Zeclas Lacerta <3

Jag är så stolt över min lilla bebis som gjort bra ifrån sig i helgen. Igår var det på bevakningskursen i nyköping där kamplekar äntligen verkade vara roligt, jag bara SKA klara av att få fart på denna lilla madame, men vi är på väg :) Markerade bra och lekte t.om. med en figge.

Idag var vi på vår andra utställning i Oxelösund den här gången, allt gick kanon! Hon var inte jätte sugen på att springa runt i ringen och visa upp sig när himlen öppnat sig ett par min tidigare men däremot så stod hon som en rktig donna när det sedan var dags för den individuella bedömningen. Hon stod riktigt snyggt och verkade tycka att det var riktigt roligt att vara i centrum. Hon och kullsyster Lyra var sedan sist kvar i klassen och det var riktigt jämnt men första priset gick till Lyra. Dock är ju en 2:a plats hur bra som helst! Hon föll nog på att Lyra hunnt bli grövre.

Har precis änmält oss till SSU som är 19 juni i södertälje och tills dess ska vi se till att få lite fart på madame och lägga på ett par kg.



Den fina kritiken:

Utmärkt typ välskuret feminint huvud med ett vackert uttryck. Tillräckligt nosparti. Valansatta öron. Utmärkt hals och bra grovlek. Tillräckligt förbröst och bröstdjup. Något kort och rak överarm. Bra rygg, aningen kort ländparti. Rör sig väl från sidan med bra påskjut bak. Parallellt framifrån dock något vida armbågar. Rör sig väl bakifrån. Utmärkt päls och färg i tantecken.


Kommentarer
Postat av: sanne

gud va skoj, grattis!

2010-05-23 @ 17:00:19
Postat av: sfia

oh grattis så himla mycket!

2010-05-24 @ 08:59:36
URL: http://slunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0