Wino

Unnar mig själv desperate och ett glas vin efter en arbetsdag, det är jag värd :)
haha och imorgon blir det inte bara ett glas..

Laughin

haha..men fy faan vad roliga dom är. " Sveriges värsta bilförare " Det är ju helt sjukt!
Så dålig kan man inte vara...

Nu ska jag packa på mamma att göra en smoothie till mig, ikväll blir det hallon/jordgubb/banan och vanilj. :)

desperate morn´

Gick upp lite tidigare innan jag ska bege mig till jobbet för att kunna nörda lite desperate men nu så ska jag försöka ta mig igenom dusch, smink etc Har så otroligt ont i huvudet så ser inte riktigt fram emot att jobba och inga alvedon hade vi hemma heller :(


Luxury

Tvingade med mig min käre vän Madelene till Kina, det är oftast hon som får ställa upp när jag får begär efter frit. räkor :)
Fick till en snabb visit hos mormor också men nu är jag hemma och ska få till lite städning innan jag ska till hälsog.
Ska försöka ta tag i det här nu, det är nu jag har chansen innan all jobbhets kommer igång igen.
Sedan så bär det av till mami, för matlagningen,spel och film. Mattias fick även det brillianta idén att han skulle cykla dit, bara 3 mil fram och tillbaka sådär i becksvarta mörkret. Hmm..?


Proviva/jordgubb, fan vad gott...varför har jag inte upptäckt den tidigare?

Monday morning


Love is in the air






I love you like a fat kid loves his cake <3

- crossed -

Idag håller vi tummarna!! För mig. Hoppas hoppas

Cookie

Nyss hämtat ut min nya mobil :) skönt at ha en funktionsduglig, så den här veckan så har jag "införskaffat" mig två nya mobiler. Den ena är dock enbart till arbete, för inte tänker jag ringa runt till alla för mina egna stackars slantar.

På tal om slantar så håller jag tummarna för att Mattias inte ska få spaken nu när Js håller på att sparar in. Värdelöst.
Han är nästa som ryker om de ska sparka ännu fler och då, då blir det att hålla hårt i kontona. Det blir ju fint när vi nyss köpt hus. HÅLL TUMMARNA

Imorgon är jag leedig, då ska jag även upp tidigt och göra min del i samhället. Donera blod.


20.01.09

Ska alldeles strax ge mig ut i rusket på en långpromenad med beccis, skönt! Samtidigt som jag sitter här så sitter malin och christian på flyge till thailand, eller om dem redan är framme?
Skönt ska det bli för mig också runt sensommaren för i veckan ska det bokas en resa i två veckor :) frågan är vart?

Orkar verkligen inte jobba idag, helt sjukt omotiverad.


Löördag

Idag har jag haft en skön seg dag. Pallrade mig upp halv 10 när hundarna annonserade att det var dags att gå ut och kissa, så tog mig en skön morgonpromenad och sedan har jag nördat NCIS och sovit lite mer. 
Hade äntligen lagt mitt huvud på kudden runt 02.30 och skulle just till att somna inatt när lilla Mattias kommer hem från krogen full som ett ägg och pratglad så fick väl ingen sömn förrän runt 05 så har varit härlig dimmigt- trött idag.

Ska försöka städa ordning lite innan släkten kommer och invarderar. Fick dock ett städryck inatt efter alla pojkar lämnat huset, så går nog ganska fort.

På måndag drar sis och christian till Thailand i tre veckor och lite avis är jag allt :) men jag får ju ta hand om deras lilla råtta då så det blir ju kul..eh?


Rockchic

Jaha nu blev jag sådär rastlös igen, frågan är vad man ska göra åt saken. Något som däremot skulle behöva göras är köket, all disk står och skriker uppmanande åt mig så fort jag ens sneglar åt det hållet. Fast är nog så busig att jag lämnar det till Mattias så han har något att göra imorgon, han har ju faktiskt semester.
Kvällen i alla fall har bestått av matlagande och filmkollning. Det var jag och Mattias som fick stå för matlagningen, dock inte min Mattias för han satt fastlimmad framför datorn i vanlig ordning. Klack fick ställa upp så vi fick en härlig middag, denna kväll så bjöds det på:

Kycklingfilé med en bulgur"sallad" innehållande soltorkade tomater och basilika, sedan en hemmagjord rödvinsås, sparris och en härlig sallad med avokado och alfalfagroddar i. Lång beskrivning men mätt blev jag.

Snart så tror jag att jag struntar i det här och tackar för mig, har inhandlat mig VR som nog kan roa mig en liten stund.

Pusshej!"

Amor Vincit Omnia

- Kärleken övervinner allt -

Kennlarna i Dunboyne består av ett kallt smutsigt cementgolv. Det droppar från taket så det är alltid blött på cementen och hundarna har svårt att hålla värmen när de inte kan hålla sig torra. Det finns inget mjukt att ligga på och inget dagsljus. Allt är gjort av cement och stål. Atmosfären här inne visar alla tecken på att detta är helvetet på jorden. Hundar som kommer hit släpas in och gnällskriker av olycka och rädsla när de lämnas ensamma i kenneln och ståldörren slår igen bakom dem. Det skär i hjärtat när man bevittnar detta och inte kan göra något. Här har vi sett de olyckligaste hundar man kan tänka sig. En liten genomvåt yorkshireterrier satt uppkrupen i sin matskål för att försöka hålla värmen. Kylan och stressen gör att kilona rasar på hundarna och 5 dagar i denna miljö kan vara mer än en hund klarar av under vintern. Hundarna får inte umgås med andra hundar och får inga promenader. De hundar som avlivas här får aldrig se dagsljus efter att de lämnats in. Att tänka att någon hund får sluta sina dagar så här, känns fruktansvärt och därför har Dunboyne blivit det pound som vi räddar flest hundar ifrån. -www.hundarutanhem.se

Det gör ont i mitt hjärta när jag läser såna här texter och ännu värre är att det på fullt allvar är sant och att många djur har det ännu värre. Tanken att min lilla bebis har suttit där gör mig gråtfärdig och skräckslagen, det är för jävligt!
Den elaka människan som hade henne innan och misshandlade henne och förstörde henne ur vissa aspekter är inte värt ett uns av respekt eller omtanke i mina ögon. Skulle aldrig tveka en sekund om jag hade chansen att göra samma sak tillbaka på honom/henne.

från google.se

Veterinären

Har precis varit hos vet. så nu kommer becca förhopningsvis snart må bättre, nu får hon leva ett par dagar i en strut.
Hon gillar det inte, det Är synd om henne. Dom vågar i alla fall ta betalt det är ett som är säkert. Betalar det mer än gärna för beccis skull men att dom vågar ta såna priser, jag skulle skämmas...

iväg till jobbet...

If I could be like that

Har helt och hållet snöat in på Shabby chic stilen, det är så himla fint!
Tydligen så har det blivit stilen som slagit igenom här i Sverige på sista tiden. Det är vitt, vitt och åter vitt, lite avskavt/romantiskt. Helst av allt skulle jag vilja få igenom det som en röd tråd i hemmet, inte överdrivet mycket.
Lagom är bäst. Detta tror jag får bli ett pågånde projekt som får infinna sig när tid/pengar/inspiration finns.

Nu ska jag försöka mig på att städa lite men först ska jag beställa ett överkast och en sängkappa från ellos.


Be it ever so humble, there´s no place like home


Mina små vovvsingar ute och posar i snön


Snart ska vi ta vårat pick och pack och bege oss till nyköping.
Blir nog fullt röj med tre hundar, två katter och fyra människor i en 3:a :)
Becca får försöka ta det lungt, såret har inte läkt ÄN, på måndag blir det veterinären.

Nu har vi ( Mattias och Esa ) börjat måla trappen och upp i hallen på ö.v. allt blir vitt!
Har snöat in på Shabby Chic, det är så fint. Vi får se hur det blir, man är ju ingen inredningsarkitekt trots allt...

puss!

åhh

min mobil håller på och fuckar sig så är väl för tillfället lite svår att nå.
jävla mobil jävel! Dock så fungerar hemtelefonen och mattias mobil om det är något :)

Myskväll.

Idag ska jag och min älskling Mattias försöka ha en myskväll. Bara vi två (och såklart alla djur) mat och vin.
Kvalitetstid på hög nivå.

08.01.09

Ääntligen så har jag fått mitt bankkort, så nu kan jag shoppa som folk igen :)

så då är det bara på med joggingskorna och ut i spåret med sandra, och konstigt nog utan hund. Beccis har fortfarande ont i tassen så hon får vara hemma och kurera.

puss!


Summering av året

Precis kollat igenom premiären av Top Model 11 och vet inte om det är något att ha, tror jag skippar't.

Satt även och funderade vad som hänt mig under 2008 men allt är mest ett virr varr kom jag fram till dagar/veckor/månader smälter ihop. Överlag i alla fall så har jag nog ändå haft en ganska bra år fast jag har jobbat för mycket det är något som är säkert. Mitt arbete har stundtals glidit över på mitt privatliv och det är något jag ska föröska sluta med. För att inga pengar i världen är bättre än min familj mina vänner och mitt eget välmående. Så från och med nu ska jag försöka lära mig att säga nej, lära mig att varva ner och inte oroa mig så förbannat. Blir folk sura över det så synd för dom - jag tänker inte leva för jobbet, jag jobbar för att leva.

Mitt kära barndomshus blev slutligen mitt så vi packade ihop oss från Bie in i Hissjö en sväng och sen äntligen fram till målet. Här kommer jag trivas det känner jag :)

Sen i dec. sluttamp så kom det även in en liten Alice i våra liv, tror alla i vår lilla familj kan hålla med om att hon platsar här.

Försöker tänka tillbaka på våren och sommaren, vad hände då?
- Jag fyllde 20, vi var och campade...mer blev det väl inte. Sommaren försvann fort och hoppas att den är tillbaka lika fort.

Vad vill jag ha ut av 2009
Samma som jag alltid vill, bli nyttig, börja träna, få mer kvalitetstid med mina vänner och med min familj (mattias inräknad). Förresten så vill jag engagera mig mer i mina hundar, träna, tävla och gå ännu fler promenader.
Jag vill även spendera mycket tid på huset, måla, feja och rensa i rabbatterna. Ser även fram emot sollapande på altanen med vänner grill och drinkar:)



Så vad ska jag pyssla med nu då, vovvarna sover och Mattias/Huy sitter fast framför xbox:et.
En kopp te och NCIS eller drömkåken..?





09.01.04

Nu är det såhär att jag undrar varför inte alla mina inlägg publiceras..hmm
Nu ska jag och Mattias baka bröd!  fick blodad tand efter alla cookies igår :)


Nytt år

Vaken sedan 09.30, varför denna dag när man kan sova ut?
Hela huset ser ut som ett high chaparall men det är sånt man får ta, Mattias har varit en ängel och städat undan nästan allt på morgonen (med lite hjälp av rest. grabbar) Fick till god mat igår, inte tack vare mig utan tack vare Uffe.
Tolvslaget infirades i källaren med en drös rädda hundar, tolvslaget kändes som en evighet som jag ville vara utan.
Idag ska jag tvinga med mig min kära Sandra till något pizzaplace.
Nu blev jag satan trött igen, kanske sova?

Happy new year


RSS 2.0