Älskade Becca



Jag vill ha tillbaka min Beccis, min och Mattias bästa vän och bus-clown.
Jag vill inte vänja mig att vara utan henne, jag vill bara få tillbaka henne. Allt är så orättvist, alla som förtjänar ett skott i pannan klarar sig men de bästa går åt på en gång. Sen får folk tycka att jag är larvig om jag reagerar så här över en hund men i så fall så har dom aldrig fått en "match made in heaven", hon var/är en förlängning av mig själv.
Jag har inte förstått det än, utan väntar bara på henne när man vaknar att hon ska komma kutande upp i sängen med sin lilla stump som en propeller. Jag trodde på något vis att det skulle vara lättare den här gången och acceptera och förstå en bortgång eftersom jag såg henne dö, hörde henne dö och kände henne dö. Men det går inte, det går inte att få in och jag vill inte få in det.





Älskade Rebecca



Jag vill inte inte inse verkligheten som ligger i det jag ska berätta.
Vår älskade Rebecca gick bort hastigt ikväll, helt plötsligt och chockerande.
Mitt liv kommer aldrig bli sig likt utan henne, hon är min bebis, min bästa.
En bit utav mitt hjärta har försvunnit.

Jag klarar inte det här. Jag älskar dig

Needy

Jaha så glömde jag min mobil på jobbet och sitter här själv med laktos paj och ett glas vin. Helt ensam, inte ens karln är hemma och jag tror han är iväg med mickepicke och badar med hundarna + ett par kalla skulle jag tro men vad vet jag utan mobil!? Inte ens hemtelefon har vi nu eftersom jag resonerade klokt att det är onödigt, men ibland så. Äh jag klarar mig väl själv sådär en lördag kväll (?).

Jag är patetisk som inte ens klarar en kväll utan min mobil. Skäms.

Snodde även Gustavs glasögon idag och upptäckte att jag tror nog att det är hyfsat snyggt, kanske inte på mig men på vissa andra. Kul, från att jag tyckt att det var riktigt geeky till ändå lite snyggt... kanske ett vuxen poäng?

oj oj ojdå


Igår så var det dags för lilla pappa att fylla år, 56 år. Jag saknar dig enormt mycket och önskar att du vore här så alla som älskar dig fick fira dig och höra dina roliga historier med ditt bullriga skratt. ♥








Tråkig kväll med saxen resulterade i det här.

Första doppet!

Jajamen...idag så tog jag årets första simtur och det var så skönt måste jag medge. Alla andra år så är det ju alltid svinkallt första gången, kan det ha att göra med att premiären skjuts upp? Är även stolt som en tupp över mitt lilla knyte Alice för hon lärde sig simma idag. På riktigt alltså inge plask,plask vid kanten utan riktiga simturer. Visst var det lite läskigt men med en supportande mamma vid sidan om så gick det ju kanon. Det är ju en bit kvar tills hon är en lika bad(d)are som Becca men det kommer :)

Nu är jag mätt efter grillning ute hos mamma och underhåller mig själv nu med lite omplantering av blommor, pyssel och knåp för att glömma bort den jobbigt mätta, onda magen.


Ingen överskrift

Ännu en dag en ledig dag med sommar och sol. Jag däremot sitter inne och tjurar med huvudvärk och magont. Lite vätska och mat borde göra susen för huvudvärken, men orkar inte riktigt.
Sedan så ska huset städas och mat handlas, skönt med lite mat i kylen, ekar lite...
Mattias slutar 16 och då drar vi ut till mamma, badar med hundarna och grillar.

Månadens räkningar är också avklarade, skönt som få. Så nu kan man börja leva lite igen :)
Vi ska vara duktiga och spara den här månaden också, det är så mycket roligare att spara när man har något att se fram emot. Jag ser fram emot vår matsal, nu är det bara ett rum med nerrivna väggar. Inte fint allt faktiskt. Har kommit fram till ungefär vad jag vill ha för stil i alla fall, vita väggar med boasering och gustaviansk matgrupp och så lite lull, lull på det :)

Duktiga Viggo!

Internationell utställning i Finland,Kotka 13/6-09 Viggo blev BIR,CERT,CACIB och BIG1
Rasspecial i Finland,Helsingfors 14/6-09 Viggo blev 2:a bästa hane i BKL,exellent och slutade dagen som 3:e bästa hane och fick sitt 2:a CERT. - deminasviggo.se

Alice duktiga pappa bara håvar in, det är så roligt att det går så bra för dom!



Ser ni några likheter?


fint vettu

Dagen på jobbet är över och Tinas fritid har börjat. Börjar med att grilla och dricka vin med B och co :)
Och förhoppningsvis om det blir som jag vill så blir jag och B grannar framåt hösten, hoppas, hoppas!

Imorgon blir det solmys med sandris

Over and out.

Sunny




För att få njuta lite granna av solens härliga strålar idag så masade jag lite tidigare och intar nu ryggläge på gräsmattan.
Senare under dagen så kommer jag säkert förbanna solen medan jag springer fram och tillbaka på jobbet och svettas.
Får hålla tummarna för en ruskigt lugn dag och det härliga med idag är det är dagen innan jag är ledig. Tjooho!

Ha en trevlig solig dag allesammans! (tänk inte på mig)

New day

Jag vaknade till liv tillsist igår och fick mer än mest gjort:
Rensade grusgången
Räddade vår krusbärsbuske
Kaffe skvallrade med Bella
Tog en cykeltur med Becka, lilla svängen blev stora när vi tappade bort oss
Springrunda med Alice
Städning av hela nedervåningen

...så 01.00 damp jag ner i sängen, nöjd över kvällens insats.

Nu har jag kikat på vänner och är redo för långpromme med voffarna innan veckans jobb drar igång.

Duger inte.

Dreamer

Ännu en gång så måste jag spy galla över Jysk, sorgligt men sant. Jag anser att man ska veta hur det går till på det ställe man jobbar, givetvis förstår jag om någon är ny men nu var inte fallet så. I alla fall så kom jag efter två (!) svängar
dit iväg med det jag skulle, och för att markera så ville jag inte åka dit ännu en gång, så jävla roligt har jag inte där.
Jysk resulterade i alla fall i tre stycken stolsdynor ut till ingalsade altanen som jag tog tag i idag. Så eftermiddagen spenderade jag där men flädersaft, tidning och lite sömn.

Har haft två sköna dagar och tänkte att på tredje dagen ska jag göra lite nytta. Plötsligt så var den dagen här och motivationen var nere på noll, trots det så har jag tvingat mig själv att göra lite för annars så äter mitt samvete upp mig.
Karln gick ut för att klippa gräsmattan och jag...får väl städa lite här inne då.

Saknad


Längtar



Vill åka nu, nu, nu!

2009.06.20

Min midsommar blev väldigt trevlig och det är så skönt att vakna upp och må sådär prima dagen efter. Det är inte ofta det händer men ack så skönt :) Nu ska vi och släkten som är granne med oss ut till Ma och äta pizza+mysa med bebben.



Hundarna väntar på att få hugga in på sin sommar-tallrik, den ena är mer fokuserad än den andre


Midsommar

Idag så är det midsommar och såklart så bjuder Sverige på regn/sol/regn. Men vad gör väl det i glada vänners sällskap? Håller för fullt på med sommarbuffén och det blir nog gott,gott. Jag håller mig hemma i bekväma nävertorp ikväll, kan vara skönt att bara vara hemma med släkt och vänner, grilla, dricka vin och spela kubb. Första glaset har redan runnit ner och fler lär det bli. Stojj och härj blir inte mitt kaptiel ikväll men glad är jag ändå för min utarbetade kropp hade aldrig velat/orkat.

Hoppas alla får en underbar kväll!


Sommaren är kort

Mamma tog en chansning och åkte till jobbet idag så jag fick pallra mig iväg hem till henne för att se hur det stod till med högdräktiga Reggie och visst...så stod det ett litet fölis bredvid henne när jag kikade in. En fin liten fin svart/vit skäck madame. Grattis till mamma Reggie och superstolta extra mamma B!

Idag är sista jobbdagen innan tre lediga dagar, jag längtar och räknar timmarna tills jag får ta mitt pick och pack och köra hem ikväll.

inte ett moln
så långt ögat kan nå
inte en droppe regn
på flera dar
med en glass i min mun
å i sandaler av plast
går jag i solen
och tänker på dig
ljusblåa dagar
seglar förbi

 



Igår så var jag ganska så duktig och gjorde rabarberlängtan av lite av våra rabarber hemma.
Sedan så slog jag och Sandra på stort och slängde ihop en chokladtårta.
Ikväll så blir det mer förberedning till midsommar, mat och bak står på schemat.

...

Sitter hemma hos mamma och hittade en massa ful bilder på mina älskade bebisar som jag måste dela med mig av..hihi


Liten tax-alice håller på och växer i sin kropp




Tjockis



Vill inte riktigt...


Another day

Ett vinglas i handen innan det blir SOLO och sängdags. Klockan ringer 05 vilket känns sådär men slutar 15 vilket känns skönt. Jag är precis tillbaka från en snabb sväng ut till julita där jag agerade supportanade fotbolls fästmö, gick väl hyfsat efter att jag med lite övertalning fick med mig Sis och alla hundar. Lilla Mattias gjorde mål ♥ grattis till honom.

Längtar tills Torsdag kl 19.30 för efter det så är jag ledig i tre hela dagar, fyy vad jag ska njuta.



Söndag.

Bröllopshelgen är över och allt gick över förväntan tyckte jag. Allt var vackert, brudparet var gulliga och att jag höll tummen för uppehåll gick vägen. Det var kul att ordna med det men samtidigt ganska skönt att det är över. Men visst blir man lite sugen själv när man såg hur roligt de hade och hur vackert det var. Det får dröja antal år i alla fall.

Nu är jag nysolad och mätt på sallad så nu blir det till att hjälpa stackars Bella som står ute i hallen och kämpar med hårfärg.


jaha ja

För trött för att få ur mig något vettigt. Trött och utarbetad minsann, men imorgon så släpper en jobb-börda för då är bröllopet som jag planerat dag ut och dag in.

Girlie

Är så less på det att jag inte har någon som helst energi att lägga ner. Jag bryr mig inte längre.
All jävla tjurighet klarar jag mig utan, det mesta är bara en fasad och nu, nu ser jag verkligen igenom alla jävla pretty leenden.

Imorgon blir det en tidig morgon med lydnad och spårträning, tjoo.

amor fati




Härliga bilder att se på, man blir lite lycklig.

En söndag kväll.



Skrot kvalite i all ära men en trevlig kväll hade jag. Sofia och jag belägrade soffan med smått & gott.
Timmarna senare är jag mätt och smått ångest fylld men morgondagens springtur kommer förhoppnigsvis bränna några av dessa kcal. Nu ska sminket av och benen smörjas in sen ska jag hoppa ner i sängen med min kära sambo.

Pusshej

Baby baby



Liten Alice 8 veckor



Stor Alice 8 månader

Tänk vad fort tiden går, önskar att jag hade bilder på valp-Becca också vilken liten svart virrvarr boll hon måste ha varit och lilla valp Manda med stoora öron och klumpiga tassar :)

-

Nej men fan ska vi göra något eller någon helg?!

- Här sitter jag och är bitter över att jag får avbryta mitt i allt, två glas vin hos grannen sen blev det hemgång 23.30 när alla andras kväll börjar. Upp 06.00 gör att jag tar kvällen tidigare än andra. Så nu fick det bli lite internet och sedan sängen, jag hoppas att alla andra får en hejdundras-rolig kväll, dansa och skratta åt mig!

lalaa

Nu börjar dagen ta slut och jag sitter här med mätt mage innehållande pastasallad, lite vin och jordgubber, mums.
Min härliga släkt joinade mig och så fick jag massa presenter på kuppen, lyckliga jag :) Har fått så många finfina presenter den senaste veckan, jag älskar dom alla!
Tog även ett bad framåt nattkvisten lyssnande till riktig 90 musik.
Nu ska jag bädda iordning till Sis och Chrille så ska nog även jag krypa till kojs sen, med kanske en skvallerblaska..?



 
Tuffing ;)


 


Wake up call

Ångest över att jag ska behöva gå upp tidigt och återgå till någon slags vardag. Jag skulle behöva ha en lång, lång semester. Det är väldigt många år sedan jag hade en riktig semester, en semester som varat längre än en knapp vecka. Tacka vet jag barndomens sommarlov, det kändes som en evighet. Två månader av lek och äventyr.

Än så länge blir kvällarna bara ljusare och ljusare, jag gillar det. För visst är det härligt att kunna ta sig en kvällspromenad 23.00 när det fortfarande är ljust. Något annat som blir ljusare är mitt hår, på sommaren vill man allt vara blond. Till hösten/vintern går jag tillbaka till det mörka. Jag trivs i båda och struntar i att mitt hår mår dåligt över min barbariska behandling. Det är roligt att förnya sig emellanåt, för vem vill vara samma gamla hela tiden?



The catch

Jaha ännu en härlig ledig dag till ända, fast tid finns kvar för Pretty Woman och mys med mina älskade hundar. För tillfället är det bara råttan jag har hos mig det andra lilla livet har somnat på Mattias axel i sängen. Så söta ♥
Dagen bestod av shopping i Norrköping -IGEN- med Sandra. Sedan så fixade och trixade vi till hennes balkong som blev så gullig med lite balkonglådor och pelargoner. Fast hennes hus är inte att leka med, kusliga korridorer och mysko dörrar, huu.




Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Weekend

Söndagen var en väldigt jobbig och förvirrad dag på jobbet, inget klaffade och det rådde oorganiserat kaos, jag hatade det. Men även det arbetspasset tog slut till min stora glädje. Väl hemma så tog jag en dusch och tänkte avsluta kvällen sovandes i soffan, vilket inte blev fallet. Bella/Emma tittade över och istället blev det prat och vin, för stackars Emmas del så blev det BURN :) Söndagen innebar även att A begav sig till norge igen och ingen är mer ledsen än jag, men då har jag en anledning att fly från staden någon gång i sommar.

Idag så står det nog shopping, träning, promenad och vänner på schemat. Nu när graderna stiger så skriker min garderob efter fina sommarkläder. Min Shopping-kumpan jobbar så jag får klara mig utan henne, men framåt kvällen så hoppas jag på lite härligt umgänge ♥



RSS 2.0