Va faan..

jag brukar ju vara pigg såhär dags men nu krullar sig ögonlocken och kräver sin sömn, ska lyda. Snart.
Fårr korrigera min text mycket nu känner jag pga. att mina ögon och fingrar inte samarbetar, så sömnig blev jag.

Kollar på ett fetto för övrigt på tv som fått en bypass, gått ned mycket i vikt och som nu ska operera bort allt överflöd. Usch, snuskigt. Någon annan som för övrigt har mycket överflöd är jag. Därför fick jag iväg mig själv till gymmet förut, var väldigt skönt. Varför gör jag inte det oftare för?

Annars så har jag haft en väldigt bra och glad dag som bestått av shopping (mest skit), en fin promenad med sannis och umgänge med sandra på kvällen. Hann även besöka min mormor, hon är söt hon. Mattias har jag knappt sett till alls, tråkigt men kanske tur för honom eftersom jag bara har lyckats med att vara sur på honom idag. Förlåt :) Ska försöka med att vara en glad och mysig flickvän nu och krypa ihop i sängen med honom.

Imorgon blir det vitt vin och safiren! Jag ska bara dricka vin, inge sprit. Påminn mig om det kära vänner om ca 24h.

Godnattpuss



Deminas Viggo // Zeclas Lacerta 'Alice'

Hittade lite sötis bilder på Alice pappa Viggo...riktig liten koloss :)



Bilder från: www.deminas.se

What goes around comes around

Jaha ja..precis varit ute på en långpromenad med alla voffisar. Kanske hinner med träning innan jag börjar jobba men det tar emot, min mage eller rättare sagt mina äggstockar protesterar vilt mot alla rörelsemönster idag. Klämmer i mig lite Power King och hoppas på att de blir snällare.

Var även och storhandlade på Willys förut och den hemska notan hamnade på 1300.-, men nu har vi mat så vi och hundarna klarar oss ett tag. Vet inte men mat, bensin och el tar alltid emot att betala, men det är väl bara att vänja sig. Någon dag måste man ju bli vuxen...

Rosing igår, min kommentar till programmet är... ja vette tusan men roligt var det. Finns många muppar i detta avlånga land i alla fall. Det har bevisat sig många gånger om,haha
- Du ser väldigt ungdomlig ut  - Vad skulle du tycka om Linda fick barn med en brasilianare - Och så har jag gjort allt i miniatyrer.

The offside



Behöver jag säga att jag är avundsjuk..?

Running around

Härliga sol, älskar't. Varit ute på en fin promenad i snön med alla dessa hundar...

Nu ska jag motionera mig själv också, hinner inte till HG så får ta orbitreken här hemma. Måste hinna med lite städning och en till prom innan jag börjar jobba 17. Fast det är knappt att det räknas eftersom jag slutar 20.00 och då blir det kaffe och Rosing med S :)

oh mitt huvud är elakt mot mig,ont ont.


Frågan är om hon själv tycker att hon är het på den här bilden?
Less is bore?


23.02.09




Alice på istravet, lite kallt var det allt :)





Resultatet i hallen efter tapetsering,målning och shopping på Ikea.
Dock en bit kvar innehållande golvbyte, gardinköp och tavelköp

Nu blir det dusch och sedan nyköping...


Zsa Zsa Zsu

Jag älskar Zsa Zsa Zsu, den kittlande känslan av kärlek som poppar upp titt som tätt. Visst så är jag alltid kär i min Mattias men ibland så kan man fastna i sina egna tankar och komma på sig själv att man sitter med ett fjantigt flin och tänker på hur mycket - Jag faktiskt älskar honom. Som idag när jag kom hem från jobbet och han hade med hjälp av hundarna byggt en liten snögrotta. Han blir nog en fin pappa.

Tror inte jag förstått hur mycket jag egentligen varit ledig i feb. Jag måste verkligen njuta av detta innan allt sätter igång igen. Ta hand lite om mig själv, äta rätt och träna. Sommaren är närmare än vad man tror.

Snart så är det dags för min K och komma hem igen, inte många veckor kvar nu. Helt sjukt att det verkligen har gått ett helt år snart sedan jag såg henne sist.

Dags att ta ut voffarna en sista gång innan jag kör sängläge med bok. Förresten så har jag räknat tokigt, alice är ju bara 5 månader, så fel man kan ha ibland.

- Bra härligt med sommar!


For the record

Sitter och myser i soffan med en smoothie efter en dag ute på öljaren kollandes på istrav. Lillbebis fick följa med och for the record så väger hon 23kg, alltså så har hon gått upp 11kg på 8 veckor. Duktig tjej.

Var uppe tidigt idag så tänkte unna mig själv lite välförtjänt vila innan jag börjar jobba 22.00
Tänkte ta mig ett härligt skumbad innan -kanel & vanilj- .

Just Dance- Hade gärna bytt barjobb inatt mot barhäng+dansgolv.

Economy

Dagen har inte varit givande för vår ekonomi men helt ärligt så struntar jag i det. Jag vill få det fint hemma.
Precis hemkommen från Ikea så nu ska vi fixa ihop allt, och med vi så menar jag Mattias, jag håller i piffningen.
Det är synd att man inte är tätare än vad man är, tänk vad fint jag kunde få hemma. -Dreaming-

Snygging?


Ja..ibland känner man sig riktigt attraktiv ;)

Torsdag

Vilken himla tråkdag, har inte riktigt motivation till något. Har varit ute på prom så nu ligger hundarna och snarkar bredvid mig... nu då? Blev inte riktigt till att dominera igår, kom på plats 17--av 20!

17 april jobbar lilla Mattias sin sista dag, jävla skit.

Imorgon ska jag shoppa loss på Ikea, ska försöka få hallen på övervåningen färdig så man slipper blunda och skämmas så fort man går förbi.

We´re not gonna sit in silence

Tänk vad mycket man kan få gjort om ens vänner jobbar. Har hunnit städat och fejat riktigt ordentligt idag och nu så känner jag mig värd en kopp kaffe. Sedan ska dra mitt feta arsle till Hälsogymet och springa tills jag spyr. Härligt!

Ikväll blir det gokart och middag med jobbet, jag tror jag ska dominera :)
Idag så fyller även pluttis 6 månader.

..we're not gonna live in fear


NightCard


Almenackan

Ja då är min almenacka fullklottrade närmaste helgerna och en tid framöver med jobb, jobb.
Så blir väl lugnt på alkohol och dansfronten ett tag framöver då. Får se till att dra in pengar på helgerna nu istället för göra av med dem. Göra av med pengar är något som jag övrigt är jävligt bra på..! Äh lite roligt ska jag väl också lyckas ha mellan varven.

Även tapetserat hallen på övre våningen idag (Mattias och Esa) så nu är det bara jag som ska gå loss på Ikea innan det äntligen är färdigt, och det är inget jag tackar nej till :)

Valentin

Äntligen hemkommen efter 12h jobb,jobb. En dag som gick väldigt fort, inte ofta man har stora lyckan att säga så:)
Är inte van att ha något att tjöta med nu förtiden när man mest jobbar själv så tiden flög iväg idag med Bella i serv.
Mattias hade bakat kärleksmuffin dagen till ära och STÄDAT och ORGANISERAT min walk in garderob. JÄTTEtack för det, det bästa på länge. Det är kärlek...
Skulle ju själv ha gjort det för en tid sen men tror ingen riktigt förstår hur överjävlig den såg ut. Jag orkade liksom bara inte.

Imorgon så blir det en mysig hemma-dag utan massa måsten bara pyssel och lugn. Förhopningsvis så är jag jobb-befriad fram till nästa lördag, tänk hela sju dagar! Vad mycket jag måste få gjort?

Nu ska jag badda Beccis ögo ( bara varar och rinner ) och sen ska jag soova..ZZz

Twist & Turn

Jag är faktiskt väldigt trött måste jag medge, inte för att jag brukar vara så värst pigg överlag men så här dags om kvällarna brukar jag vara hyfsad. Mest pga. att jobbet tvingat en att ha en psyko dygnsrytm, fast rytm kan man väl inte ens kalla det. Ingen dag har samma tid som nästa i princip. Visst ibland är det skönt att ha varierade jobbtider men ibland så längtar jag verkligen efter 07-16, bara vardagar aldrig helger...! Man skulle kunna planera in ett liv någonstans där emellan. Att kunna få rutiner på mat,träning skulle vara så skönt. Ibland får man i sig lunch men ingen frukost, ibland bara massa mat i farten, min kropp mår inte bra. Den vill ha rutiner och träning.
I sommar så får jag två månader då jag vet hur jag jobbar och vet när jag är ledig, är det någon som förstår hur skönt det ska bli? :)

Imorgon så är det Alla <3 Dag och jag jobbar heela förmiddagen/eftermiddagen/kvällen. Så inte blev det mycket till romantik och gulligull men man kan ju ta vilken annan dag som helst till det. Känns lite påtvingat att behöva vara så överambitiös just en dag om året. Jag lägger ner det och förösker älska min Mattias lika mycket året om.

Plus att imorgon så har jag egentligen namnsdag, bara det att några idioter valde att ta bort mitt vackra namn ur almenackan för ett par år sedan. Tacksamt.


Det fixar sig alltid

Jag tror verkligen på det, att allt alltid ordnar sig men det är synd att det oftast är en väg tills allt är rosenrött igen.
Det är som jag alltid sagt och alltid kommer att säga; Man får inte ha det för bra. Har man det för bra är det alltid någonting som händer som ruckar på fasaden. Det.slår.aldrig.fel.
Ironin i sig är väl att det är fredagen den 13:e idag och det är idag Mattias får reda på om han blir uppsagd. Under kan ju ske men det är fan inte troligt. Jag vill inte börja snåla, jag är inte bra på det (!).

Jag talade specifikt om för mina kära hundar inatt innan jag gick för att sova att - Jag vill inte att ni väcker mig tidigt imorgon! De lyssnade tydligen inte på det örat utan ville väcka mig med tjo och tjim plus massa,massa pussar (mest från Alice sida vill säga) på tok för tidigt. Egentligen inte men jobbade till 02 och det tar tid för mig att varva ner.
Jag stod i puben med ett påklistrat leende -stundtals- och kollade på alla människor i alla åldrar bli fulla som kastruller.
Jag vill också ha roligt, dansa och skratta hela natten!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en smoothie och kolla på Vänner.

-Puss-

Error

Helt plötsligt så blev allt hopplöst och nattsvart.

torsdag

ut med alla hundar och fia.
sedan städa huset och sedan jobb... blä!

I´ll be there for you

Unnar mig själv ett glas vin, en kiwi och så vänner, behövs efter en på tok för lång arbetsdag.
Mina fötter värker.

Imorgon så ska jag och lillvoffi på vår första kurs, ska bli så spännande och roligt!

TaxAlice


Pest eller kolera?


Vet inte vilket som är värst, vakna okristligt tidigt en lördag eller behöva åka till jobbet en lördag.

06.02.09

Ut en sväng med alla hundar i snön! Behöver lite friskluft för att piggna till känner jag.

06.02.09

Ut en sväng med alla hundar i snön! Behöver lite friskluft för att piggna till känner jag.

WinterWonderland

Helt plötsligt utan förvarning så blev det super-vinter. Jag som hade börjat hoppas på ljusare tider men det är väl bara att göra det bästa av situationen. Mer bus med vovvarna i snön.

Väntar nu på att svärfar ska hämta deras hund sen ska jag väl ut själv och gå en sväng. Så idag har jag tampats med fyra hundar i alla dess storlekar. Tur är att de bestämt sig för att vara lugna och sansade idag.

Dagen har gått väldigt fort och som vanligt så har jag inte fått något gjort. Fick aldrig riktigt någon ro till sömn inatt, solade som vanligt mer än vad min kropp klarar av och fick soleksem. Det är knappt något jag önskar min värsta fiende.
Sista gången för natten jag kollade på klockan så var den 04.30 och sedan första gången på morgonen 06.15...skönt!
Lyckades dock somna någon timme sen framåt 08.00 på golvet i sovrummet med Alice på magen :)

Så var det huset som skulle städas idag också, det brukar gå av bara farten när man är igång men det är att sättas igång som brukar vara det luriga. Behöver även se över all tvätt och min garderob, inget är på rätt plats och som vanligt så har jag hur mycket kläder som helst men ändå aldrig något att ha på mig. Det är ett mysterium.

puss!

Oh the weather outside is brightful..

Monopol och wok, fint fint.

Nu får vintern ge sig jag behöver ljus och sol... jag är orkeslös och så otroligt oentusiastisk. Det enda jag orkar med är att soova.

Eller är det så att jag behöver vara med om lite roligt helt enkelt och lite förnyelse. Jag blir så fruktansvärt uttråkad av att bara göra samma sak hela tiden. Eller det beror väl på under vilken kategoria man menar egentligen. Det jag inte orkar med är all jävla TJAT och MÅSTEN. För tillfället så känner jag mig inte nöjd med många...


usch..!!


Vacation

Nu är det bokat, 20-27/8 så befinner jag mig på Agia Marinas strand lapar sol och dricker drinkar :)
Är ju ett tag kvar men jag längtar redan!

Tisdag---

En ganska så skön dag med tapettittande,promenader,träning och matlagning.
Nu ska jag titta runt efter inredning och förhoppningsvis beställa hem lite :)


RSS 2.0