Zorro boy









www.hundstallet.se







Fem månader har nu gått sedan vår vän Zorro kom till Hundstallet. Det var en mörk kväll i februari som polisen anlände med en vättskrämd och skärrad staffkille. Han litade inte på människor vilket var fullt förståeligt och gjorde allt för att undvika mänsklig kontakt. Trots att han var hungrig vågade han sig inte fram för att ta en bit mat ur handen av rädsla för att bli slagen igen. Zorro har blivit så illa behandlad av sin förra ägare, med sparkar och slag, att vi var osäkra på om det skulle gå att rehabilitera honom överhuvudtaget.

Men vi gav det en chans.

Nu avgudar han dem som tar sig an honom och som ger honom den tid som krävs för att bygga upp ett förtroende. Han behöver en fast och trygg hand med klara regler för att känna sig trygg.

Zorros liv har varit mycket tragiskt eftersom han hamnade hos fel ägare. Nu när han fått sin stora chans till ett nytt liv börjar det tyvärr se mörkt ut igen. INGEN VILL HA HONOM. Vintern och våren har gått och sommaren rullar på. Många är på semester och det ser ut som att stackars Zorro riskerar att tillbringa även hösten här på Hundstallet. Hans rumskompisar flyttar in och får ett nytt hem efter ett par veckor. Det borde ha varit Zorros tur för länge sedan.

Vi försöker förgylla hans dagar så gott det går men självklart längtar han efter ett eget hem med en egen matte och/eller husse som kan ge honom mer kärlek och tid. Ett hem där han känner sig trygg och får stanna för gott

Kommentarer
Postat av: madelene

Ska ni?

2009-08-07 @ 18:37:10
URL: http://madelenenornberg.blogg.se/
Postat av: Tinaa

nejnej, men jag vill att någon annan ska.. lilla plutten :(

2009-08-08 @ 10:52:55
URL: http://tinaberggren.blogg.se/
Postat av: sandris

ta han tina!!

2009-08-08 @ 20:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0