Vilket hundliv!



En dag på nyköpings BK, är det inte en ståtlig samling så säg...?



Sandra fick agera fotograf och tog den här fina bilden på en uppställd Alice. Synd bara att mina tjockis ben är i vägen. Nu satsar vi även på SSU utställningen som går av stapeln i juli.



Fina lilla Dex :) Övning ger färdighet.



Våra älskade ser lika tröga ut som vanligt..hihi


Roses are pink



Fick fina rosor av min fina sambo idag...



... och då blev jag så här glad!



Gladare blev jag när jag såg vårtecken kika fram ute i trädgården, härligt!

Just NU är himla bra. Inte allt men just Det.
Imorgon bär det av till Nyköpings BK för att pusha för rasen rottweiler till nyköpings SUCCE läsare. Får väl se hur det går men det kan bli roligt, visa vad lilla madame går för om inte annat bara visa upp hennes fina nuna :)





Logik.

Just nu är kroppen och hjärnan som en gammal urdragen disktrasa. En vecka som har spenderats i ett tempo i 180 toppades ikväll med så himla mycket folk på stadens hotell.  Så otroligt mycket att jag bara ett tag ville därifrån men det var bara att bita ihop och fortsätta köra och visst är det ändå ett roligt yrke... Full rulle är min grej helt enkelt, toppen är ju att man har så underbara kollegor också! :)

Nej nu lockar sängen mer än detta så kärlek till er alla, pusshej!




Saknar mina favvo tjejer


Living in the fastlane

Mycket att göra idag innan jobbstart tar sin början och antagligen fullt upp hela kvällen lång, AW'n är fullbokad.
När to do listan redan när man slår upp ögonen är så låång så känns det svårare att ta sig för dumt nog. Så nu sitter jag mest apatisk i soffan och laddar energi.

Imorgon blir det fullt hus här hemma när Mattias vänner från S-tälje kommer och invarderar. Så 10 sovplatser ska mirakulöst ordnas...

Sovrummet börjar inta en skepnad av vitt och som jag gillar det, stort tack till Oscar som kämpar och sliter!

Kärleken idag går till min sambo som verkar vara nere i en svacka ♥ Jag älskar dig. Även till min lilla mamma som spenderar mer tid på vägarna till och från Eskilstuna än i sin älskade soffa ;)




Stay Polite

Terapi målar bort frustrationen och stressen som sakta smyger sig på. Kan inte dagarna ha fler timmar?
Jag vill verkligen bara vara duktig på allt:  en bra vän, dotter, arbetskamrat, hundägare, sambo, syster... etc etc.
Jag vill ha ett fint hem, fint yttre & innre. Jag vill hinna med allt, vill inte missa någonting. Kan man vara och ha allt eller måste man börja prioritera?



Utställning!



Min lilla sötnöt!


Två helger i rad i maj så far jag och Alice iväg på utställning, ska bli så roligt!
Första blir här i Katrineholm och andra i Oxelösund. Nu blir det till att ställa i vuxen klass för första gången, mer konkurrans och hårdare domare betyder det.

Äntligen tog jag mig ut på planen ikväll för lite kvalitetstid med Alice och lyd/ utst. träning, skönt att snön börjar smälta så man kan komma igång.


Fuck off

Mitt humör pendlar mellan att vilja nita någon och vilja sitta under och filt och gråta som ett litet barn. PMS'en är värre än vanligt och helt ärligt så försöker jag för kung och fosterland tygla mitt djävulska humör, är rädd bara att jag inte lyckats någe vidare. Har bestämt mig för att kolla upp vad jag kan få för hjälp för det här fungerar ju seriöst inte, att varje månad bli ett argt/ledset känslomässigt vrak är inget jag njuter av tro mig. Och alla som tror att det är påhitt kan fan dra åt helvete! Jag lider med de som får stå ut med mig dessa dagar men tack för att ni gör det ändå ♥  Snart, snart är det över och då kan jag äntligen dra på mig mitt riktiga leende istället för det här krampaktigt fejkade smilet.





Release me



Det bara ryser i kroppen, hon är så himla bra, Rösten är helt otroligt, stundtals blir det till och med lite falskt men det är bara så rätt... Vissa låtar berör en ända in i själen och det här är precis en sådan.

Ska upp och mysa ner mig i sängen med alla djuren plus min boo och ladda inför imorgon då jag SKA ha en städardag innan jobbstart.

Mentaltest 16/1-10

16.01.2010 mentaltestades min lilla Zeclas Lacerta "Alice", Lacerta som för övrigt betyder Ödlan på latin och är ett stjärntecken. Så jag och min lilla ödla kämpade på ute i skogen och inte i vilket temperatur heller ska nämnas. Det var sviiinkallt!



Testledaren hälsar Alice välkomen och det kliar ju bara såå skönt..!



Iväg efter haren som ska fångas...



... och det gick ju alldeles utmärkt



Snart bär det iväg för att leta upp en konstig filur som gömt sig i busken



filuren visade sig ju vara rolig!



Overallen i skogen som bara dök upp hastigt och lustigt var inte så farlig trots allt



Skrammel vad man rätt van med hemifrån ;)



Spökena var nog värst, läskiga som få men även detta gick som en dans



Att busa medans lite skott avfyrades bredvid var inte heller några problem.


- Alla bilder är lånade från www.zeclas.se
Hela dagen gick kanon och jag är så stolt över min lilla Ödla som inte alls är så feg som jag alltid trott. När det väl gäller så lyser hon som den riktiga stjärna hon är ♥  Imorgon ska jag nog få till lite spår och lydnad, äntligen börjar snön försvinna så man kan bege sig ut i skog och mark för att träna.


Att fånga en fjäril

Ska pallra mig upp till sovrummet och ta tag i att flytta/kånka bort allt så att Oskar får plats med spackel och allt vad nya tapeter innebär. Det blir trots allt hel vita väggar, mycket för att hittade en divan som är blommig. Satsar nu på inredning som är blommit och dullidull. Mattias drar en lättnadssuck eftersom han slapp de rosa blommiga tapeterna. Kanske hade hans manlighet försvunnit om han tvingats sova i en rosa prinsess rum...?

Det som är så förvånade är att människor kan skifta personlighet så väldans fort. Tråkigt för de som hamnar mitt emellan och inte riktigt vet varför... Kanske ligger det mycket bakom men det enklaste då vore nog att berätta det i så fall. Att skicka en människa in i en ofrivillig känslomässig berg och dalbana skulle kunna besparas med bara lite ärlighet.  Vissa vänner vet man är föralltid och vissa byts med tiden ut, kanske är det så att man med tiden växer ifrån varandra. För visst är det så att man måste ta hand och jobba på sina förhållanden i livet oavsett om de gäller sin kärlek eller sina vänner.

Jag har tur som har ett fåtal riktiga vänner som har en självklar plats i mitt hjärta. De ska jag värna om♥

att fånga en fjäril, som vill
fälla vingarna ut över världen, en fjäril som flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
vilken kärlek som helst, hur som helst

Idag är en bättre dag. En dag som inte tyngs av tankar som snurrar runt, runt...









Jag ger dig min morgon




Inga ord eller bokstäver infinner sig, det får räcka med detta som avslut för denna vecka.










Overloaded

Snart är det allt eller inget. Som det är nu så lever jag i en gråzon...



Iväg för att jobba, puss


.......



Ser ju inte helt fel ut...



Mina förhoppningar om helgen är att sovrummet börjar ta form. Tvingade Oskar att lova att sovrummet ska vara färdig tapetserat den 26/3 och då är det väl på tiden för mig att köpa dessa tapeter. Frågan är bara vilka tapeter det blir, blir det de blommiga eller helvita? Ifall de blommiga väljs blir det då i hela rummet eller fondvägg..? Ger mig ut på slutgltig tapetjakt imorgon.

Imorgon återvänder jag för ett par timmar till statts reception, där min statt resa tog sin början. Det ska bli riktigt roligt! Inte för att jag skulle vilja byta med min nuvarande tjänst men lite variation är bara nyttigt. Jag trivs verkligen med mitt jobb, att man kan ha turen att hamna på ett sånt härligt ställe. Självklart så finns det svackor överallt och ibland så är jag så trött, så trött men det är det värt :)

Tankar: Att folk med bebisar har så himla mycket frikort irriterar mig något fruktansvärt. Självklart kan det vara förståligt och näppeligen så kommer även jag hamna där en vacker dag och få ta del av dessa. Men just NU så stör det mig.

Nu ska jag gå ut och gå med min s.k. bebis.




Här stinker av gammalt groll

Idag har det varit ännu en härlig dag med sol och till råga på allt har jag varit ledig! Och oj vad saker jag hunnit med... vaknade 08.56 och drog iväg till norrköping med Sandra, blev bara en snabbis för mormor födelsedags tårta skulle minsann hämtas 12.30 så efter det blev det möte med banken. Vuxen poängen bara ramlade in då både fond och pension sparande fixades. Sedan har dagen/kvällen kantats firande av mormor och träning med S :) Inte var det frivilligt men ibland behövs en spark i baken för att orka när ögonen är trötta.

Imorgon är det jobb 9-18 sedan är det träning som gäller igen, skönt!

Nu blir det sängen med boo♥

 


Tyst & stilla.

...hur har jag kunnat förbise Lars W's talang, nu har mitt intresse vaknat och visst skulle en konsert i sommar sitta rätt fint?

Micke liten ringde och väckte mig kl 13.00 idag och tur var väl det annars hade jag väl sovit bort verkligen hela dagen. Så fick fick en kaffe kompis i e.m. och antalet koppar har vandrat ner längs min strupe idag och fick även till en härlig långpromenad. Välbehövligt.. skulle försöka vara ambitiös och träna ikväll också men just nu är orken och motivationen tyvärr nere på noll. Får ta en shake till middag istället för att väga upp det.

Längtar till sovrummet är färdigt, sitter ivrigt och letar efter inredning på nätet, synd bara att kassan inte är fetare än vad den är.


Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril


06:01

Det konstiga är att jag alltid rar mig för att gå och lägga mig på lördag nätter/morgonarna för att jag vet att jag kommer vakna och må lite som en påse grus. Den här helgen har blivit kantad av två sena jobbpass och då vet jag att mina misstankar om ett trött inre och yttre morgon är ett faktum... Ska alldeles strax dra mina än så länge inbillat övertröttspigga kropp och knopp upp till sängen och krypa ner. Kylan är tyvärr påtaglig då det smällde till och blev -21.

Imorgon så tar jag tag i mitt yttre igen, motivationen har inte varit på topp de senaste veckorna och har resulterat i att kilona sitter där de sitter, hade kommit in i ett sådant härligt flow där hungern inte gjorde sig påmind och sötsuget var som bortblåst...ska ska ska komma dit igen.

Nu slår klockan 06.00 och jag slår i samma veva av datorn.
Puss

Love is in the air

 

Det är lite vår i luften idag och jag njuuter, ljus och solksken är som balsam för själen för mig just nu. Hela min kropp bara skriker efter vår...

Fick ledigt kvällen igår efter lunch jobb och oj vad mycket jag hann med. Träning med Malin och Sandra, promenad mes Sandra och vovvarna och slutligen middag och tjejsnack med Bella på Statt. Var trött som få och inte blev det bättre efter lite vin men jag hade det mysigt ändå dock så hoppade jag Harrys och gick istället hem och la mig bredvid boo ♥

Nu ska det hinnas med lite städning innan jobbstart 15.30.


 








Nice lookin' lady





Snygg tjej med former som gör mig avundsjuk. Det är just det att man vill inte se ut som ett jävla catwalk anorexi fall och inte heller som en flodko, utan just något mitt emellan och då så passar Rihanna rätt bra in.

Imorgon så skulle jag spenderat min dagtid uppe i Sthlm på barista utbildning, tyvärr så är ju inte väder gudarna med mig, vilket innebar mer snö! Istället får jag ta en härlig sovmorgon och sedan göra precis vad jag vill fram till kl 17 då det vankas jobb. Nu däremot så vankas det sänggående för mig... Så over and out!


BFF <3

Misstänker att lilla skruttan fått kennelhosta, inte alls roligt men får hoppas att det går över illa kvickt och att hon inte mår dåligt av det.

Idag är Alice även barnvakt åt inte så lilla Dex, de ligger mest och tar det lugnt och myser. Det var ju tokigt om hon nu har kennelhostan men håller tummarna att han inte blir smittad isf. Tydligen har det spridits sig efter utställningen som var i Duveholm i mitten av januari, tråkigt men det är ju sånt som händer.






hihi..inte den smartaste uppsynen <3



Gullungar

RSS 2.0