vis bli till tio+. Men nu så är jag äntligen hemma efter lite miss kalkulering. Det som väntas nu är min älskade soya mjölk till bröllopsduellen. Sedan blir de väl lite städ innan säng gående om jag känner mig själv rätt, det gäller att passa på för den här veckan känns det som om jag får lägga mig sociala liv och renhållning av hus på hyllan. Värdelöst med tanke på att livet är för tråkigt utan de bästaste vännerna ♥ Dock så SKA jag hinna med min träning nu när jag äntligen kommit in i det och tycker att det är roligt.

Living the glory life
Jobbhelgen är över och jobbveckan tar vid, det är så många dagar kvar till ledigt att jag blir gråhårig.
Min to do-lista är lång den här veckan, vilket är lite jobbigt men varför ligga på latsidan?
Drog mig iväg till gymmet imorse så fort jag vaknade och aldrig annars är det så tomt som en söndags morgon.
Kvällen spenderades här hemma med Mattias släkt firandes alla mödrar, Mirja 22 år "grattis!" och jag då.
Nu blir det snabb promenad med hundarna och sedan sängläge med SOLO. Imorgon blir det brandövning...


Cherry boom boom

Mitt hjärta tillhör Roger i Bonde söker fru ikväll, det var/är så synd om honom. Kan inget härligt fruntimmer skriva till honom så han slipper sitta ensam där med sina kossor?

För övrigt så har jag haft en bra dag med lite väggords-målning, promenad med fialee och träning med kära Sandra.
Vi har allt blivit lite duktiga tycker jag, nu är det bara att ge sig fan på det så ska vi nog lyckas! Mattias och Michael fastnade framför datorn 15.00 och har helt seriöst suttit till nu, så då tvingade jag hit Bella för lite umgänge. Vilket i sin tur innehöll pizza, bonde söker fru och kaffe. Nu ska jag pussa på min älsklings Mattias och tvinga till mig lite pill på rygg


Imorgon kommer min kära syster hit och ska ta sig an mitt trapp-projekt + att det blir träning och promenader. Sedan så kom helgen med jobb, jobb fram tills juni. Usch!
Härmar Sofia och kopierade mina intressen från min skunk-sida
Ursäktar i förväg, som sagt så var jag 13 år och nybliven fjortis men jag bjuder på det här.


djur
få mezzzz
friends
ha kul!! : )
ha pengar på mob. 'smile*
Hata nyhem
Killar
mezzzzaaaa
musik ( lyssna )
Person vid namn..........
prata telefon
shoppa
soova lääänge
spana på guys
ta dan som den kommer
vara glad!!!!


Ab imo pectore

Av hela mitt hjärta.

Ett par dagar har gått där mitt lilla liv har lunkat fram i samma gamla takt innehållande : jobb, promenader, vänner, träning, mys, städdille. - Jag tog äntligen tag i min garderob, efter många veckor av slit och släng med kläderna är allt äntligen på sin plats eller ja det mesta i alla fall.
Min minsta lilla bebis blev på sin 8-månaders dag stora tjejen vilket alltså betyder löp.

Min kväll har varit mysig, min Mattias ordande brakmiddag och skumbad. Tyvärr så verkade det vara ansträngande för nu så somnade han i soffan. Så nu sitter jag här som vanligt, nu är jag mitt uppe i väggord-letande, ska försöka mig på ett imorgon upp i trappen. Egentligen ville jag ha en mer snirklig stil men just nu får jag ta det jag har pga. bristande ekonomi.

Går även i matsals tankar, till hösten ska även det rummet få ett rejält uppsving. Lite inne på att jag vill ha ett gustavianskt matsalsbord tillsammans med vita väggar. Hmm...Vi lever en sekund i taget och den sekunden är nu

En härlig Söndags f.m


Utställning

Ras: Rottweiler
Klass: 6-9
Katalognr: 215
 2009.05.16

Välutveclad valp m. välskuret huvud. Bred skalle, skulle önska ett kraftigare nosparti.
Bra hals, något framskjuten skuldra. Tillräckl. förbröst och bröstdjup. Bra rygg och länd.
Ngt kort kors. Tillräckligt vinkl. bak. Rör sig väl från sidan dock en ngt uppdragen buklinje och ländparti.
Rör sig brett bak och ngt löst och luftigt framifrån.
Bra färg och tantecken

-
En bra dag med tanke på att lilla-snuttan fick vänta nästan 4,5h innan vi fick gå in och ställa. Varmt väder och mitt fel att jag inte tänkt på att köpa en liten kojja så hon fick krypa undan och vara ifred från nya intryck. Den uppdragna buklinjen växer bort och nästa gång ska jag se till att springandet blir snyggare = kojja, vila, svalt. Vilken liten bebis orkar vara på topp hela tiden? Oavsett så är jag hur stolt som helst över mitt knyte, hon är en riktig liten fegis men idag var hon inte rädd en endaste gång :) Huvudsaken för mig är att hon tycker att det är roligt och även så är det väl världens bästa socila träning.
Dog-fight

Polisen i Mellansverige gjorde i höstas ett tillslag mot en man som hade uppgivits arrangera och bedriva hundlagsmål.
I hans ensliga belägna hem hittades, förutom några pitbulls- och kamphundskorsningar, en soft coated wheaten terrier som kamphundarna "tränat" på. Efter att hunden uppenbarligen hade gjort allt den kunde för att undkomma de brutala överfallen, hade den slängts in i ett mörkt förråd där hans djupa skador ick självläka bäst de kunde.
Ingen hade sett till eller plåstrat om honom. När polisen hittade hunden hade den ingen kind på ena sidan, varför man tvingades avliva den på plats. - Hundsport  5/2009

-
Jag tycker att det är hemskt, vissa idioter borde avrättas. Det var det ena som gjorde mig förbannad när jag läste artikeln, det andra var "kamphundar". Så jävla löjligt, varför skriver de inte de exakta raserna istället , vilken hund som helst kan väl bli en "kamphund" om den tränas tills det ,men alla vet ju vilka raser de refererar till... Blir så less.

På tal om hundar så hittade jag en liten Gall i skogen igår, Gall är en liten golden som tyckte att hemma var tråkigt och istället gett sig ut på en promenad i Hissjö-skogarna. Med lite kärlek från mig så lyckades jag locka fram honom och packa in honom i bilen och lämna av honom till mamma som fick agera detektiv. Jag hade velat vara med men har man bråttom så har man. Efter ett par timmars letande så fick han komma hem igen, slutet gott allting gott.


Sleeping beauty

Inatt kommer jag sova som en stock, denna dag har tagit slut på mig. Men så skönt att känna så, älskar at få en hel natts sömn utan att ligga och vrida sig och vakna om vartannat. Tacken för min trötthet stavas Fiskeboda och Sandra. Fiskeboda drog upp mig 05:50 och tackade för sig 17.15, Sandra drog med sig mig på en jobbig spring+powerwalk tur på 7 km senare på vällen, phu säger jag bara! Mina ögon strejkar, dom vill få sömn så måste ut med mina bebisar innan jag slår ihop helt.

Imorgon blir det hunddagis här hemma och som vanligt planerar jag att få mycket gjort, visar sig.. :)


Dreaming
Vem skulle inte vilja bo i ett sådant hem, det är så vackert att det tar andan ur en. Jag får fortsätta drömma och hoppas att jag en dag blir så vällönad att jag kan få ett fulländat shabby hem. Nu blir det sängen, börjar på tok för tidigt imorgon men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag, när hände det sist? Sleep tight -

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting - N.P


Liten Tina med en kramgo Pappa


Jag har haft en helskön ledig dag innehållande:
 Städning
 Kika på när Påven fick släppas ihop med Sötis Herkules.
Utst. träning med Pallis
Sedan snabbis till Barbro/Sandra för att hämta Beccis

Nu ska jag:
Bädda rent sängen
Bada skumbad
Lägga mig och läsa Sushi
Sova

Imorgon ska jag:
Jobba :/

White-TrashInkommen efter lite träning med vovvsarna i mörkret men med gatljus till hjälp, vad gör dom inte för lite blodpudding?
Ska försöka pallra mig i säng tidigt idag för imorgon är jag ledig och vill inte riskera sova bort dagen, det är mycket som jag vill hinna med. Väntar ivrigt på mitt Ellos paket, håller tummarna för att det anländer imorgon så jag får inreda lite :)
Egentligen skulle jag behöva dra fram gräsklipparen och ta ett par varv på gräsmattan, börjar bli riktigt vildvuxet nu.
Sjukt slut i huvudet så jag ger mig nog för ikväll.

A vain attempt

Ligger i sängen och ska försöka sova, är allt annat än pigg men ändå så kan jag inte slå mig till ro. Jag har en klump i magen som inte riktigt vill försvinna.
Nyss hemkommen fån ett parti monopol som jag för övrigt sög på, men sånt är livet. Nu ska jag försöka sova innan det är dags för söndags-jobb, usch!

-  

Duschen, sminket, fönen

Statt, promenaden, träningen, dammsugaren, moppen
ansiktsmasken, veg maten, hårinpackningen, promenaden, sängen. 


summer-dreams


-Gorgeous-


Kl. 13.00 sätter jag mig hos frisören och hoppas att jag kommer därifrån lite mindre orange och väldigt nöjd.
Ska sanningen fram så brukar jag inte bli alltför nöjd men någon gång borde väl bli den första..?

Nu ska allrent-pärlhyacint fram och kaffebryggaren sättas igång.

Saken är den...

att jag vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt hår, har smått  panik över hur överjävlig jag ser ut. Ska jag våga på mig en till själv-färgning eller ska jag ta mig och min fattiga plånbok till frisören? Sedan till den slutgiltiga frågan, ska jag strunta i allt och gå tillbaka till mörkt eller ska jag försöka att bli ljusare? Vilket är mest jag och vad passar jag bäst i..?
Hjälp mig!?

Rotade fram skrot gamla bilder, mest för jag inte tål mig själv för tillfället.


Wonderful world

Gårdagen bestod av solsken i stora mängder och väldigt trevligt sällskap i alla dess former.
Vaknade upp tidigt och begav mig till tandläkaren och ja Sandra jag skaffade försäkringen :)
Sedan så blev det promenad med Sofia i skogen pratandes gamla minnen, vad roligt man hade egentligen men hur orkade man med allt? När jag kom hem från promenixen så möttes jag av en Madelene på min altan, vi spenderade dagen med fika, lite shopping, wok, vin och solning. Bella tittade över och deltog i vinandet och solningen framåt eftermiddagen, sedan intogs huset av Mattias alla kompisar och jag begav mig tvärsöver gatan för att grilla med min underbara släkt. Runt 22 snåret tog jag mina vinfyllda kropp hem och slöt upp med alla andra, allt var roligt tills vi tog det dumma beslutet att besöka krogen, värdelöst. Förstår inte ens att man gör sig besväret att gå dit längre, jag har seriöst tråkigt 9 av 10 gånger. Hela dagen var perfekt förutom att den hade varit ännu mer fullänad om jag fått besök av bästa Sandris och Anna såklart men hon lever livet i Norge.

Nu ska jag däcka ute i solen på en filt tänkte jag.


RSS 2.0