Mys

 

Min pussgurka <3


Go out and smash it, jump, jump!

Min plattång trampade jag sönder, hur ska det gå nu!? Mitt vågiga hår är otänkbart en jobbkväll, fuck.
Äntligen så är jag ledig imorgon *håller tummarna* vilket innebär vin och dans för mig, yeeey!

Det är så himla skönt att inte vara gamla bittra Tina längre, tänk vad livet kan vara skönt att leva bara man ser det från den positiva sidan istället för den tråkiga/pessimistiska. Livet är tufft att hantera, tro mig jag vet.
Trots detta så lever jag nu mer än någonsin, för det gäller att passa på. Livet är för kort och skört för att inte njuta av det. Jag orkar inte bråka med folk nu för tiden, orkar/ vill inte vara sur, för tänk en dag så kanske de inte finns där längre.



När blev fest  ett synonym för liv?




Mina tankar går till Carros familj och vänner.
Du var en sån sprudlande och glad tjej, inte kan väl någon ha undgått detta?
Sov gott.


I förhand...

så ber jag om ursäkt för lite gamla bilder, hittade de och kunde helt enkelt låta bli...
Vilka bekymmerslösa tider!









hoppedihopp



Fika med Sandrisen nu, gäller till att skynda sig för jag är seeen :)


Stay Polite



Something called pure love.



Måndagens bestyr

Idag är en sådan dag då jag hoppas få mycket gjort innan jag börjar jobba 17.00.
Huset ska städas, räkningarna ska betalas, hunden ska få spåra, bra jobb-almenacka ska köpas, tvätten ska tvättas och förhopningsvis ska jag hinna sätta mig ner med någon vän och fika mitt i allt.




Söndagsmys

Det var enkelt och vackert, du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden – jag såg den
Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig





Överskrift?

Hemma efter en dag/natt på jobbet som blev förvånansvärt tungjobbad, det konstigaste var nog att jag inte förstår hur det kunde bli så sent som det blev. Vet inte om jag är trött eller pigg, egentligen så är jag nog helt slut om jag ska vara ärlig men är rätt uppe i varv fortfarande. Fick med mig en full Anna hem som tacksamt nog fick dricka lite vin med mig men dock så somnade hon nyss bredvid mig på soffan så då är det bara jag vaken som vanligt.
En sovande Anna på vänster sida och en Mattias på höger, båda lika onyktra skulle jag tro men de ser rätt nöjda ut (: Mattias är väl mer än nöjd över kvällen hoppas jag, blev årets spelare och allt.. duktig.

Imorgon blir det äppelpaj, julmust och glögg..hihi

Jaja natti, natti

A new day is born



Nya tag för en ny dag. Gårdagen gick super, nerverna var obefogade.
Ska försöka vila lite för sen är det full fart.


Chai Latte

Inkommen från en kall höstpromenad med Alice och vad skulle passa bättre att värma sig med än en chai latte?



Nu ska jag piffa snabbt för sen ska jag möta upp Karlsson på stan för sushi, mums!

Let's live it out

Let's do it
Easy come
Easy go

Dagen började med smärta i äggstocken och trötta ögon, härligt början liksom. Tur är att man har härliga människor runt sig som ställt det tillrätta. Dock så är mitt humör inget att lita på i dessa pms tider, om en vecka eller så kanske jag är på banan igen..
Ryggen knäcktes till på e.m. och är nu som ny igen, den där Tina gör underverk.
Kvällssällskap fick jag av Sandra, simon och dexter. Dexter och Alice röjde runt som vanligt och som vanligt är man rädd att lilla, tuffa, monster dexter ska få ont någonstans. Egentligen så sköter de väl det där bäst själva, valpar tål ju mer än vad man tror. Så mycket som tikarna och de andra valparna drar omkring på varandra så är det väl lugnt, men ändå så ser de ju så ömtåliga ut (:
Sedan så är en knut i magen borta och skönt är väl det för gå omkring och vara sur/ledsen är det nog ingen som vill. Nu ska allt bli som vanligt igen <3

Nu kom min älskling hem från hockey i Sthlm så nu ska det pussas!

Puss


Baby blue





Inne efter promenad i mörkret, myser till vänner med mina bebisar och funderar på skumbad..?
Det härliga är att varje djur är en egen individ och jag har verkligen haft turen att få unika knäppisar <3

That was when I ruled the world




Blev en räd på Ikea och kom därifrån med en fattigare kassa, tur att det snart är lön så man får lite påfyllning.
Så fort ett projekt är färdig så kommer nästa idé som man vill sätta i verk på en gång, tålamod är inget för mig.
Nu kurrar magen så lite mat skulle sitta fint, sen blir det solning.

Strötittar på bonde söker fru och visst är det lite fjantigt...


Doesn't care enough

Det värsta är att jag är inte dum nog att gå på det, synd. Men allt handlar väl om vad man vill prioritera..?

Hur trött som helst efter igår/idag men om jag somnar tidigt idag så är jag med i matchen imorgon igen för då blir det ikea, härligt med inredning!  Otippat så gick jag och darl ut och åt ikväll, varför sitta hemma när man väl träffas då kan man väl göra något :)
Igår bjöd även på mycket god sushi med Maddo, det var mums och inte blir det sista gången, gott & nyttigt så det föreslår. För visst är det godare än en fet, flottig pizza? (det är fan inte gott alltså.)

Grrr...




Club jumping

 

Har äntligen fått fart på kakelugnen (alldeles själv!), så nu börjar söndags myset. Ska bara tända lite candles först :)

Happy hour

Lyxen för mig nu skulle vara en rygg och fotmassage, ömmar både här och där efter en crazy night. Ändå så är jag nog överlagag rätt nöjd med hur kvällen/natten artade sig men visst kommer det bli skönt att sova imorgon. Ska äntligen försöka sova ut för nämligen så har jag hela huset för mig själv = ingen som kan väcka en på morgonen, endast lilla kissen.
Sambon passade på att åka på en kryssning den här helgen, fint för honom. Men visst kommer jag sakna honom, det är inte ofta man sover helt själv, skulle nog gissa på kanske 2-3 ggr på ett år.


Helt ärligt så orkar inte jag lägga ner någon energi på något som jag struntar rätt så stenhårt i. Egentligen så visste jag det hela tiden.

Kryper till sängs med en AVSTÄNGD mobil vid sidan av kudden, så det så. (:





Shake it

Jaha då sitter man här igen, hemma tidigare än jag trodde dock. Leker lite livsnjutare såhär på nattkvisten, det är jag värd, för visst är det härligt att resonera så ;) Alla andra jävlar kan göra det på riktigt alltför ofta.

Fick med mig Bbus på lite shopping idag, så äntligen har jag ett par iceläckande stövlar plus lte annat shit som alltid behövs. Har börjat shoppa mer än vanligt men någon gång måste man väl även få göra det...? Inte för att jag någonsin bangat shopping men det är skönt att inte vara lika begränsad som innan.

Imorgon blir det även hårfärg, solning, ögonbryn&fransar, me like!


16.10.2009



Skrot kvalite på bilden men budskapet är glasklart : Life is good - alla fall för henne ;)

Nu ska det iväg för att shoppas lite med Bbus innan jobbet kallar 15.00

Fattyboom

I lika that boom, boom pow.

Idag är jag en fruktansvärt glad tjej, det är härligt att ibland känna sån lycka för egentligen ingenting. Det bara spritter i kroppen och energi till tusen. Så nu passar jag på att plugga in mp3 i öronen och ut i spåret tills energin är slut..yeey.



Damn vad snygg hon är


17/10 Jubileum

Den 17/10 är det alltså Hotel Statt's 10 års jubileum, det ska bli så en så rolig kväll! Fast jag kommer jobba så ser jag fram emot det, kan väl inte bli mer än lyckat med en massa bra musik och glada festsugna människor!?


blink blink

Hemma efter två väldigt givande dagar på Villa Källhagn, fint som snus. Dock så kan jag helt ärligt säga : Vi har minsann bättre service. Kanske är det så att ju fler stlärnor och ju finare ställe dassto mer förlitar sig personalen på detta istället för det absolut viktigaste. SERVICEN. Ett par gemytliga leenden kommer man längre på ( i alla fall så är det min uppfattning) än en strikt kostym och en snorkig uppsyn. Påstår inte alls att de på något vis var otrevliga bara väldigt...korrekta, och det kanske helt enkelt inte är min grej. Vissa letar säkert mer efter detta än mina "kompis/öppna sätt" med mina gäster. Vad vet jag?

Har myst med M och A nu framför brasa oc bra film så nu är det väl sängdags så man är pigg imorgon.

Tack snälla sandra/simon för att ni agerade barnvakt, guld värt (: Plus att hon verkar vara helt slut, hon bara sover och sover nu...


Ska vi gå hem till mig?



Min nya lampa som jag hittade i vingåker i fredags, rätt gullig tyckte jag.
Dock så ser man inte emblet som är på broderat på lampan eftersom den lyser.

Imorgon blir det uppstigning 05.30, sjukt att gå upp då när man är vann att snarare lägga sig då. Sen gäller det för förvirrade jag att kliva på rätt tåg, gå av på centralstationen i sthlm och sen hitta Lisa, bara det är ju en pärs för en sån som jag ;)

Sleep Tight.


Liten tjej kikar ut

 Rangelben

 Tittar snällt.


Tiden går så fort, nyss var hon ju pluttis. Man märker verkligen hur fort de växer när man kollar på bilder.
Lilla Dexter tycker jag bara blir större och större så fort man ser honom. Han är en sötnöt, och jag vill att tiden ska gå fort så han blir stor så de kan busa på riktigt (:
Dock så fick min lilla tjej busa på riktigt med Hera idag, råtta mot råtta det var roligt att se.

Egentligen borde jag försöka sova men är pigg som en nötkärna (nu ljuger jag men lite pigg i alla fall).
Ska avverka lite mer tid framför datorn och sen krypa till kojs med bebis och mysa. Hamnade såhär på kvälls/natt/morgonkvisten ute hos mamma, och visst bor hon i skogen det märker man eftersom man tom. fryser om näsan...burrr
Imorgon ska jag även få träffa min Karlsson, det var längesen, roligt roligt!! Ska även försöka tvinga mig till lite tid från Sandrisen, även hon längesen :(  Sen på måndag beger jag mig till Sthlm på ledarskapsutbildning så får väl se hur mycket jag lär mig där, spännande.


Mjuff






Jag saknar vårat liv tillsammans. Finns inga ord som kan trösta, inga gester som kan göra det lättare.


Jahopp

Då är den här helgen på väg att ta slut den också, den har väl varit som vanligt. Skulle ha varit ledig lördag men det bidde inte riktigt så, egentligen så gör det inget då jag ändå var sjukt omotiverad och för trött att göra något vettigt i alla fall. Han med lite kvalitetstid med Mattias i alla fall innan, det är inte ofta vi tar oss tiden men då vi väl gör det är det så värt :)
Vi har så mycket för oss i princip HELA tiden, tro inte att jag är bitter över det för det är jag absolut inte. Efter snart fem år tillsammans så behöver vi inte vara med varandra jämnt. För mig är det så pass att jag skulle bli rent ut sagt galen av att bara vara tillsammans med honom 24/7. Han instämmer nog han också. Dock så finns det ingen bättre än honom, jag älskar dig <3 För övrigt så tycker jag att det är rätt löjligt med sådana som är överjävligt med varandra, allt ska göras tillsammans och man ska ha samma vänner helst också (oftast så är det väl hans som blir dina?). Det roliga är då att händer något så står man oftast där..SJÄLV.
Plus att sådana som är så snabba på att förklara för folk precis hur lyckliga de är, hur bra allt är, hur mycket de älskar varandra egentligen kanske inte alls är såå lyckliga. Tycker mest att det känns patetiskt och falskt. Man vet väl själv hur man har det i sitt förhållande, inte behöver väl hela jävla världen veta det? Var precis så när M och jag hade trubbel i paradiset, jag ville så desperat visa alla att allt var bra när det egentligen inte var det, vad vann jag på det? Sen är det klart att hela världen verkar rosenröd när man är nykär och att man då vill deklarera för alla hur lycklig man faktiskt är men sen så tycker jag att det räcker.
Dock så tycker jag att det är skönt att vi avverkat ett par år och lärt känna varandra utan och innan, det finns nog inget jag inte skulle kunna känna mig obekväm eller nervös över att behöva säga till honom, sen så vet jag att jag kan gå runt och se ut som en lodis och veta att han älskar mig ändå. Säker på att det alltid kommer vara så är jag inte, för visst kan hans känslor för mig ta slut och att han är otrogen... men att gå runt och grubbla på sådant orkar jag inte. Händer det så händer det, inget att göra åt. Livet går alltid vidare.




Arg tjej?


Tröttmössa

Är en trött tjej med lite ont i fötterna, lite dåligt humör. Förhopningsvis så börjar morgondagen med ett leende och utvilad kropp och knopp. Lilla Alice kände av frustrationen och kom med en välbehövlig kram, nu ligger hon med huvudet i mitt knä och kollar med bedjande ögon efter mys/uppmärksamhet. Att djur kan förstå så mycket, de älskar en för den man är. Med de behöver man inte låtsas eller anstränga sig...det räcker med att bara vara sig själv.

Ska försöka sova lite...


RSS 2.0