Nr. 166 Zeclas Lacerta SSU

Svensk Segrar Utställning södertälje 19-20 juni 2010.
Klass: Unghund


Kritik:
21 months. Medium sized. Well build female. Good broad scull. Well set and carried ears. Very good stop. Brown almond shaped eyes. Pigmentation correct. A bit loose lip. Scissor bite. Strong neck. Very good top and underline. Very good chest. Natural set and carried tail. Good front angleations. Very good back angleations. Very good coat and markings. Shes walking on egg-shells. Free mover. Nicely handled. If she would move/trott better she would be an Excellent. Betyg: SG

För de som inte förstår så är det här en grymt fin kritik, det som gjorde att Alice inte blev placerad var att hon inte orkade springa som de ska. Pga. värmen och att hon har för dålig kondition. Domaren sa att om hon skulle sprungit bättre hade hon kommit i topp 3. Alice kullsyster vann. Jag är väldigt besviken när jag vet att hon kan springa så fint och att vi var såå nära. Kvällen innan när vi tränade sprang hon som tåget. Hon avskyr verkligen värmen men nästa gång då jävlar ska hon vara på alerten för här ska cyklas och springas! Att jag har en snygg rottis är det dock inget snack om. Hon stod grymt, som en staty :) Bilder från gårdagen kommer så fort som möjligt. Kul att jag fick bra kritik för bra visat också.




Kvällen igår bestod utav vänner, rosé, skratt och dans. Allt var perfekt tills det helt plötsligt inte var det längre. Beslut måste snart tas, förändring måste ske.
Söndagens schema var personaldag, djulö blev till statt pga av vädret. Sedan blev det brännboll mot Harrys som de tyvärr vann, men vad gör väl det? Drog sedan vidare till djulö med en bunt statt-chiks där vi fikade som aldrig förr, skrattade och delade hemligheter. 4h senare så försökte knotten äta upp oss och det var dags att tänka hemåt. Nu sitter jag här som vanligt men ska stänga ner nu och promenera med bebbarna.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0