Candy girls

Precis hemkommen efter trippen till Norrköping, såklart skrattade jag stundtals så jag grät.
Nu ska jag försöka att gå upp och gosa ner mig i sängen med en tidningn eftersom jag vill vakna upp tidigt och utvilad.
Ska vara på Brukshundsklubben 10.00 och innan ska hundarna matas och rastas och jag vill hinna vakna till, vill inte åka dit stressad med mitt dåliga morgon humör.

Även lite sugen på att baka fina rosa cupcakes, blev allt lite sugen på att göra egna efter Sandras och mina fina idag, dock så var det ju i och för sig munkar. På tal om socker så ska jag och crosstrainern bli bästisar imorgon.


-

Nu ska jag iväg och hämta min nya matta, hoppas den är fin och att jag slipper bli sur över att behöva lämna tillbaka den...

En ny vecka...

Vaknade ovanligt sent för att var jag, ganska skönt ändå eftersom lilla Pallis har hållt mig vaken inatt, sjuk igen :(
Vet inte riktigt vad hon får i sig eftersom hon lätt blir dålig i magen och börjar spy. Nu har hon i alla fall fått i sig lite fil och vatten så får hoppas att det stannar kvar. Ska i alla fall knata iväg till affären nu och köpa klorin, för nu ska den vita mattan bli vit igen. Börjar jobba 14.30 så ska försöka få lite gjort innan. Imorgon är jag äntligen ledig och då ska vi iväg till norrköping på kvällen för att se på stand-up = Özz och ut och äta.


-

Jaha nu är jag uppe mitt i en jobb-period igen, det är det enda jag gör. Går upp gör mig iordning, jobbar, kommer hem och sover. Är trött men humöret är ändå på topp. Igår håvade jag in dricks för fulla muggar, så det känns bra i plånboken. För den här månaden blir fattigare än fattigast, härligt! Igår var det earth hour och vi som sprang runt på statt gick in för det och smällde upp massa ljus så det blev helmys och gästerna blev glada.

Mattias fick förlängd varsel till 4/5 så det känns också bra, små steg i taget. Keep your fingers crossed.

Återgår till mitt kaffe

Älsk

Nu ska jag och älsk laga lite mat tillsammans, antar att jag får stå för det mesta av lagandet och han får stå för värmeljus-tändande. Det blir nog bra ska vi se, idag vankas det tacogratäng tror jag. Har rotat igenom både frys, kyl och skafferi på jakt efter lite ätbart. Imorgon är det äntligen lön, men fattiglivet lär väl fortsätta. Nu är huset tomt på hundar endast lilla kissen är med och sällskapar, det är så sällan man är utan dom att det känns väldigt konstigt när man är på tu man hand så här. Får passa på att myysa rejält för kommande dagar är jag själv, själv. Fan så trist.
Tur är att man har sis och sandra som får sponsra en med dvd och DH :)

pusshej!

Ms. morning



En dålig bild men en söt morgontrött/gosig Alice.

Skulle ha städat igår men dt blev inte så mycket av det så ska försöka mig på det igen och sen komma iväg och träna när lilla Sandra behagar vakna :) Imorgon så åker jag upp till Väddo på en kort utbildning på två dagar, hade faktiskt hellre varit hemma. Sover hellre i min egna säng bredvid min Snuffe. Bebisarna får hänga med moster i två dagar i nyköping tills jag kommer hem.

.


Nu ska jag dra med mig S till gymmet, här ska svettas


Planer

Har hittat min häst. Irish cob, kan dom vara sötare? Jag vill ha,ha! Jag tror jag så småningom ska muta in mig i mammas stall med en 'liten' polle, en vanlig Linus eller en sån här björn..? Det blir svårt. Mattias lär ju bli galen på mig när jag kommer drällandes med en häst sen också, plus att jag vill ha en get, ett par kaniner, en bebis..ja det var väl allt i princip. Är man en bonn-unge så är man. Jag undrar bara hur jag ska hinna med allt, men kan mamma så kan jag. Jag älskar min underbara duktiga mami.

Imorgon är jag ledig så då ska jagträna häcken av mig och gå benen av mig.


-


Freedag

Skönt att kunna tänka att det är fredag och jag är verkligen ledig hela helgen, det är fan inte ofta. Som jag ska njuta.
Min njutning börjar NU med ett glas vin, eller mer ett halvt om man ska vara ärlig. Annars så måste jag bara erkänna att jag är väldigt trött, blir lite tokigt när man jobbar länge och sent och börjar tidigt. Fast bättre det än jobbat sent en kväll till.
Nej nu kommer mattias indrällande med sina grabbar, hockey och ölande står på deras schema idag.  Snäll flickvän som jag är så flyr jag snart fältet.

Happy holiday!

Shihoo

Är stolt som en tupp över min lilla Alice. Var och spårade med henne idag igen, fick bra hjälp av Kicki och idag satt det.
Lite tveksamheter i början men sen gick det av bara farten :) Bäst gick det när lillsnurpan skulle spåra rätt på mamma då var det bara näsan ner och rätt på..! Becca fick också prova på det fast i en annan skog, gick väl hyfsat, fast det var mycket rådjur där så dom var väl lite roligare än träpinnarna gömda i blåbärsbuskar.

Nu blir det Tacos!

Pusshej

God morgon!

Vaknar och är glad och pigg 06:45, 45 min innan jag egentligen skulle gå upp. Det är lätt gjort när man märker att det börjar bli vår, jag älskar vädret! Nu har jag i alla fall klämt i mig en kopp te och makrill i tomatsås till lite Satc så nu är det dags för en lång-morgon promenad med mina små bebisar. Sen ska jag iväg och slänga lite grejor och sen till jobbet ett par timmar. Vill inte att säsongen ska dra igång, jag går så gärna hemma och skruttar såhär på vårkanten.



Fan fan

Åh så kommer det en jävla shomme pecis lagom till slutet av Rosing så jag missar det!!
Och vad var det för viktigt han hade att säga...jo han ville sälja på mig massa medicinböcker.
Vem fan tror han att jag är en medelålders hypokondriker som inte har något bättre för sig än att leta sjukdomar på en själv? Sur jag blev nu. Plus att boxern precis började strula, typsikt.

Spårningen med Alice gick väl sådär måste jag väl erkänna, hon hade bättre saker för sig nämligen korvätande. Mitt eget fel egentligen hon fick ju upp spåret men tyckte korven var godare, Kan ju inte begära för mycket heller första gången, blir nog bättre med tiden.. Annars var hon jätte duktig, höll sig vid mammas sida hela tiden. Lilla mammagris ♥

Imorgon ska jag jobba och sen förhoppningsvis ha myyskväll med Sandrisen.

16.03.09

Sitter som vanligt och skrotar i soffan framför både datorn och tv'n. Har haft en slödag i nyköping och kholm, varit ute och promenerat i vårvädret och röjt i källaren. Skönt att få undan massa skräp, gillar att kasta och sortera. Fick även till en liten nap på eftermiddagen, längesen man bara kunde ta och somna till sådär närsom, inte dåligt skönt.

Imorgon ska jag röja lite mer, promenera mer och även spåra med Alice och Viggo babysarna. Första gången för lilla Alice så får se om hon tycker att det är roligt och förstår något.

Natti

Grrr

Det är väl så när man själv är perfekt...- Hmm, kanske inte bara så dålig som du själv lilla gumman

Pattfia ro hit min öl...- Finns det något att säga?

Men du är väl en arab?..- Så långt ifrån man kan komma, men kanske finns någon likhet?


Folk som inte känner en har en jävla massa kommentarer , tar det med ett leende men ibland tröttnar jag.
Folk är snabba med att dömma en. Egentligen ska jag väl inte säga något för ibland är jag lika snabb jag.

Arab?

Saturday fever

Gårdagen spenderades först på jobbet och sedan på kvällen med min härliga släkt.  Åt god mat och hade väldigt trevligt.
Idag tänkte jag vara effektiv och dra runt i huset med dammsugaren och moppen.  Mest pga. att lilla Zingo inte mådde så bra inatt utan gick runt huset och spydde, mina snälla hundar gick efter och städade upp innan jag hann dit (usch!!).
Misstänker att hon åt för mycket av det goda efter att ha matvägrat i 2dgr ( hon gillade inte pelles kissungemat). Hon är en förnäm dam som bara äter whiskas torrfoder och pussys "blöt"mat. :)
Senare ikväll blir det jobb,jobb...

Imorgon blir det till att fira min andra mormor nämligen Mattias GullBritt och sedan nyköping.
Leedig ända fram till onsdag, Lyckliga jag!


Pear

Sitter och smaskar i mig ett päron till Satc och fundilurar lite över vart jag lagt min nya VR, jag vill ju läsa lite innan jag somnar. Städade igår och det mesta ryker när jag är i farten och inte ryker på ett bra sätt som organiserat undanplockat utan jag stress-städar vilket betyder nedproppat/inslängt i någon garderob/källare/låda. Jag måste verkligen bli mer organiserad. Suck.

Happy people

Nu är jag glad. Vad mycket bättre man mår när man fått leka av sig med sina vänner. Idag har jag ju faktiskt hunnit med två, lyckliga jag. Vad vore man utan de egentligen, deprimerad/patetisk och antagligen självmordsbenägen efter alla tankar man får behålla för sig själv. Tack för att ni finns! <3


Ugly girl

Ska masa mig iväg till duschen och göra mig själv ren och fräsch, för idag orkar jag inte med ännu en ful-dag. Jag och Bella konkurrerade om ful platsen igår, båda mådde lika dåligt och försökte att gömma sig lika ihärdigt från gästerna.
Tacken för det blev en kommentar i gästboken: Underbara flickor som var i köket.
Förväntade mig något elakt men kanske såg de hur synd det var om oss, haha


Material girl

De som säger att man inte kan köpa lycka har aldrig köpt en liten söt voffsing. Så är det, jag blir lycklig av mina bebisar och dem har jag köpt, alltså går det att köpa lycka.

Min kropp och mitt sinne mår lite bättre nu efter många doser alvedon och halstabletter. Så imorgon hoppas jag på att jag är träningsredo. För nu börjar nedräkningen för 11 april, hughaa.

Idag står cravings för kladdkaka och vispad grädde högt på listan, försöker  med att tok-ignorera och hoppas på det bästa.

Nu ska jag vara olaglig och ladda ner lite härlig musik till mig själv.


Sick sick

Jag som trodde att jag skulle bli bättre ju fler dagar som gick men det blir bara värre. Jag är sjuk och jag tycker faktiskt synd om mig! Helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och bli ompysslad men nej, nej då jag ska jobba.

Karin Anna Rebecka Karlsson



Idag är ingen vanlig dag
Välkommen hem älskade Anna.

Glorifying

                                
There's no way
You move me
Watch me
                                                                Myskväll med mig själv 
Dress me                                                                 + god mat och vänner s.7
Can't impress me
I'm not
Changing
I´m just


Grönsaksbiffar, avocado, alfa groddar, rödlök, tomat och sallad -mums-



Make sure you catch me from my good side

Arrivals

Blir så glad av att se solen, härligt härligt! Nyss hemkommen efter en hyfsad god räksallad-lunch med Madelene och nu vill jag ut och gåå. Får bli jag och Becca som the old days, lillskrutt får stanna hemma hon har en långpromenad idag redan så hon får ta en lite senare. När man är liten så får man inte gå lika mycket som den stora voffen. Hon håller inte med.

Carbs

Blev inte mycket till sömn inatt, min kropp har gått i strejk. Vet inte riktigt varför men något fel har jag säkert gjort (:

Nu ska jag förbereda en frukost till mig, syster och chrille. Idag blir det frulle på mitt nya sätt. Ska bli skönt med ändring, nu eller aldrig, för snart är det ändå försent...

Måste våldgästa M idag också, var ju evigheter sen vi träffades och hon har lyckats med att fylla år mitt emellan också.

puss!

damn

...jag tror jag är sjuk :(

09.03.04

Är hemkommen till mamma efter endast 4h jobb, så skulle man ha det oftare. 12-16 är väl perfekt?
Ska försöka få i mig lite te/honung/citron, börjar känna av lite halsont och det är inget jag vill veta av.

Sedan blir det flås och svett på HG!


Forgotten?

Jaja..här sitter jag, mätt som en gris och filurar. Funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad med Beccis och sedan ta ett par vänner innan jag går och lägger mig.

S&S drog nyss efter Rosing och desperate tittande. Har hållt mig borta från desperate, väntar alltid in boxarna men nu så kikade jag och, oj vad besviken jag blev. Vad är det som har hänt, vart är all glamour?

Vad är saken med all bitterhet, folk gillar att vara sura helt enkelt.

pusshej!


03:49

Kommer hem, trött och sliten efter många timmars jobb och vad möts man av...bajs 'diarré' högar i köket och en ledsen Alice. Det är sånt man vill ta redapå 04 på natten.
Tror att jag börjar bli sjuk, började redan igår kväll lägligt som jag skulle försöka få roligt och har inte gett sig än. Blä!

Jaja måste försöka få lite sömn, upp tidigt imorgon.

RSS 2.0